Hopp til innholdet

Royal Gems Bijou – test

  • av
Royal Gems Bijou

Royal Gems Bijou  ble levert av Shots

Type:
Pris:
Størrelse:

Klitorisvibrator
499,-
12 cm x 2,5 cm

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Bijou er en av flere søskenvibratorer i testen, og er del av Shots sin Royal Gems produktserie. Vibratorene kjennetegnes av utsmykningene på enden av vibratoren, som gir dem et feminint og elegant utseende. Navn og design spiller på at vibratorene skal passe til et fornemt publikum. Produsenten smører tykt på i produktbeskrivelsene, noe som egentlig er helt unødvendig. Dette er gode leketøy som ikke behøver støtte av ord som «mind blowing» for å være konkurransedyktig. Utseendemessig kommer den i fargene sort, rosa eller lilla. Bak utsmykningene på skaftet sitter et lys som gløder så lenge vibratoren er påskrudd. Det er fint å se på, og gjør den enklere å finne blant dyner og puter i mørkets lek. Lyset vises godt i mørket, så slik sett er den ikke veldig diskret ved bruk i mørke rom.
Vi synes den er behagelig og praktisk i bruk som klitorisvibrator. Produsenten reklamerer med at den er perfekt for både ytre og indre bruk. For indre bruk vil den nok være for liten for de fleste. Den er nok bedre egnet for ytre enn for indre bruk.

Konstruksjon:
Vibratoren er formet som en klassisk G-punktsvibrator, men ligger størrelsesmessig nærmere de typiske klitorisvibratorene. Den nederste delen er bygget i hardplast og dekket i et lag med silikon, og den ytterste delen er bygget i ren silikon og er ganske fleksibel. Motoren kjennes ut til å sitte i selve hodet. Det sølvfargede utsmykkede området nederst på vibratoren gir et godt grep selv ved bruk av glidemiddel. Utsmykningene gjør samtidig renhold litt mer utfordrende, siden rester av ymse slag kan gjemme seg i kriker og kroker. På kortenden sitter magnetiske ladepunkter sammen med av/på/rytme-knappen. Knappen

kunne med fordel vært litt lettere å føle seg fram til, og sitter litt dypt.

Vibrasjonsmønster
Bijou har 3 forskjellige hastigheter, samt 7 forskjellige vibrasjonsrytmer.
Rekkefølge og navigering mellom de forskjellige modusene følger den vanligste oppskriften, og starter på lav, jevn vibrering før den for hvert trykk på knappen går videre til medium og høy før den fortsetter på mer viarierte rytmer.

Vibrasjonskraft:
Bijou ser ut til å være tvillingen til «Dazzling», minus den lille utstikkeren. Vi mistenker at disse to er identiske på innsiden. Det er likevel forskjell på hvordan vi opplever vibrasjonene fra de to leketøyene, og vi undres om hvorvidt det kun kommer av forskjellen i ytre form, eller om det er andre, mindre synlige forskjeller mellom de to.

Produsenten oppgir en vibrasjonshastighet på 10.000 svingninger pr minutt. I våre målinger vipper den rett under 9.000, så spesifikasjonene er ikke så langt unna virkeligheten. «Størrelsen» på bevegelsen er middels stor, og vekten bak hver vibrasjon føles også moderat. I sum gir dette opplevelsen av myke, skånsomme, men samtidig intense vibrasjoner med brukbar dybde. Et godt kompromiss, og absolutt godkjent.  

Vibrasjonskraft: Middels

Batteri:
Vibratoren er oppladbar. USB ladeledningen som følger med har en plugg som er formet som et lite hjerte. Det var en morsom detalj som ikke utgjør noe praktisk sett, men bidrar til en estetisk sammenhengende opplevelse. Som de fleste andre magnetkontaktene vi har testet så sitter den ikke så veldig godt. Det fungerer bra så lenge den

får ligge i ro, og er i realiteten ikke noen stor ulempe. Fordelen med magnetkontakter er at vibratoren kan bygges uten åpninger som kan ta inn vann, slik at det blir enklere å gjøre den vanntett.

Vanntetthet:
At en vibrator er vanntett er en fordel med tanke på grundig og trygg rengjøring mellom hver bruk. Det muliggjør selvsagt også lek i vann. Shots oppgir at vibratoren er både «splash proof» og «water proof». Så vidt vi forstår mener man da at den skal være trygg å bruke både i dusj og i badekar. Vi testet den derfor både i dusj og nedsenket i ca 35 cm med vann i 30 minutter. Vi opplevde ingen problemer med vibratoren i etterkant, så vi konkluderer med at den tåler det den skal.

Støy:
Bijou er en vibrator som først og fremst kjennetegnes av fornuftige kompromisser mellom størrelse, kraft og støy. Produsenten virker til å ha siktet mot den gyldne middelvei for alle disse egenskapene. Det synes vi fungerer bra. Også støynivået er på et middels nivå, og føles godt balansert opp mot vibrasjonsstyrke og størrelse.

Bijou har en forholdsvis høyfrekvent vibrasjon, noe som naturligvis påvirker «tonen» på støyen. Høy frekvens oppleves ofte litt masende og intens, uten at tekniske lydmålinger nødvendigvis avdekker høyt lydnivå rent objektivt. Støymessig lider Bijou i liten grad under dette fenomenet. Lyden oppleves rund og avdempet til tross for vibrasjonsfrekvensen. Både motorteknologi og materialvalg hjelper nok på her, og resulterer i et klart godkjent støynivå.

Støynivå: Middels.


Thubs up grønn
  • Komfort
  • Bra generalist

Thubs up gul
  • Vibrasjon
  • Støy
  • Størrelse

Thumbs down rød
  • Ikke så godt egnet til innvendig bruk
  • Litt krevende renhold

Passer den for meg?

Bijou syns vi kjennetegnes av en rekke gode kompromisser. Den vil antakelig passe til de fleste, kanskje med unntak av de aller mest sensitive, og de som på motsatt ende av skalaen ønsker seg svært kraftige vibratorer. Den er en god generalist. Bra på det meste, uten å være best på noe som helst. For den gjennomsnittlige bruker burde ikke denne ligge så langt unna en «sweet spot». Så er selvsagt spørsmålet om man er gjennomsnittlig i sine preferanser, eller om man ønsker seg noe mer spesifikt.

Følger med:

USB ladeledning

Forfatterprofil

Admin
Seneste artikler

Legg igjen en kommentar

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial