Hopp til innholdet

Venninnen

  • av
Dominans BDSM novelle illustrasjon: Dame trer gagball på mannen sin

Venninnen del 1

Novellen er skrevet av brukeren “playsome” på Fetlife.com
Publisert med samtykke fra forfatteren
Les noveller både fra snakkomsex.no og andre nettsteder her.

Vi hadde ganske klare regler. Det vil si, hun hadde ganske klare regler. Det hadde vært utrolig pirrende til å begynne med. Hele kroppen kriblet i kåtskap hver gang jeg skulle sette meg ned og måtte spørre om jeg kunne få bruke møblene først. Følelsen av å være underdanig er ganske heftig når man treffer en dominant første gangen. Etter hvert gled den nyforelskede kåtskapen over i kjedsomhet. Det kriblet liksom ikke like mye hver gang jeg måtte spørre pent om å få ta et glass vann. Kjedsomheten forsvant dog raskt idet straffen inntraff. For kjedsomheten fører til at man prøver å lure seg unna. Men fem harde piskeslag for å sette seg i sofaen uten å spørre først. Eller en uke ekstra i kyskhetsbeltet for å glemme å legge ned doringen (hvorav fem dager var for at jeg åpenbart hadde stått og tisset, helt forbudt!), får kilingen i magen fort tilbake igjen.

På tross av disse klare reglene, med tilhørende straffer for overtredelser, var det likevel ett område vi ikke helt hadde fått til. Vi ville så gjerne kunne fortsette leken mens vi var blant andre. Problemet var at «andre» i nesten 100 prosent av tilfellene var felles venner. Barndomsvenner, som nok hadde sine mistanker om våre mer eksotiske seksuelle lyster, men vi ville ikke sette hverken oss eller dem i forlegenhet ved å gni perversjonen vår i ansiktet deres. Vi forsøkte oss med at jeg skulle sende henne en melding hver gang jeg måtte på do, hente meg en øl eller sette meg i en stol og innhente tillatelse på den måten, men det føltes for åpenlyst. Det er frustrerende både for dom og sub når leken ikke fungerer!

Vi hadde etter hvert gitt opp temaet, og innfant oss med at jeg heller fikk ta straffen for alle overtredelsene slike kvelder blant folk innebar for et sosialt vesen som meg. Dette endret seg da Domina traff Venninnen.

Domina hadde truffet Venninnen på en visning, og hadde endt, sosial som hun er, med å invitere Venninnen på te. Dette mennesket kjente ingen i vår felles vennekrets.
Domina hadde bestemt at vi tre skulle på byen en lørdagskveld, og Venninnen skulle komme til oss for et glass vin før vi dro ut. Hun fortalte at Venninnen visste om forholdet vårt og respekterte det, men at hun ikke var slik sammenskrudd selv. Vi kunne altså tillate oss å være litt mer åpenlyse, og avtalte et diskré signal jeg kunne gi for å spørre om å gå på do. Et annet for å be om tillatelse til å sitte i sofaen. Et nesten umerkelig nikk var bekreftelsen. Sommerfugler i magen!

Da Venninna endelig kom, ble det min oppgave å varte opp de to damene. Jeg tok jakken hennes, skjenket opp vin og sørget for at de begge hadde det de trengte til en hver tid. Jeg deltok høflig i konversasjonen, og var både jovial og morsom. Etter en stund spurte jeg om de ville ha mer vin, og gikk i kjøleskapet for å hente flasken. Etter å ha skjenket opp i alle tre glassene og satt flasken tilbake, ser jeg på Domina, og peker diskré på plassen min i sofaen. Rådvill blir jeg stående og se på at hodet til Domina, meget subtilt, og mens hun smilende snakker med Venninnen, beveger hodet fra side til side. Jeg blir fullstendig rådvill! Dette har ikke skjedd før! Jeg må antakelig ha vært veldig tydelig i min villfarelse, for Venninnen snur seg mot meg med et spørrende blikk.

«Kom og sætt dæ hær, vænnen!» Domina klapper på framsiden av sofaputen ved beina sine, for å signalisere at hun vil at jeg skal sette meg på gulvet ved siden av henne. «Så kan æ stryk dæ litt i nakken» smiler hun fra øre til øre. Målløs setter jeg meg ned på gulvet, så bordkanten kommer rett under øyehøyde. På andre siden av bordet sitter Venninnen, og jeg ser at hun hever det ene øyebrynet og smiler skjevt mot Domina, mens jeg kjenner at pikken min begynner å få det trangt inne i kyskhetsbeltet. «Skål førr lydige menn!» Det er Venninnen som hever glasset og strekker det leende mot Domina, som rekker meg mitt glass og gir tegn til at jeg skal være med på skålen. «Lydige menn og bestemte damer!» stemmer jeg i. Jeg har ikke mistet munn og mæle helt, og Domina stryker meg over kinnet mens hun ler.

Nå dreier samtalen mer inn på forholdet vårt, og Venninnen har mange spørsmål og er åpenbart genuint interessert uten at det nødvendigvis er noe for henne. Spesielt stiller hun mange spørsmål rundt hva dom motiverer meg til å underkaste meg, om det er 100% seksuelt, eller om det stikker dypere. Jeg svarer villig at det startet nok som en ren seksuell fantasi, men at det etterhvert har fått mange dypere dimensjoner. Det å underkaste seg, føle seg eid og viljeløs er givende på alle vis. Det føles befriende at Domina bestemmer. Og det har mange positive effekter. Blant annet har jeg gått ned masse i vekt siden Domina tok over kontrollen av kostholdet mitt! Venninna ler når Domina forteller at treningsregimet har hatt en veldig positiv effekt på tøyeligheten min i senga.

Mens Venninnen er på badet, spør jeg Domina om jeg kan få gå på do etterpå. Domina nikker og sier at jeg får være rask og huske å legge ned lokket. «Takk Domina» smiler jeg, og reiser meg idet Venninnen kommer tilbake til stua. Jeg setter meg på toalettet. Det har lekket litt precum og smurt innsiden av kyskhetsbeltet. Det gir en kald følelse med huden mot det våte. Å tisse med kyskhetsbelte er en god påminnelse om at det er noen andre som bestemmer over og eier meg. Det er plunder å få til, det blir litt søl, og det må skylles og tørkes med klut og bomullspinne etterpå. Plunderet blir overdøvet av kilingen i magen. Den deilige følelsen av å være eid. Jeg hører de snakker lavmælt der ute. De ler og koser seg. Og blir brått stille når jeg kommer ut.

«Vis fram kuklåsen din til Venninna, e du snill vænnen. Ho lura på kordan det funke» Tonefallet til Domina kunne like gjerne bedt om et til glass vin eller bedt meg sende tannpirkerne. Det er et tonefall som er selvsagt, hverdagslig og umiskjennelig bydende. Det er ikke til å ta feil av at det er en ordre. De to ser smilende på meg, og med ett er sommerfuglene forsteinet og hodet holder på å ta fyr. Det dunker inni øret, mens jeg åpner beltet og drar ned glidelåsen og går mot stolen der Venninna sitter. Jeg er ikke veldig godt utstyrt, og rekker akkurat å legge en porsjon av den skammen oppå alt det andre, før jeg kjenner at jeg vipper kuklåsen over strikken på boxeren. Jeg ser meg selv stille meg med bena litt fra hverandre, hendene på ryggen og skyter hoftepartiet lett fram. Det går automatisk. Dette har vi øvd på. Inspeksjon. Det er en av stillingene jeg har måttet lære meg, og den sitter nå i ryggmargen.

I Utkanten av den røde tunnelen som utgjør synsfeltet mitt, skimter jeg at Domina smiler. Jeg tror hun er litt stolt av at det gikk så fort og uten spørsmål. Jeg kjenner de kalde fingrene til Venninnen på pungen. Hun løfter på den, og stryker over kuklåsen med tommelen. Hun tapper på den med neglen. Hjernen har enda ikke greid å venne seg til mismatchen mellom synsinntrykk og sanseinntrykk. Jeg ser at denne nesten fremmede damen tar på pikken min. Men jeg kjenner ingenting. Det eneste jeg kjenner er innsiden av kuklåsen som stritter i mot den raskt voksende pikken min. Noe av forhuden begynner å tyte ut av sprekken foran, våt, kanskje av vasken i sta, kanskje av precum. Venninna stryker over den gjennomsiktige plasten og ser bort på Domina «Og nu kjenne han ingenting?» «Nei, ikke ainna enn ydmykelse og kanskje en anelse kåthet»Begge ler, men Venninna er åpenbart fascinert. «Kor e nøkkelen?» Den har æ i pengeboka. Også e det en reservenøkkel i en safe med kodelås.» «Har du han innelåst heile tia?» Domina ser på meg med et varmt blikk «Så mye som æ treng. Det e den egentlige nøkkelen te den gode oppførselen. Selve låsen e kanskje på et par daga i uka, men den e mest symbolsk. Det e æ som eie orgasman hannes, og de vet han aldri når han får.» Venninna fortsetter å stryke på plastburet mitt og ser opp på det antakelig sjokkrosa ansiktet mitt. «Når lot du han kom sist da?» «Han slurva med barberinga forrige helg, så nu e det vel nesten sju daga sia. Æ tollerere ikke kropshår!» Domina sier det siste med overdreven oppgitthet i stemmen og himler teatralsk med øynene. Begge ler. Jeg kjenner at knærne mine skjelver.

«Ska vi bestill oss en taxi?» Venninna nikker og slipper taket med hånda men ikke med blikket. «Ta å pakk vekk den der» Domina har en innøvd avsky i stemmen. Den får meg til å føle liten og ydmyket og glødende kriblende deilig varm!

Venninnen del 2

Min oppgave på byen ble å sørge for å kjøpe drinker til damene og varte dem opp med det de ville ha. I tillegg ble jeg satt til å passe på veskene deres mens de danset. Domina sa at jeg gjorde mer nytte for meg med å holde av sitteplasser, enn jeg ville gjort på dansegulvet. Det passet meg for så vidt fint. Jeg har aldri vært noen danser, og kyskhetsbeltet var litt i veien. Det var ganske pirrende å se Domina på dansegulvet. Vi hadde snakket litt om cuckolding, og Domina var veldig ivrig på å få det til. Foreløpig hadde vi lett litt på nettet etter potensielle partnere, men ikke funnet den rette enda. Av og til kom damene bort og tok en pause fra dansinga, og Domina sørget alltid for å la hånden stryke utenpå bulen i buksa mi, bare for å minne meg på at jeg tilhørte henne.
Når damene hadde danset seg ferdige, ble de enige om at Venninnen skulle overnatte hos oss, siden hun hadde lang reisevei hjem. Jeg innså at dette antakelig betød en natt på sofaen for meg, i og med at vi ikke hadde gjesterom, men stor dobbeltseng. Domina hadde allerede før lørdagskvelden at noe seksuelt med Venninnen var helt uaktuelt, så den tanke hadde jeg helt slått fra meg.

Jeg hørte at de hvisket og lo i baksetet på taxien, mens jeg snakket med sjåføren om løst og fast. Da vi kom inn i leiligheten, tok jeg jakkene til begge damene, og knelte for å hjelpe Domina av med skoene. Venninnen ble stående og betrakte dette, og strakk deretter knisende fram foten hun også. Hun var nok ikke helt fremmed for å bli varter opp. Mens vi var på byen, hadde jeg unngått å besøke toalettet. Det var så mye plunder med kuklåsen på, noe Domina var klar over, og koste seg med. Nå som vi var kommet hjem, kjente jeg at behovet for å tisse meldte seg og det begynte å haste. Alkoholen hadde tatt toppen av de verste hemningen, så uten å tenke for mye på at vi ikke var alene, spurte jeg Domina om å få besøke toalettet. Domina kikket bort på Venninna og de begynte begge å le. Det demret for meg hva de hadde konspirert om i taxien. «E du tissatrengt di tøs?» Domina gliste mot meg. «Ja… ja, vær så snill, det haste litt, vær så snill Domina…?» Jeg kjente at skammen over situasjonen vokste seg omtrent like stor som tissatrengtheten. «Ka du si, Venninna, skal han få lov å gå på do?» «Vet du ka Domina, æ ha lurt litt på kordan han får det til med den dingsen på stellet sitt. Æ har løst til å se på!» Jeg holdt på å svime av av de ti tusen sommerfuglene i magen. Ydmykelsen av å bli snakket om i stedet for til, ydmykelsen av å stå med beina i kryss og tigge om å få gå på do, og nå; forslaget om at jeg måtte gjøre det med tilskuere? Det var nok til at jeg holdt på å gå i bakken av skam og kribling. Domina gikk bestemt bort til vitrineskapet og kom tilbake med et halvliters ølglass med stett som hun rakte meg. «Æ håpe dette e stort nok..» De to tok plass i sofaen. Der sto jeg, midt på stuegulvet, med et tomt glass i hånda og holdt på å tisse meg ut, foran to småknisende kvinner som åpenbart koste seg veldig med situasjonen. «Kan æ få vær så snill å tiss i dette glasset, Domina» Jeg turte ikke annet enn å spørre pent. «Det kan du få lov til, men du skal hold øyekontakt med mæ heile tia» Domina fant blikket mitt med sine brune, leende men åpenbart kommanderende øyne.

Med skjelvende hender åpnet jeg buksesmekken, og vippet den innelåste pikken over boxerstrikken. Det klirret når den harde kuklåsen traff glasset. Over skammen og prestasjonsangsten, rakk jeg å kjenne at jeg var utrolig kåt, og sa til meg selv at jeg måtte nyte øyeblikket og underkastelsen, før jeg lot de gule dråpene begynne å renne ned i glasset. Det var mye som skulle ut, så det sildret godt, og jeg kjente varmen i hånden etter hvert som glasset fyltes opp. I øyekroken så jeg at Venninnen dekte til munnen med hånden, og var åpenbart dypt fascinert over det hun så. Blikket mitt vek ikke en tomme fra dominas. Det vil si, hun lot meg ikke slippe blikket hennes et sekund. Hun fanget mine øyne med sine, og der måtte jeg bli. Heldigvis var jeg tom før glasset ble fullt, og jeg greide å få på plass pikken uten for mye søl. Ydmykelsen skyllet stadig igjennom meg da jeg spurte Domina om jeg kunne få gå og helle det ut. Jeg hadde tidlig fortalt Domina om at våtsex var en sterk fetish for meg, men hun syntes ikke noe om det, derfor ble det heller aldri noe av. Domina nikket, og skulle akkurat til å åpne munnen, men ble avbrutt av Venninnen, som hadde våknet av trancen. «Nei! Han må smak på det!» Et glis bredte seg over ansiktet til Domina som tydeligvis likte at Venninnen hadde våknet til liv. «Gjør som du får beskjed om! Ta en slurk. Vi vil se at du drikk og svelg!» Blikket til Domina var fullt av frydefull dominanse.. Hjertet mitt var så fullt av sommerfugler, skam og deilig ydmykelse, at jeg greide nesten ikke føle mer. Jeg hørte meg selv si takk, og førte glasset mot munnen. Det smakte helt forferdelig! Ansiktsutrykket mitt var tydeligvis ikke til å ta feil av, og Venninnen måtte holde seg for magen av latter. «Æ vil at du skal ta en stor slurk til, før då går og helle ut resten» Domina så sitt snitt til å torturere meg litt, og likte nok også at tissefantasien min var mindre velsmakende enn jeg hadde håpet. For meg tente det et håp om at Domina skulle se straffepotensialet i en golden shower. Hvem vet?

Som forventet ble jeg kommandert på sofaen, mens damene gjespende trakk seg tilbake til soverommet. Jeg hørte at de lo og koste seg der inne, mens jeg lå og kje te på en knallhard kuk som prøvde sprenge seg ut til friheten.

Snakkomsex.no takker forfatteren for bidraget

Forfatterprofil

Admin