Hopp til innholdet

Je Joue Classic Bullet: Helt super klitorisvibrator

  • av
Je Joue Classic Bullet - eksklusiv og kraftig klitorisvibrator

Je Joue Classic Bullet  ble levert av Kondomeriet AS

Type:
Pris:
Størrelse:

Klitorisvibrator
629,-
9,5 cm x 2,1 cm

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Je Joue er en av testens mer kostbare bullet vibratorer. Det forsvarer den på flere måter. Vi synes den er elegant, klassisk og enkelt utformet. Den er belagt med silikon, og oppleves både effektiv og komfortabel i bruk. Dette ble en av våre største favoritter i testperioden, og vi kan skrive under på at den får jobben gjort. Den føles også eksklusiv i bruk.

Vibratoren har et rimelig stertent lommeformat, men bør på grunn av silikonbelegget beskyttes litt mot skraper.  

Den har testens mest fleksible innstillingsmuligheter (blant klitorisvibratorene), og er en av få bulletvibratorer som kom med ekstrautstyr. Je Joue Classic kommer nemlig med et eget fingerfeste i silikon, som gjør det hakket enklere å holde den stabil. Man unngår da å miste taket i den under lek. Vi opplever ikke at det egentlig er nødvendig å bruke fingerfestet, siden vibratoren sitter godt i hånden også uten.

Det er uansett positivt at det følger med.

Konstruksjon:
Vibratoren er overtrukket med et lekkert lag med silikon.

Apparatet virker veldig godt bygget, og gir en eksklusiv følelse, både med tanke på utforming og hvordan den føles i bruk. Nederst på vibratoren sitter en ring med hardplast, hvor luken til ladepluggen er plassert i. På siden sitter 3 knapper for å skru av og på, justere styrke, og endre rytme, hver for seg. Vibratoren veier litt mer enn de fleste små bulletvibratorene. Det setter vi egentlig pris på. Det gir den i praksis litt mer slagkraft, og vi syns også det gjør at den føles mer stabil under bruk.

Vibrasjonsmønster
Je Joue Classic Bullet vibrator kan justeres med 5 forskjellige hastigheter. Foruten jevn vibrering, har den i tillegg 7 forskjellige mønster eller rytmer å velge blant. De 3 knappene på vibratoren er merket med et plussymbol, med et minussymbol, og knappen i midten har et liggende s-symbol. Pluss og minus regulerer hastigheten/styrken. Man skrur den på med plussknappen, og av med minusknappen. S-knappen brukes til å endre vibrasjonsmønster.

Det vi opplevde som helt genialt med denne, var muligheten til å kunne velge mønster og hastighet hver for seg. De fleste andre leketøy begrenser deg til enten å velge hastighet og jevn vibrering,
eller et vibreringsmønster hvor du selv bestemmer rytmen, men hvor hastighet/styrke er forhåndsbestemt.
Denne vibratoren gir oss muligheten til å justere hastighet/intensitet også når vi aktiverer diverse rytmer. Det gir en helt annen fleksibilitet, og nye muligheter å utforske. Det ser vi som et stort pluss.

Denne fleksibiliteten gjør selvsagt også at det blir flere knapper å holde styr på. Økt fleksibilitet medfører økt kompleksitet. Vi synes uansett at den er enkel og logisk å betjene.

Vibrasjonskraft:
Vi vil sette denne vibratoren på listen over vibratorer som gir en litt grov type vibrasjon. Det vil si at den ikke beveger seg så fryktelig raskt, men at bevegelsene ved hver svingning er forholdsvis store. Det som skilte denne vibratoren fra de andre vibratorene med «grove» vibrasjoner, var at vibratoren føltes å legge mer «vekt» i hvert enkelt kast. Det gav igjen følelsen av dyp stimuli. Det gjorde at den opplevdes som effektiv og kraftig, samtidig som den var mer skånsom enn flere av de sammen-lignbare vibratorene. Her vil vi gi den et ekstra stort pluss i margen, for her skilte Classic Bullet seg klart ut.

Vibrasjonskraft: Høy

Batteri:
Vibratoren er oppladbar.

På baksiden sitter en liten silikonlapp som enkelt bøyes ut. Bak denne sitter en micro USB kontakt (samme type som lenge var brukt på de fleste mobiltelefoner med Android, diverse kameraer med mer).

Vanntetthet:
Ladepluggen er beskyttet av en «leppe» på flatsiden. Denne må man huske på å lukke ordentlig hvis man skal bruke vibratoren i vann.

Her var vi oppriktig talt litt bekymret for at silikonlokket ikke skulle gjøre vibratoren tett nok. Produsenten oppgir at vibratoren skal kunne brukes i dusjen, men vi følte oss ikke helt trygge. Nå kan det hende at Je Joue har vannsikret ladekontakten på innsiden også. Det vet vi ikke. Med godt lukket silikonlokk over ladepluggen virket ikke dette å være noe problem i reell bruk. Vibratoren overlevde fint dusjtesten vår, og har vært flittig brukt etterpå.

Støy:
Je Joue Classic Bullet vibrator er ikke den mest støyende vibratoren i testen, men våre målinger plasserer den i øvre del av skalaen. Den er samtidig en kraftig liten sak, slik at kraft-til-støy forholdet faktisk er bra.

Dette er en vibrator som har relativt store bevegelser når den vibrerer, og samtidig relativt lav frekvens. Det gir en type støy som oppleves litt «dump», eller avdempet på nært hold. Lyden oppleves ikke påtrengende, men den bærer litt lenger enn det høyfrekvente vibrasjoner gjør.

Støynivå: Høyt (objektivt), moderat (subjektivt).

Thubs up grønn
  • Kraftig
  • Størrelse
  • Svært fleksible innstillinger for rytmer og styrke
  • Eksklusiv

Thubs up gul
  • Støy

Thumbs down rød
  • Blant de dyreste klitorisvibratorne

Passer den for meg?

Hvis du er svært sensitiv, og av typen som liker høyfrekvente, litt overfladiske vibrasjoner best, så er det ikke sikkert denne er riktig vibrator for deg.

Hvis du vil ha noe billig og enkelt så bør du vurdere andre modeller.

For alle oss andre så skal det godt gjøres å gjøre et bomkjøp med denne. Enkelte andre modeller gir enda «grovere» stimuli, men ingen av de andre klitorisvibratorene gav samme vekt og dybde i vibrasjonene som denne.

Følger med:

USB ladeledning
Fingerholder

Legg igjen en kommentar