Hopp til innholdet

Mer Lyst Spenstig Klitorisvibrator

  • av
Mer Lyst Spenstig Klitorisvibrator fra Kondomeriet

Mer Lyst Spenstig Klitorisvibrator ble levert av Kondomeriet AS

Type:
Pris:
Størrelse:

Klitorisvibrator
249,-
10,2 cm x 3,2 cm

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
“Spenstig” var med lav pris og god stimuli en av testens overraskelser. Med sine 10,2 cm er det ikke noen stor sak i lengden. Den har samtidig et tykkere design enn mange av de andre småvibratorene, og måler 3,2 cm i diameter på det tykkeste. Vi synes den er elegant,  diskret i fargen, uten å være kjedelig. Den er belagt med silikon, og var komfortabel å bruke.

Denne vibratoren ble faktisk en av favorittene våre i løpet av testen. For oss så traff den en sweetspot med tanke på vibrasjonsstyrke og hastighet. Det gjorde at den opplevdes både skånsom og effektiv i bruk på en og samme tid. Størrelse og grep føltes praktisk, og rekkefølgen på de forskjellige hastighetene passet oss godt. Akkurat det kommer vi tilbake til.

Konstruksjon:
Spenstig er en klitorisvibrator, ment for målrettet, direkte stimuli av klitoris. Den er ikke så stor, men oppleves likevel grei å holde og å styre.

Vibratoren er belagt med myk silikon, og føles behagelig mot huden. Den nederste delen med logo er bygget i hardplast.

Dette er en billig vibrator, men vi kan ikke egentlig si at det merkes på kvalitetsfølelsen. Apparatet virker godt bygget. Silikonbelegget gjør at vibratoren føles glatt og myk mot huden. Silikonen gjør at vibrasjonene føles godt «avrundet», og oppleves mer skånsomme og behagelige enn det vi tidligere har opplevd fra vibratorer som er bygget i hardplast.

Vibratoren har en knapp, plassert på enden. Den er stor og lett å komme til. Den gir et diskret lite knepp som svar når den trykkes på. Vi syns at

Knappen kanskje er litt lett på avtrekkeren, slik at man risikerer å endre vibrasjonshastighet ved et uhell.

Vibrasjonsmønster:
«Spenstig» har 3 hastigheter med jevn vibrering, deretter 7 forskjellige mønster.

I motsetning til de fleste andre vibratorer så starter denne på den kraftigste innstillingen. Det er litt spesielt, og vil passe perfekt for noen, og være skikkelig upraktisk for andre. Den går fra makshastighet ned til medium og lav hastighet, før den fortsetter på diverse rytmer og mønster. Denne måten å organisere de forskjellige rytmene er er ganske uvanlig, men ikke unikt.  

Dersom du stort sett alltid foretrekker å kjøre på med full kraft, så kan det være en kjempefordel å slippe å lete seg gjennom de forskjellige styrkene. På andre vibratorer så opplever vi ofte at vi å trykker en gang for mye når vi prøver å finne maks-hastigheten. Da ender vi opp med å måtte klikke oss gjennom en lang rekke mønster for å komme tilbake til maks styrke. Det slipper vi med denne. Rett på sak, rett til himmels.

Er du derimot av typen som liker å starte med forsiktig vibrering og så gradvis øke vibrasjonsstyrken etter hvert, så blir Spenstig plutselig et mer knotete leketøy.

For vår del så satt vi stor pris på rask og enkel tilgang til maks hastighet. Supert for en alene-quickie.

Batteri:
Vibratoren er oppladbar. På tverrsiden av vibratoren sitter to små punkter. På disse magnetpunktene så festes ladeledningen. Dette er enkelt, kjapt og fungerer greit. Det eliminerer også behovet for å stikke noe inn i leketøyet, og bevarer den tett. Slike kontakter sitter ofte ikke så godt fast. Det er tilfellet også med denne, så det er best om den får ligge i fred og ro imens den lader.

Vanntetthet:
Denne vibratoren oppgis av butikken å være dusjtett. Det har vi selvsagt testet, og kan rett fram konkludere med at den holder det den lover på dette punktet. Null stress.

Vibrasjonskraft:
«Spenstig» er en raskere vibrator enn sitt søsken «Hissig» fra samme serie. Den har merkbart høyere frekvens, samtidig som bevegelsene er mye kortere. Det gjør at den ikke «slår» så mye, og leverer en mykere, men likevel intens stimuli. For oss så var det en interessant opplevelse å kjenne forskjellen på de to forskjellige vibrasjonstypene. Og vi fikk oss en aldri så liten oppdagelse av egne preferanser. Dette var digg. Om og om igjen..

Mot håndflaten så føltes vibrasjonene litt overfladisk og svak, men i praktisk bruk mot klitoris så gav den faktisk svært behagelig og intens stimuli. Dette var en av vibratorene hvor vi opplevde den subjektive stimuliintensiteten som høyere enn det det objektive kraftmålinger tilsa. Den er også et godt eksempel på at rå kraft ikke nødvendigvis er det som gir den beste opplevelsen. Vi hadde i hvertfall mange gode opplevelser med denne, og den blir nok jevnlig tatt frem etter testperioden også.

Vibrasjonskraft: Medium

Støy:
Vibratoren vibrerer raskt, noe som også gir en mer høyfrekvent tone. Målingene våre viste at den støymessig er en av de moderate vibratorene. Med det samme vi så målingene så ble vi litt overrasket over dette, fordi vi opplevde lyden litt intens på kloss hold.

Med litt større avstand til vibratoren så kunne vi likevel konstatere at lyden ikke egentlig er høy, den er bare litt… fyrrig i tonen.

Støynivå: Medium

Thubs up grønn
  • Størrelse
  • Rimelig
  • Vibrasjonstype
  • Rekkefølge på rytmene

Thubs up gul
  • Støynivå
  • Kraft

Thumbs down rød
  • Litt svak magnetkontakt

Passer den for meg?

Vi opplever “Mer Lyst Spenstig Klitorisvibrator” som et godt kompromiss, og at den for oss treffer en sweetspot i forhold til kraft og hastighet. Siden den starter på høyeste hastighet så passer den fint om man trenger en «quickie» for seg selv, eller dersom du er blant de av oss som stort sett allid bruker den høyeste innstillingen uansett.

Liker du best dype, litt grove vibrasjoner så fins det andre vibratorer som vil treffe bedre. Spenstig er litt overfladisk, men svært intens. Et godt tips: vit hva du liker.

Følger med:

USB ladeledning

Legg igjen en kommentar