Hopp til innholdet

Fastbundet

  • av

Novellen er innsendt av en anonym forfatter. Snakkomsex takker for bidraget.
Les flere noveller.

Luxurious black silk satin cloth flat lay background.

For noen år siden var jeg nettopp kommet ut av et vanskelig forhold, og var ikke klar for noe nytt. Men en venninne insisterte på at jeg trengte å komme meg ut og “begynne å leve igjen”.

Hun arrangerte en blind date med en bekjent av henne, en mann hun beskrev som fantastisk og en spennende elsker. Motvillig, men nysgjerrig, gikk jeg med på å møte ham.

Vi skulle møtes hos venninnen min over en drink. Jeg ankom tidlig og hadde allerede drukket et par drinker da han ankom. Han var mystisk og interessant, kanskje påvirket av drinkene jeg hadde inntatt. Etter en kort introduksjon måtte venninnen min plutselig gå, og etterlot oss med beskjeden om å lukke og slå av lysene når vi dro.

Under middagen på en intim restaurant, ble samtalen mer avslappet og snudde seg etter hvert mot sex. Han så seriøst på meg og spurte om jeg var klar for noe spennende. Noe i meg reagerte, og jeg svarte forsiktig ja.

Etter middagen ledet han meg til bilen og ga meg et svart skjerf, instruerte meg om å binde det foran øynene og ikke ta det av før han sa det var greit. Spenningen vokste mens vi kjørte. Vi stoppet, og han ledet meg gjennom en dør, ned en korridor og inn i et annet rom. Spenningsfølelsen intensiverte seg, og jeg var nå klar til å la ham lede meg til hva som helst. Da jeg fjernet skjerfet, så jeg at vi var i et stort rom, kun opplyst av stearinlys, med en stor himmelseng og en dyp lenestol.

Han betraktet meg et øyeblikk og kommanderte meg til å kle av meg. Tonen i stemmen hans sendte et støt gjennom meg. Litt nølende, men med en voksende følelse av opphisselse, begynte jeg å kle av meg, først frakken og deretter blusen. Hans blikk hvilte på min delvis avdekkede kropp, og han beordret meg til å ta av skjørtet også. Jeg sto der i min lille BH, g-streng og selvsittende strømper, og kjente hvordan jeg var blitt våt av opphisselse.

“Nå begynner den spennende delen,” sa han og nærmet seg meg. Han kysset meg først lett på leppene, før han beveget seg nedover halsen min til han nådde en brystvorte, som han slikket forsiktig mens han åpnet BH-en min og tok den av. Så ledet han meg til den store himmelsengen og ba meg legge meg ned på ryggen med armene ut til sidene. Mens jeg la meg på den brede sengen, hentet han to skinnmansjetter som han festet på håndleddene mine og bandt tauene til sengepostene. Han gjentok prosessen med beina mine, så jeg lå spent ut som en X, ute av stand til å bevege meg.

Han hadde fortsatt på seg klærne sine, men tok av seg jakken og klatret opp i sengen. Der begynte han å kysse og slikke meg fra pannen, sakte over hele ansiktet mitt, nedover nakken og skuldrene, og tilbake til brystene mine. Denne forsiktige behandlingen utløste en intens orgasme hos meg. Han stoppet ikke der, men fortsatte nedover magen, og selv om han hoppet over trusen, fikk hans kyss på innsiden av låret meg til å oppleve en annen overveldende orgasme.

Plutselig reiste han seg og ba meg vente, før han forlot rommet. Spenningen bygde seg opp mens jeg ventet på hans retur. Da han kom tilbake, hadde han et brett, men jeg kunne ikke se hva som var på det. Han satte det på gulvet ved enden av sengen og sto opp med en saks i hånden. Før jeg visste ordet av det, hadde han klippet opp trusen min og fjernet den. Deretter fuktet han en klut, vasket meg nedentil, og påførte skum. Følelsen av å bli barbert mens jeg lå hjelpeløs og spente på om han ville skjære meg, var utrolig opphissende. Han var forsiktig og grundig, spredte kjønnsleppene mine og barbert bort alt håret. Etterpå tørket han meg med et mykt håndkle.

Han betraktet resultatet en stund før han reiste seg og begynte sakte å kle av seg ved fotenden av sengen. Jeg var ekstremt opphisset av stripteasen, og da han var ferdig, gikk han bort til sengen og knelte over meg. “Slikk den,” kommanderte han. Jeg prøvde så godt jeg kunne, men kunne bare nå pungen og bunnen av hans lem. Han presset den ned mot munnen min, og jeg slikket ivrig i et forsøk på å tilfredsstille min egen opphisselse.

Plutselig reiste han seg, gikk bort til haugen med klærne mine og hentet det svarte skjerfet. Han kom tilbake og bandt det foran øynene mine igjen. Jeg følte meg nå helt hjelpeløs, og da det virket som han forlot rommet, ble jeg full av uro. Etter en stund hørte jeg at han kom tilbake, men det lød som om han ikke var alene. Jeg ble så sjenert at jeg kjente en rødme spre seg gjennom kroppen. Jeg turte ikke spørre om noen andre hadde kommet, men det viste seg å være unødvendig, da jeg kjente flere hender som forsiktig strøk over kroppen min.

De mange hendene fortsatte å kjærtegne meg, og jeg klarte ikke annet enn å slappe av og nyte det. Snart kjente jeg at noen slikket begge brystvortene mine samtidig, og så en tredje tunge som sakte slikket meg nedentil. Dette sendte meg inn i en annen fantastisk orgasme. Da jeg kom til meg selv igjen, lå det en jente over meg. Uten å tenke, begynte jeg å slikke henne. Samtidig kjente jeg at mine bryster ble presset rundt en stor, stiv penis, mens en annen ble ført inn i min våte skjede. Begge beveget seg rolig inn og ut, og jeg opplevde enda en orgasme.

Plutselig flyttet jenta seg bort, og penisene forsvant, men et øyeblikk etter ble ansiktet mitt dekket av sperm. Deretter fikk jeg et dypt kyss på munnen fra jenta, mens skjerfet ble løsnet.

Det gikk opp for meg at de to nykommerne var vennen min og hennes kjæreste. De forklarte at de hadde gått med på å gi meg en opplevelse som kunne hjelpe meg å bryte lenkene til mitt tidligere forhold. De hadde definitivt lyktes med å gi meg den mest spennende seksuelle opplevelsen jeg noensinne hadde hatt, og resten av natten tilbrakte vi alle fire sammen i den enorme himmelsengen.