Hopp til innholdet

Adrien Lastic Pocket Devol: Et one night stand

  • av
Adrien Lastic Pocket Devol

Adrien Lastic Pocket Devol ble levert av Cnex

Type:
Pris:
Størrelse:

Klitorisvibrator
199,-
6,5 cm x 2,3 cm

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Adrien Lastic Pocket Devol er er bitteliten klitorisvibrator, og er nok den rampete lille tvillingbroren til den søte frøkna Adrien Lastic Pocket Vibe. Innmaten på disse er identisk.

Ser man bort fra ørene og halen så er selve vibratoren ikke mer enn 6,5cm lang. Tykkelsen er 2,3cm. Med sin lille størrelse så er den lett å gjemme vekk og ta med på tur. Det frekke utseendet gjør den ikke spesielt diskret, men du verden så søt og frekk den er da! Vi har kanskje mer lyst til å vise den frem som en moro-sak enn å gjemme den vekk.

Lastic Pocket Vibe er en frekkas og en sjarmør. Vi må nok si at den er en liten playboy, og slik det ofte er med playboys, så blir det nok kun et one night stand før man går videre til noe mer seriøst. Morsomt, men ikke noe å satse på i lengden. For vår del holdt det i hvertfall med ett enkelt eventyr.

Konstruksjon:
Vibratoren er bygget i et bittelite skall av hardplast, og med et mykt og behagelig silikontrekk på utsiden. Silikontrekket kan enkelt fjernes, slik at man sitter igjen med en svart, liten plastvibrator.

I bunn sitter en skrutopp med en enkelt knapp for av/på og rytmevalg. Enden på kortsiden kan skrues av, og gir tilgang til engangsbatteriene som driver vibratoren. Man må for øvrig fjerne en isolerende papirlapp før førstegangs bruk. Denne ligger utenpå batteriene og er synlig med det samme man åpner den opp.

Selve konstruksjonen gir et greit kvalitetsinntrykk, og silikonen føles bra.

Vibrasjonsmønster
Denne tassen har 3 forskjellige hastigheter, og 7 mønster eller rytmer i tillegg. Disse følger stort sett standard opplegg: Den starter på laveste innstilling, går videre til medium og maks for hvert trykk, før den går over på rytmene.

Etter siste rytme, så går den imidlertid ikke tilbake til laveste hastighet, men skrur seg rett og slett av. Akkurat det er litt annerledes enn på de fleste andre vibratorer.

Vibrasjonskraft:
Lastic Pocket Vibe er en liten sak, og det merkes også på vibrasjonskraften. Den er ekstremt rask med sine 220 svingninger per sekund, men det hjelper ikke all verden når selve bevegelsen ved hver vibrasjon er så liten som den er. For all del, med tanke på størrelsen på vibratoren så er kraften absolutt innafor. Og som teaser fungerer den helt utmerket. Men med denne så var det ikke snakk om å klare å bikke over for oss i hvertfall.

Vibrasjonen vil vi beskrive som intens men svært, svært overfladisk. Kombinasjonen av høy hastighet og liten bevegelse gir erfaringsmessig nettopp denne opplevelsen. Vibratorer med lavere hastighet og større bevegelse gir på sin side en «grovere» og dypere følelse. Hva man foretrekker varierer fra person til person.Vi kan uansett ikke anbefale denne hvis man liker litt kraft i vibratoren. Er man svært sensitiv og liker forsiktig vibrasjon der nede så kan den fungere, men vi vil tro at for flertallet så blir dette for tamt.

Tvillingsøsteren Pocket Vibe ble kastet i veggen i frustrasjon. Denne lille djevelen slapp unna den slags straff, men blir i stedet liggende i skammekroken.

Vibrasjonskraft: Svak.

Batteri:
Vibratoren bruker 3 stykk LR44 batterier. Det vil si små, engangs knappebatterier. På grunn av sin knøttlille størrelse har ikke disse batteriene særlig stor kapasitet. De er heller ikke fullt så tilgjengelige i butikk som vanlige engangsbatterier, og de er ofte dyrere i anskaffelse. Fordelen er nettopp den minimale størrelsen: Valget av batteritype er nok det som muliggjør den lille størrelsen på disse vibratorene. 

Engangsbatterier har generelt noen positive sider, og noen negative sider. På den positive siden så trenger man aldri å huske på å ha med ladeledning på tur. LR44 batterier er til salgs hos mange dagligvarebutikker og bensin-stasjoner, og et batteribytte tar ikke lang tid. Man slipper å bruke tid på å lade, og man slipper huske på å dra med seg ekstra ledninger. Så lenge man har liggende ekstra batteri da, vel og merke. For på den andre siden så er løpet kjørt hvis du ikke har tilgang på nye batterier. Når det er tomt så er det tomt. Av og til så kan det være både langt og upraktisk å dra til butikken for å kjøpe nye batterier. Leketøy med engangs-batterier er generelt også svakere enn leketøy med innebygget oppladbart batteri.

Vanntetthet:
Lastic Pocket Devol oppgis å være nedsenkbar. Den skal altså kunne brukes i badekaret uten. Vi har testet den en halvtime under 35cm vann, og den hadde ingen problemer med det.

Støy:
Denne vibratoren gir fra seg svært lite lyd, og er sammen med sin tvillingsøster «Pocket Vibe» og Climaximum Jolie blant de definitivt mest stillegående vibratorene som vi har testet.

Støynivå: Lavt.

Thubs up grønn
  • Bitteliten
  • Kul og humoristisk
  • Stillegående
  • Vanntett
  • Billig

Thubs up gul
  • Rytmer

Thumbs down rød
  • Alt for svak
  • Knappebatterier

Passer den for meg?

Hvis du er svært sensitiv, og av typen som liker høyfrekvente, svært overfladiske vibrasjoner best, så kan denne være verdens morsomste lommevenninne.

Krever du derimot litt kraft fra leketøyet så vil nok ikke denne holde mål. Om du ikke har liggende en haug med reserve LR44 batterier fra bestemors høreapparat så kan det også være greit å styre unna.

Følger med:

3 stykk LR44 knappebatterier

Legg igjen en kommentar