Hopp til innholdet

Mer Lyst Hissig Klitorisvibrator – Billig og veldig bra

  • av
Mer Lyst Hissig klitorisvibrator fra Kondomeriet

Mer Lyst Hissig klitorisvibrator ble levert av Kondomeriet AS

Type:
Pris:
Størrelse:

Klitorisvibrator
299,-
9 cm x 2,4 cm

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Mer Lyst Hissig Klitorisvibrator er en rosa liten hissigpropp (fins også i sort). Den er av Kondomeriets eget merke, er i lav prisklasse, og når sant skal sies hadde vi ikke all verdens forventinger til den da vi først pakket den opp. I rosa ser den sprek og kul, eller kanskje litt cheesy? Selve formen er diskret og elegant.

For å hoppe rett til konklusjonen vår: Denne bærer navnet sitt med rette. Da den første gang ble skrudd på og testet i håndflaten, så var det første som glapp ut: «Denne var hissig!».

Den er liten og hendig, og gjemmer seg lett i en håndveske, toalettmappe, eller lomme. Men veldig diskret vil vi ikke kalle den, i hvertfall ikke i rosa.

Hissig er alt i alt en kraftig, effektiv, billig og bråkete sak. Den er super for litt «kose meg alenetid». Vi synes den gir svært mye for pengene, og man roter seg ikke vekk blant en overflod med knapper og funksjoner. Den har blitt flittig brukt, og har vært en av våre «go to» vibratorer over tid. Enkelt og greit!

Bruksområde:
«Hissig» er bygget for målrettet klitorisstimuli. Den lille størrelsen gjør det lett å komme til eksakt der du ønsker. Samtidig er den såpass liten at det er ikke så mye å holde i, noe

som kanskje kan være en utfordring for enkelte. Vibrasjonene er kraftige nok til at ikke alle vil kunne legge den rett inn mot klitoris. Et godt triks da er å plassere den litt til siden for klitoris. Da er det også enkelt å regulere hvor intens stimuleringen blir, uten å behøve å trykke på knappen.

Konstruksjon:
Både den rosa delen og den hvite delen av vibratoren er belagt med et silikonbelegg. Den smale stripen er hardplast, og innsiden virker å være bygget i hardplast.

Av/på knappen og ladehullet befinner seg på den hvite tuppen. Knappen føles litt hard å trykke på. Det sikrer at vi ikke bytter vibrasjonsrytme ved et uhell, men gjør den samtidig en anelse mer klønete når vi faktisk vil bytte modus.

Vanntetthet:
Hissig skal kunne brukes i dusjen. Dette har vi testet, og vibratoren tålte fint 30 minutter i dusjen. Badekar er den ikke godkjent for, så det har vi heller ikke testet.

Vibrasjonsmønster:
Denne vibratoren har 3 forskjellige hastigheter, etterfulgt av 4 forskjellige vibrasjonsmønster. Som de fleste andre vibratorer starter den på laveste hastighet, og øker intensiteten for hvert trykk på knappen. En helt typisk løsning som bør være godt kjent for de fleste som har brukt en vibrator før.

Vibrasjonskraft:
Hissig føles nettopp det, hissig. Denne lille saken gir vibrasjoner av den grove typen. Den er ikke spesielt rask, men du verden som den rister i godsakene. Vibratoren beveger seg forholdsvis mye for hver svingning, men har lavere hastighet enn mange andre modeller.  

Hissig opplever vi som en av testens kraftigste klitorisvibratorer, noe som som bekreftes av objektive målinger. Den oppleves intens og nesten litt brutal i vibrasjonene sine. En grovis!

Vibrasjonskraft: Sterk.

Batteri:
Vibratoren er oppladbar. Den har et bitte lite hull på kortenden, sammen med av/på/rytme-knappen. Inn her fører man ladepluggen, som er en spiss, tynn metallplugg. Det føles ikke som den aller mest eksklusive løsningen, men den er enkel, effektiv, og den holder seg godt fast slik at den ikke faller ut om du kommer borti den.

Støy:
Denne støyer merkbart, og den litt lave vibrasjonsfrekvensen på denne produserer en grovere lyd enn de mer høyfrekvente vibratorene. Vibratoren har imidlertid et godt kraft-til-støy forhold. Med kraftig motor så kan den fint argumentere for å få lov til å bråke litt mer enn de fleste andre.

Støynivå: Høyt.  

Thubs up grønn
  • Størrelse
  • Rimelig
  • Kraftig

Thubs up gul
  • Rytmer
  • Vibrasjonene føles «grove»
  • Ladesystem

Thumbs down rød
  • Støyer

Passer den for meg?

Vibratoren står definitivt inne for navnet sitt, og gir vibrasjoner som føles grove, nesten litt sinte. Den oppleves svært kraftig for sin lille størrelse, og kan fort finne på å være for heftig for de av oss som er svært sensitiv der nede.

Er du av typen som setter pris på en skikkelig «wand» med store vibrasjoner så vil du nok sette pris på dette hissige lille kraftverket.

Følger med:

USB Ladeledning

Forfatterprofil

Admin
Seneste artikler

Legg igjen en kommentar

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial