Hopp til innholdet

Climaximum Jolie: Klitorisvibrator for nybegynnere

  • av
Bilde av test Climaximum Joilie vibrator

Climaximum Jolie ble levert av Kondomeriet AS

Type:
Pris:
Størrelse:

Klitorisvibrator
279,-
8,8 cm x 1,2 cm

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt

Climaximum Jolie er en svært nett og liten vibrator. Vi syns den er elegant, og at den er en både diskret og praktisk turkamerat. Denne glir lett unna i de fleste lommer, og er en av testens minste vibratorer. Denne fungerte dessverre ikke for oss i praksis, da vibrasjonen ble for svak. Det er for øvrig en svakhet den deler med alle vibratorer med engangsbatterier som vi testet.
Utover det så fant vi lite å klage på. Bruksområde: Jolie er en klassisk «bullet» type vibrator som er ment for målrettet og direkte klitorisstimuli.

Konstruksjon

Vibratoren er belagt med et tynt lag med silikon over en kjerne av hardplast, og den føles solid bygget.
Jolie har en enkel knapp på kortsiden som brukes til å skru den av og på, og til å velge intensitet og vibrasjonsmønster. «Lokket» på kortsiden kan skrues av, og gir tilgang til engangsbatteriet (AAA) som driver vibratoren.

Vanntetthet

Climaximum Jolie oppgis å være badetett. Du skal altså kunne ta den med opp i badekaret uten at leketøyet tar natta av den grunn. Vi har naturligvis testet, og vibratoren fint overlevde en halvtime nedsenket i 35 cm vann. Bad i vei!

Vibrasjonsmønster

Vibratoren har et typisk utvalg med hastigheter og vibrasjonsmønster eller rytmer. For hver gang man skrur den av, så glemmer den hvilken innstilling man brukte på den sist gang. Når en skrur den på , så starter den med jevn vibrasjon på laveste innstilling. Deretter følger medium og maks hastighet med jevn vibrasjon. Deretter følger 7 forskjellige mønster eller rytmer før den returnerer til laveste innstilling.

Batteri

I denne vibratoren har man valgt å bruke engangsbatterier av typen AAA. Altså slike smale batterier som typisk benyttes i fjernkontroller. Da trenger man aldri å huske på å ha med ladeledning på tur. AAA batterier  er til salgs hos alt fra dagligvarebutikker til bensinstasjoner, og et batteribytte tar ikke mer enn 30 sekunder. Man trenger ikke å bruke tid på å lade, og man slipper å dra med seg ekstra dippedutter. Så lenge man har liggende et ekstra batteri, vel og merke. For på den andre siden så er løpet kjørt hvis du ikke har tilgang på nye batterier. Når det er tomt så er det tomt. Det koster selvsagt noen kroner hver gang vi må kjøpe nye batterier, og av og til så kan det være langt og upraktisk å dra til butikken for å kjøpe nye batterier. Vår erfaring er også at leketøy med engangs-batterier pleier å være svakere enn leketøy med innebygget oppladbart batteri. Det gjelder også for denne vibratoren.

Vibrasjonskraft

Climaximum Jolie er blant de svakeste vibratorene vi testet. Ønsker du en vibrator med mye kraft så ville vi anbefalt en annen vibrator. Dette vil egentlig gjelde for flere av de minste vibratorene, og er nok en konsekvens både av begrenset plass på innsiden, og av batteritype. Vibratoren har svært små bevegelser i hver vibrasjon, noe som gjør at den oppleves svak. Samtidig så er den rask, noe som likevel skaper en viss intensitet i stimuleringen.

Enkelte av vibratorne vi har testet gir en «grov» type stimulus, med litt tregere, større bevegelser. Denne befinner seg i motsatt ende av skalaen og gir en helt annen opplevelse. Små, korte og raske bevegelser oppleves gjerne mer skånsomt enn det store bevegelser gjør. Intenst, men også mer overfladisk. Det gjør at vibratoren i større grad kan legges i direkte kontakt med klitoris uten at det blir for voldsomt. Hvilken type vibrasjon man foretrekker varierer fra person til person.

Vibrasjonskraft: Svak.

Støy

Jolie var blant de vibratorne i testen som støyet aller minst. På grunn av høy vibrasjonshastighet så låter den litt hissig nært innpå, men med litt avstand så er den svært stille. Supert for en diskret, hemmelig kosestund!

Støynivå: Lavt.

Thubs up grønn
  • Stillegående
  • Størrelse
  • Bruk i badekar
  • Rimelig

Thubs up gul
  • Rytmer
  • Batteri

Thumbs down rød
  • Svake vibrasjoner

Passer den for meg?

I reklamemateriell anbefales Climaximum Jolie som en nybegynnervibrator.

Dette er en skånsom og ganske forsiktig sak, og vi ville nok kun anbefalt den til deg som er velsignet med en over snittet sensitiv klitoris og ikke ønsker så sterke vibrasjoner. Den lille størrelsen gjør at den passer svært godt på tur (dersom man er sensitiv nok nedentil), og at man har tilgang på ekstra batteri.

Ønsker du en litt kraftigere vibrator så bør du velge en med oppladbart batteri.

Følger med:

Ett AAA engangsbatteri

Forfatterprofil

Admin
Seneste artikler

Legg igjen en kommentar

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial