Hopp til innholdet

Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0: Vår opplevelse

  • av
Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 vibrerende egg

Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 ble levert av Cnex

Type:
Pris:
Størrelse:

G-punktsvibrator
499,-
7,5 cm x 3,4 cm

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Denne vibratoren ble vi aldri helt klok på, og behøvde en ekstra testrunde for å bli enige med oss selv.

Ocean Breeze 2.0 er nok mer en G-punktsvibrator enn en klitorisvibrator. Slike egg kan ofte brukes til begge deler, men denne er glatt og vibrerer i tillegg kraftig. Det gjør den svært vanskelig å holde fast, slik at denne er nok mest til innvendig bruk. Vårt eksemplar kom i lilla farge, føltes passe tung og gav et ganske eksklusivt inntrykk. Den kommer også med egen fjernkontroll med av/på/rytme knapper. Kult.

Konstruksjon:
Det meste av vibratoren er dekket med myk glatt silikon. Den nederste lille biten er laget i hardplast. «Tråden» er i myk plast og er kraftig nok til at du alltid vil kunne dra leketøyet ut igjen uten bekymring for at tråden skal ryke.  

På siden av vibratoren sitter et lite ladehull og en enkelt knapp for av/på/rytme. Styrke og rytme kan velges både på selve vibratoren og via fjernkontrollen, slik at man er strengt tatt ikke helt avhengig av fjernkontrollen. (Selv om det naturligvis vil være knotete å måtte dra leketøyet ut av skjeden for å bytte modus. Fjernkontroll anbefales! Fjernkontrollen føles fast og fin i konstruksjonen, i likhet med selve leketøyet som også er svært solid. Denne bruker en annen type fjernkontroll enn de to andre fjernstyrte leketøyene fra Adrien Lastic i testen. Fjernkontrollen mangler displayet som fins på de andre to. Den er heller ikke oppladbar som de andre, men føles til gjengjeld mye sterkere bygget. Den drives av et CR2032 batteri (slik som mange bilnøkler gjør).

Vibrasjonsmønster
Med fjernkontrollen med pluss og minusknapp er det en «breeze» å navigere seg frem og tilbake mellom forskjellige hastigheter og vibrasjonsrytmer. Vibratoren har 3 forskjellige styrker og starter på laveste stille, før den beveger seg opp på medium og høyt og fortsetter videre med forskjellige slags mønster eller rytmer. Foruten jevne vibrasjoner i 3 hastigheter har den 7 rytmer i tillegg.

Pluss og minusknappene på fjernkontrollen gjorde det enkelt å svitsje mellom hastigheter og rytmer. Om vi trykket en gang for mye var det utrolig lettvint å kunne gå ett hakk tilbake, i stedet for å måtte trykke oss gjennom et utall moduser for å komme tilbake til den modusen vi egentlig ønsket. Det var digg!

Vibrasjonskraft:
Vibratoren har både ganske store vibrasjonsbevegelser og høy hastighet. I tillegg så har den faktisk en del vekt å slå rundt seg med. Det gjør den i praksis svært kraftig. Til tross for en høy hastighet på vibrasjonene så føles de litt grove. Det kommer nok av kombinasjonen av store bevegelser og vekt.

For utvendig bruk (mot klitoris) så har egget mer enn nok kraft. Man får bare ikke benyttet denne kraften så godt, fordi den er så innmari vanskelig å holde fast. Vi opplever faktisk også å bli nummen i hånden etter å ha brukt den en liten stund.

For innvendig bruk så er den midt i blinken, spesielt om den får samarbeide med fingre eller et annet leketøy til samtidig stimuli av klitoris. Forskjellige kroppssstillinger gir også litt forskjellige opplevelser.

Vibrasjonskraft: Kraftig.

Batteri:
Både vibratoren og fjernkontrollen er oppladbare. Det liker vi. Dessverre bruker de av en eller annen grunn forskjellige ladeplugger. Til vibratoren brukes en USB ladeledning av typen med en lang spiss plugg i enden. Til fjernkontrollen brukes en microUSB plugg. Det er ikke noe problem, men det føles litt unødvendig å måtte dra med seg to forskjellige ledninger?

Vanntetthet:
Vibratoren angis å være «splash resistant». Den kan altså fint brukes i dusjen, og selvsagt tåler den innvendig bruk, uansett hvor våt du skulle bli.

Fjernkontrollen er derimot ikke vanntett. Akkurat det gjør det svært upraktisk å ta den med i dusjen, og eventuelt badekaret, siden man da ikke får endret vibrasjonsmønster uten å enten ta vibratoren ut av skjeden for å skifte modus. Eventuelt å risikere å ødelegge fjernkontrollen.

Støy:
Vibratoren er kraftig, og dermed lager den også litt lyd. Alle vibratorene vi har testet som vi vil kalle kraftige, lager også mer støy enn de svakere vibratorene.

Men siden hele leketøyet stort sett vil befinne seg på innsiden av kroppen så blir støynivået egentlig ikke så relevant.

Ved innvendig bruk så er det knapt mulig å høre den. Ved ytre bruk høres den ganske godt.

Støynivå: Høyt.

Thubs up grønn
  • Kraftig
  • Fjernkontroll med praktiske innstillinger.
  • Solid
  • Oppbevaringspose

Thubs up gul
  • Vanskelig å bruke mot klitoris. Best egnet til innvendig bruk.
  • Størrelse

Thumbs down rød
  • Fjernkontrollen er ikke vanntett.

Passer den for meg?

Om du liker egg for innvendig bruk så kan denne være et godt alternativ. Den er svært kraftig for sin moderate størrelse, og praktisk i bruk.

Bruksverdien i dusj og badekar er litt redusert fordi fjernkontrollen ikke tåler vann, men i alle andre sammenhenger fungerer den fint.

Følger med:

USB ladeledning
Skriftlig materiell
Fjernkontroll
Batteri til fjernkontroll
Ladeledning
Oppbevaringspose

Forfatterprofil

Admin

Legg igjen en kommentar