Hopp til innholdet

We-Vibe Nova 2 – vi testet, vi likte!

  • av
We-Vibe Nova 2

We-Vibe Nova 2 ble levert av We-Vibe

Type:

Pris:
Størrelse:

Klitoris og G-punktsvibrator kombi (rabbit)
1499,-
21,1 cm x 3,9 cm
(Ca 11,5cm innførbar lengde)

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt

Vårt eksemplar av Nova 2 ble levert i en dempet, rosa farge som sammen med elegant innpakning, myk høykvalitets silikon og et beint fram lekkert design gav oss en umiddelbar følelse av kvalitet og luksus.

Nova 2 er det andre leketøyet vi  har testet fra We-Vibe. På samme måte som Rave, så er dette et kostbart, fancy og veldig bra leketøy. Her kan du koble vibratoren til en app på mobiltelefonen din, hvor du kan regulere hastigheter, rytmer, og til og med lage dine egne rytmer og «programmer». Her er det mye å sette seg inn i for den som vil. Heldigvis man ikke sette seg inn i alle funksjonene. Den fungerer veldig bra med gode gammeldagse knapper også.

Det vi likte aller best med Nova 2 hadde imidlertid veldig lite med fancy pansy techno dilldall å gjøre. Punktet den skåret aller best på var nemlig ergonomien. Mange rabbit type vibratorer kan være litt vanskelig å få til å «passe». Vi er jo alle litt forskjellig der nede, og dermed er det vanskelig å lage et leketøy som passer til alle. Men det syns vi egentlig We-Vibe langt på vei har fått til med Nova.

Konstruksjon

Nova er bygget slik at hodet som legges mot klitoris er veldig bøyelig og justerbart. Hodet legger seg pent og plant inn mot klitoris, og er veldig greit å justere opp og ned og sidelengs for å treffe der den skal. Her er fleksibiliteten såpass bra at den skal kunne treffe sweet spot’en for de aller, aller fleste av oss. Den gode ergonomien og fleksibiliteten til Nova 2 har gjort at dette er den eneste kombi/rabbit type vibratoren som faktisk har blitt jevnlig tatt frem.

Vibratoren er ellers bygget med et tykt lag silikon over et hardt indre. Den delen av vibratoren som føres inn i skjeden er også regulerbar. Den «knekker» i leddet, slik at det også er lettere å regulere vinkel og hvordan den vil treffe opp mot G-punktet.

Knappene for justering av rytme og hastighet er fornuftig plassert slik at man når dem med tomlene under bruk. Knappene føles bra i bruk og man føler tydelig kneppet når man trykker på dem. De er elegant «uthevet» fra silikonen som dekker vibratoren. Praktisk sett kunne vi ønsket oss at de var lettere å føle seg fram til, for det er mange knapper, og her kan man trykke feil. Tydeligere knapper ville nok samtidig hatt konsekvenser for det elegante utseendet.

Vibratoren er ellers utrustet med magnetkontakter for lading. Disse er plassert nede på skaftet. Magnetkontaktene er elegant utformet, og glir naturlig inn i designet.

Vibrasjonsmønster

Nova 2 lar deg regulere det meste. Du kan velge hastighet på alle de forskjellige rytmene. Du kan velge vibrasjon på bare G-punkts vibratoren, bare klitorisvibratoren, eller begge. Den har 10 ferdigdefinerte rytmer å bla seg gjennom med knappene (eller i appen), og du kan lage dine egne  rytmer. Man kan til og med lage sine egne «spillelister», for eksempel x minutter/sekunder pulsvibrasjon, deretter en annen vibrasjonstype med en annen varighet. Deretter noe annet. Og så videre. Her kan man altså lage seg et helt program fra A til Å om man ønsker, nesten som et treningsprogram. Skikkelig fancy, og veldig stilig om man liker slikt. 

Vibrasjonskraft

hver bevegelse er forholdsvis stor. I sum gir det en vibrasjon som oppleves moderat kraftig, og vibrasjonene forplanter seg greit i det området de skal. Litt lav hastighet gjør at intensiteten aldri blir voldsom. Om man liker høyfrekvent, intens vibrasjon så er det ikke sikkert at Nova 2 passer. Den gjør det bra på alt annet, men den mest intense vibratoren er den ikke. For oss var uansett nøkkelen med denne vibratoren at den faktisk får vibrasjonene til å treffe der de skal. Og da funker det jo da… Det hjelper lite med ekstrem kraft hvis vibrasjonene ikke når dit de skal. Det har vi opplevd med flere leketøy.

Vibrasjonskraft: Middels.

Batteri

Nova 2 er oppladbar, og lades med en USB ladeledning med magnetkontakter. Magnetkontaktene fungerer helt greit, hverken mer eller mindre. Ut ifra prisnivå så hadde det ikke skadet om magnetene var litt kraftigere. Men da er vi pirkete og kravstore. Ladeløsningen er absolutt ikke dårligere enn på de andre vibratorene vi har testet. Det er nok lett å bli kravstor når alt annet med den er så digg…

Vanntetthet

We-Vibe oppgir at vibratoren skal kunne brukes i badekar. Vi kjørte den en god halvtime under ca 35cm vann uten problemer. Konstruksjonen virker svært god og tett, og vi føler oss trygg på at dette tåler den godt.

Støy

Støymessig var Nova 2 svært behagelig, og best i klassen blant G-punktsvibratorene. Ingen vibrator er lydløs, heller ikke denne. Men støyen oppleves myk og dempet, og volumet oppleves lavt. Her går det helt fint å leke på diskret vis. Diskresjon og oppbevaringspose = Reisevennlig.

Støynivå: Lavt.

Passer den for meg?

We-Vibe Nova 2 er et smykke av en vibrator. Her er det ikke mye å trekke for.
Dersom du helst vil ha veldig raske, intense vibrasjoner så er det ikke sikkert den passer for akkurat deg. Og dersom du ikke liker fancy tekno-dill så kan det hende at denne er litt over the top. For denne er fancy.

Men alt i alt er Nova 2 en høykvalitets, godt balansert, designmessig og ergonomisk sett knallgod vibrator som burde gjøre en bra jobb for de aller, aller fleste. Denne er lett å anbefale.

Følger med:

  • USB ladeledning
  • Oppbevaringspose
  • Litt glidemiddel