Hopp til innholdet

Hennes første gang bundet

  • av
Bondage: kvinnehender bundet med tau

Novellen er skrevet av brukeren PleasureDom- på Fetlife.com.
Publiseres med samtykke fra forfatteren
Les flere noveller fra snakkomsex her.

Telefonen til Line ligger på bordet, og lyser opp. Hun reiser seg fra sofaen og ser at det har tikket inn en snap fra han hun dater. Smilende åpner hun den, og ser bilde av mansjetter og tau, og hun kjenner det kiler i magen. Teksten er enkel, men tydelig. I kveld klokken 8 hos meg.

Hun har akkurat tatt seg en matbit, og hadde lagt seg på sofaen for å slappe av. Det klarer hun nå naturligvis ikke å gjøre. Tankene har begynt å spinne. Hun har ikke blitt bundet før, men fantasiene om å bli bundet har vært der gjennom flere år. Hun hadde forsøkt å hinte frempå med ekskjæresten, men han likte kun misjonær, og veldig lite annet.

Uten roen i kroppen, bestemmer hun seg for å ta seg en dusj. Der vasker hun seg først, før hun barberer under armene og musa. Tenker det at om jeg skal bindes, så skal jeg være presentabel. Hun fantaserer mens hun står der, og dusjhode begynner å spyle kroppen lenger og lenger ned. Den finner etter hvert klitten og hun gir seg selv en rask orgasme før hun går ut og tørker seg.

Hun ønsker å være penest mulig for han hun dater. Da tar hun frem en sort liten blondestring med matchende BH, og en fin sort kjole utenpå, og som hun vet han elsker. Hun setter seg i bilen og kjører de 15 kilometerne til han med en pirrende følelse i hele kroppen.

Hun ringer på, og han åpner for henne. Han er flott antrukket i en pen bukse, og en hvit skjorte.
Han ber henne inn og ser at han har dekket på bordet i spisestua, noe han normalt sett ikke har gjort.
Han spør om hun ønsker noe å drikke, og hun nikker. Han heller opp et glass rødvin, og hun smaker, og er fornøyd. «Bare vent på meg her, mens jeg gjør ferdig maten», sier han og går ut på kjøkkenet. Line smugtitter etter han og lurer på hva han har disket opp med ikveld.

Han kommer inn med to tallerkener med beef Wellington og grillede grønnsaker ved siden av.
Hun stønner litt av synet, at mat kunne være pirrende hadde hun aldri opplevd i livet tidligere.
De spiser og koser seg, og mette begge to, flytter de seg over i sofaen.
Han legger armen rundt henne, snur hodet hennes og kysser henne ømt. Fingrene hennes glir nedover brystkassen hans, men han løfter de bort. «Nei» sier han lett, men tydelig.

Istedenfor tar han hånda hennes i sin, og fører henne mot soverommet. Magen hennes er full av sommerfugler i det han åpner døra. Der står senga, nytt hvitt sengetøy og på nattbordet ligger det klart. Mansjetter, tau, collar og glidekrem. Hun ser på han litt skremt og kåt, og han nikker. Han drar kjolen over hodet hennes, og knepper opp BH’en. Trusa drar han også av.

«Legg deg på ryggen på senga», kommanderer han tydelig. Hun gjør som han sier, og merker at han er erfaren med dette. Mansjettene festes raskt, og de skjulte festene for tauene kommer til sin rett på den spesialbygde sengen. Plutselig merker hun at både armer og bein er bundet fast, og lett uvant prøver hun å komme løs, men skjønner at det er ikke sjans til det nå.
Han beføler henne lett over beina, magen og puppene før han bøyer seg fremover og kysser henne. Tar tak i noe annet på nattbordet, og hun merker han har funnet frem blindfold. Hun har aldri prøvd dette før og kjenner at lystene hennes øker for alt det han gjør. Hun skal være hans, gjøre det han ønsker.

Hun ser nå ingenting, og det går en evighet i hennes tanker før han igjen beføler beina hennes. Han kysser brystene, halsen og øret, og hun kjenner pikken hans som vokser mot låret sitt. Han kysser henne lenge og ømt og kysser henne nedover magen. Mellom beina hennes legger han seg og lar tunga gli langs sprekken før den finner klitten. Han lar tunga jobbe alene først, og hun syns det er utrolig deilig og merker til sin egen overraskelse at hun raskt nærmer seg en orgasme. Det skjønner han at hun gjør, og roer ned tempoet, før han lar to fingre gli inn i den våte musa. Hun stønner til og forsøker å presse seg mot, men det er ikke så lett når hun er fastbundet. Han leker med klitten med tunga, før han suger på den og slikker samtidig til hun kommer første gang. Stønnene hennes er kraftige og krampetrekningene sterkere enn hun har hatt tidligere. Det er dette hun tydeligvis tenner på, og hun har først skjønt det nå.

Han fortsetter med slikkingen og gir henne 3-4 orgasmer til, før han roer ned. Så reiser han seg på knærne, og går foran hodet hennes og lar henne suge litt på pikken. Han klyper henne i brystvorten og sier at nå skal du snus, og binder henne opp. På magen med henda bundet, løfter hun på rompa så han kan trenge inn. Han knuller henne med lange drag, og hun nyter hvert sekund. Plutselig kjenner hun en finger som masserer rompehullet. Det er uvant for henne, men det er deilig.
De få gangene hun har forsøkt noe analt tidligere, har det bare vært vondt, så hun er skeptisk når han starter med dette. Men han gjør ikke som de andre, han presser seg ikke bare inn. Med pikken i musa og glidekrem på fingeren glir den forsiktig inn og hun syns dette er deilig. Ikke bare litt deilig, men veldig deilig. Overraskende for seg selv, kommer hun uten stimuli på klitoris, fingeren bak har bare så vidt glidd inn og begynt å massere. Hun stønner høyt og ber han fortsette, noe han naturligvis gjør. Hun kommer en gang til slik, og stønner at hun vil han skal prøve pikken bak der også.

Han sier at da kommer han nok til å komme fort, men det bryr hun seg ikke om. Hun vil at han skal prøve. Han smører pikken inn med glidekrem og legger den mellom rompeballene hennes. Hun slapper mer og mer av, og presser seg mot den, og litt etter litt glir den inn. Litt vondt, men mest godt syns hun. Og hun har kontrollen. Han har bundet henne opp, men allikevel gitt henne kontrollen. Dette setter hun enormt pris på. Hun kjenner han er hard og ønsker å begynne å støte selv, så hun bøyer overkroppen så langt ned som mulig, og sprer beina. Han begynner å støte forsiktig, og øker tempoet litt etter hvert. Hun stønner og nyter veldig, og kjenner plutselig en hånd strekke seg rundt og finne klitten. Han støter sakte og fingrene leker med klitten, og da går det ikke lang tid før hun kommer. Han forsøker å holde igjen, men klarer ikke i det hun kommer, så han spruter henne full i rompa. Sammen segner de om i senga, der han løsner mansjettene, legger henne inntil seg, kysser henne på skuldra og holder rundt henne til de begge sovner.

Snakkomsex.no takker forfatteren for bidraget

Forfatterprofil

Admin