Hopp til innholdet

Adrien Lastic Smart Dream II: Vi testet

  • av
Adrien Lastic Smart Dream II parvibrator

Adrien Lastic Smart Dream II ble levert av Cnex

Type:
Pris:
Størrelse:

G-punkt/klitoris kombi
998,-
10,6 cm x 3,5 cm

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Smart Dream II er en spennende vibrator som er konstruert for å kunne brukes på to forskjellige måter, alt etter om man leker alene elller med partner. Smart.  Det følger også med en oppladbar fjernkontroll, noe som er svært praktisk når vibratoren skal brukes innvendig. Digg!

Ved bruk alene brukes den tykke delen inne i skjeden, imens den smale enden stikker ut og bøyer seg mot klitoris for å gi stimuli begge steder.

Ved bruk med partner gjøres motsatt: Den tykke delen mot klitoris, og den smale enden føres inn i skjeden hvor den stimulerer både deg og partner.

I følge Adrien Lastic sine egne nettsider så er vibratoren også designet slik at den passer til «enhver kvinnes anatomi». Den er en svært god vibrator, og den passer sikkert til mange. Men at én størrelse og utforming skal passe til alle er nok nok umulig å få til. Vi er alle skapt litt forskjellig, og det er ikke slik at ett produkt vil passe alle. Dessverre, for denne passet ikke for oss, hverken den ene eller andre veien.

Med den tykke delen i skjeden var det helt uråd å få den smale delen til å nå opp til klitoris. Dermed ble det enten eller, og det funker jo på et vis det, men ikke slik den er tenkt å gjøre. Da vi prøvde med partner hadde vi litt større suksess. Den tykke siden fungerte helt fint mot klitoris, og den smale siden gav deilige vibrasjoner i G-punktsområdet samtidig som den også stimulerte penis under penetrering. Dessverre opplevde vi at den smale enden var hard mot penishodet, slik at det etter en kort stund ble smertefullt for mannen. Fryktelig synd, for dette kunne egentlig blitt veldig gøy!

Konstruksjon:
Hele leketøyet er dekket med myk silikon og føles bra mot huden. Vibratoren har to motorer, en i hver ende. Det sitter en kraftigere motor i den brede enden enn i den smale enden. «Bøyen» mellom de to delene er temmelig stiv og spenstig. Ladehullet sitter i den brede enden. Det gjør også av/på/rytme knappen.

Fjernkontrollen gir ikke samme eksklusive kvalitetsfølelse som det selve vibratoren gjør. Den føles litt raklete og svakt bygget. På den positive siden har den innebygget skjerm som viser hvilket “program» den vibrerer etter (0-9), og den er jammen oppladbar den også. Fjernkontrollen bruker en helt annen ladeplugg enn selve vibratoren, så skal du ha den med på tur så bør du huske å ta med begge ladeledninger. Litt knotete spør du oss.

Vibrasjonsmønster:
Den medfølgende fjernkontrollen har av/på-knapp, samt pluss og minusknapper som lar oss velge styrke eller rytme, både forlengs og baklengs. Det gjorde det svært enkelt å svitsje mellom hastigheter og rytmer. Om vi trykket en gang for mye var det utrolig lettvint å kunne gå ett hakk tilbake, i stedet for å måtte trykke oss gjennom et utall moduser for å komme tilbake til den modusen vi egentlig ønsket. Det var digg!

Vibratoren har 3 forskjellige styrker og starter på laveste stille, før den beveger seg opp på medium og høyt og fortsetter videre med forskjellige slags mønster eller rytmer. Foruten jevne vibrasjoner i 3 hastigheter har den 7 rytmer i tillegg.

Batteri:
Vibratoren er oppladbar, og det

følger med en USB ledning med spiss plugg som føres langt inn i vibratoren. Det følger også med en USB ledning med microUSB plugg til fjernkontrollen.

Vibrasjonskraft:
Vibrasjonene i den tykkeste delen er kraftigere enn vibrasjonene fra den smale. Den er ikke spesielt rask, noe som gjør at vibrasjonene føles litt «grove».  Bevegelsene er samtidig forholdsvis korte. Man skulle dermed tro at vibratoren oppleves svak, men det gjør den ikke. «Vekten» i vibrasjonene og måten den overfører vibrasjonene på gjør at den likevel oppleves middels kraftig, og og vil nok få jobben gjort for de fleste. (Liker du raske, overfladiske vibrasjoner vil den neppe passe).

Vibrasjonskraft: Middels.

Vanntetthet:
Vibratoren er ment for både utvendig og innvendig bruk, og må derfor tåle en del fuktighet. Dusj er ikke noe problem, og det er heller ikke badekar. Mulighet for badekarbruk setter vi pris på!

Fjernkontrollen er dessverre ikke vanntett, noe som setter en stor brems på bruk i dusjen (og kanskje badekar). Man kan bruke vibratoren uten fjernkontroll, men det blir fort knotete og stemningsdrepende.

Vi kan for øvrig bekrefte at vibratoren tåler bruk i dusj og badekar i praksis også, ikke bare på papiret.

Støy:
Smart Dream II har en litt «dump» lyd, som følge av å ha relativt lav vibrasjonsfrekvens. Målinger viser at vibratoren plasserer seg midt på treet blant vibratorer ment for utvendig bruk, og blant de stillegående vibratorene ment for innvendig bruk.

Støynivå: Middels

Thubs up grønn
  • Fjernkontroll, innstillinger
  • Solid
  • Oppbevaringspose
  • Egnet for parbruk

Thubs up gul
  • Ergonomisk utforming som passer mange, ikke alle
  • Kraft

Thumbs down rød
  • Smertefull mot partner sin penis etter en stund

Passer den for meg?

Kanskje! Selv om produsenten mener at denne passer anatomisk til alle damer så er jo ikke det tilfelle. Selvfølgelig. Her spiller den individuelle anatomien inn, og dette må man rett og slett teste selv.

Bruksverdien i dusj og badekar er litt redusert fordi fjernkontrollen ikke tåler vann, men i alle andre sammenhenger fungerer den fint.

Fleksibel og egentlig en ganske genial sak, for alle med riktig anatomi.

Følger med:

USB ladeledning
USB ladeledning til fjernkontroll
Fjernkontroll
Oppbevaringspose

Legg igjen en kommentar