Hopp til innholdet

Adrien Lastic Pocket Vibe – Dette ble for svakt

  • av
Adrien Lastic Pocket Vibe

Adrien Lastic Pocket Vibe  ble levert av Cnex

Type:
Pris:
Størrelse:

Klitorisvibrator
199,-
6,5 cm x 2,3 cm

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Adrien Lastic Pocket Vibe er er bitteliten klitorisvibrator, og er nok den søte lille tvillingsøsteren til den mer rampete utformede Adrien Lastic Pocket Devol.

Med sin nette størrelse så er den lett å gjemme vekk og ta med på tur. Den knæsje fargen gjør den ikke akkurat diskret, så den glir ikke akkurat ubemerket inn i hvilke som helst omgivelser. Men med en så søt liten sak, vil vi egentlig gjemme den vekk?

A.D. Pocket Vibe er en morsom liten sjarmør. Om hun er lett på tråden vites ikke, men hun er i hvertfall av den billige sorten. Det er nok uansett på det feltet hun gjør det best: Som uforpliktende og kortvarig moro. For vår del blir det nok kun et one night stand med denne frøkna.

Konstruksjon:
Vibratoren er bygget i et bittelite skall av hardplast, og med et mykt og behagelig silikontrekk på utsiden. Silikontrekket kan enkelt fjernes, slik at man sitter igjen med en svart, liten plastvibrator. I bunn sitter en skrutopp med en enkelt knapp for av/på og rytmevalg. Enden på kortsiden kan skrues av, og gir tilgang til engangsbatteriene som driver vibratoren. Man må for øvrig fjerne en isolerende papirlapp før førstegangs bruk. Denne ligger utenpå batteriene og er synlig med det samme man åpner den opp.

Selve konstruksjonen gir et greit kvalitetsinntrykk, og silikonen føles bra. Ørene på denne er fin å legge på hver sin side av klitoris hvis man liker det.

Vibrasjonsmønster
Denne tassen har 3 forskjellige hastigheter, og 7 mønster eller rytmer i tillegg. Disse følger stort sett standard opplegg: Den starter på

laveste innstilling, går videre til medium og maks for hvert trykk, før den går over på rytmene.

Etter siste rytme, så går den imidlertid ikke tilbake til laveste hastighet, men skrur seg rett og slett av. Akkurat det er litt annerledes enn på de fleste andre vibratorer.

Vibrasjonskraft:
Lastic Pocket Vibe er en bitte liten sak, og det merkes også på vibrasjonskraften. Den er ekstremt rask med sine 220 svingninger per sekund, men det hjelper ikke all verden når selve bevegelsen ved hver vibrasjon er så liten som den er. For all del, med tanke på størrelsen på vibratoren så er kraften absolutt innafor. Og som teaser fungerer den helt utmerket. Men med denne så var det ikke snakk om å klare å «bikke over» for oss i hvertfall.

Vibrasjonen vil vi beskrive som intens men svært, svært overfladisk. Kombinasjonen av høy hastighet og liten bevegelse gir erfaringsmessig nettopp denne opplevelsen. Vibratorer med lavere hastighet og større bevegelse gir på sin side en «grovere» og dypere følelse. Hva man foretrekker varierer fra person til person.

Vi kan uansett ikke anbefale denne hvis man liker litt kraft i vibratoren. Er man svært sensitiv og liker forsiktig vibrasjon der nede så kan den fungere, men vi vil tro at for flertallet så blir dette alt for tamt.

True story: I ren frustrasjon så fikk denne vibratoren seg en frustrasjonsutløst flytur gjennom rommet, og endte med et dunk i veggen… Det overlevde den faktisk, så byggekvaliteten er i det minste lite å kritisere på!

Vibrasjonskraft: Svak.

Batteri:
Vibratoren bruker 3 stykk LR44 batterier. Det vil si små, engangs knappebatterier. På grunn av sin

knøttlille størrelse har ikke disse batteriene særlig stor kapasitet. Deer heller ikke så lett tilgjengelige i butikk som vanlige engangsbatterier, og de er ofte dyrere i anskaffelse. Fordelen med dem er nettopp den minimale størrelsen: Valget av batteritype er det som muliggjør å bygge så små vibratorer.

Generelt så har engangsbatterier noen positive sider, og noen negative sider. På den positive siden så trenger man aldri å huske på å ha med ladeledning på tur. LR44 batterier er til salgs hos mange dagligvarebutikker og bensin-stasjoner, og et batteribytte tar ikke lang tid. Man slipper å bruke tid på å lade, og man slipper å huske på å dra med seg ekstra ledninger. Så lenge man har liggende ekstra batteri da, vel og merke.
For på den andre siden så er løpet kjørt hvis du ikke har tilgang på nye batterier. Når det er tomt så er det tomt. Det koster selvsagt noen kroner hver gang vi må kjøpe nye batterier, og av og til så kan det være langt og upraktisk å dra til butikken for å kjøpe nye batterier. Erfaringsmessig så er også leketøy med engangsbatterier generelt svakere enn leketøy med innebygget oppladbart batteri.

Vanntetthet:
Lastic Pocket Vibe oppgis å være nedsenkbar. Den skal altså kunne brukes i badekaret uten. Vi har testet den en halvtime under 35cm vann, og den hadde ingen problemer med det.

Støy:
Denne vibratoren gir fra seg svært lite lyd, og er sammen med sin tvillingsøster «Devol», Tango Milonguita og Climaximum Jolie blant de definitivt mest stillegående vibratorene som vi har testet.

Støynivå: Lavt.

Thubs up grønn
  • Bitteliten
  • Kul og humoristisk
  • Stillegående
  • Vanntett
  • Billig

Thubs up gul
  • Rytmer

Thumbs down rød
  • Alt for svak
  • Knappebatterier

Passer den for meg?

Hvis du er svært sensitiv, og av typen som liker høyfrekvente, svært overfladiske vibrasjoner best, så kan denne være verdens morsomste lommevenninne.

Krever du derimot litt kraft fra leketøyet så vil nok ikke denne holde mål. Om du ikke har liggende en haug med reserve LR44 batterier fra bestemors høreapparat så kan det også være greit å styre unna.

Følger med:

3 stykk LR44 knappebatterier

Legg igjen en kommentar