Hopp til innholdet

Royal Gems Brilliant på testbenken

  • av
Royal Gems Brilliant

Royal Gems Brilliant ble levert av Shots

Type:
Pris:
Størrelse:

Klitorisvibrator
499,-
12 cm x 3,5 cm

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Brilliant er en av hele fem vibratorer i testen som hører til i Royal Gems familien. Som sine søsken har den utsmykninger med «kongelig» design, noe som på den praktiske siden gir et godt grep selv ved bruk av glidemiddel. Den åpenbare utfordringen med denne pynten er at det gjør den hakket mer krevende å rengjøre. Bak pyntemønsteret sitter et lite lys, som lyser konstant så lenge vibratoren er påskrudd. Det er vakkert å se på, og gjør den lett å finne igjen blant dyner og puter i mørkets lek og spening. I et mørkt rom vises den såpass godt at den er ikke akkurat diskret.

Brilliant gir oss assosiasjoner til en magic wand, men i et mye, mye mindre format. I presentasjons-teksten sin vektlegger produsenten at den skal være perfekt å bruke på kroppens små erogene soner. Det synes vi treffer godt, for dette er en komfortabel, effektiv og skånsom klitorisvibrator som det egentlig er vanskelig å finne store svakheter ved. Med sitt 3,5 cm tykke hode er den tykkere enn typiske bullet vibratorer. Om man liker det er en smakssak, men størrelse og vekt på den bidrar til at den gir dype vibrasjoner som definitivt får jobben gjort. Det falt fint i smak hos oss.

Konstruksjon:
Brilliant har en hals bygget i hardplast, belagt med myk silikon. Hodet er bygget i et tykt lag med silikon, og er fleksibelt. Det fleksible hodet gir god ergonomi og bidrar til en god opplevelse. Så vidt vi kan kjenne så sitter motoren inne i selve hodet. I følge produsenten skal vibrasjonene fordeles jevnt over hele vibratoren. Det stemmer ikke i praksis. Heldigvis. Vibrasjonene er fokusert rundt hodet, og gjør det lett

å plassere den effektivt der vi helst ønsker stimulering. Magnetiske ladepunkter og av/på/rytmeknapp er plassert på kortenden. Knappen sitter litt dypt og kunne med fordel vært lettere tilgjengelig. Vibratorens tykkelse gjør at den potensielt kan bli litt klumpete sammen med partner hvis man ligger i misjonærstilling. Heldigvis fins det mer fleksible og spennende stillinger å leke i…

Vibrasjonsmønster
Vibratoren har 3 forskjellige styrker eller vibrasjonshastigheter, og 7 forskjellige rytmer eller mønster i tillegg. Alt betjenes med samme knapp, og for hvert trykk går den videre til neste rytme. Som de fleste andre vibratorer starter den på det laveste stillet, med jevn vibrering. Den går deretter videre til medium og høy intensitet, før den en etter en går videre gjennom de forskjellige rytmevalgene.

Vibrasjonskraft:
Brilliant oppgis å ha en maks hastighet på 10.000 vibrasjoner i minuttet. Det samme tallet oppgis på alle vibratorene i denne serien, men de reelle tallene varierer. Vi målte denne til å ligge i underkant av 9.000 svingninger, så den ligger i nærheten av det som er oppgitt. Selve bevegelsen for hver svingning er forholdsvis liten. Kombinasjonen av høy frekvens og liten bevegelse gir ofte en intens men overfladisk stimuli. Likevel oppleves vibrasjonene fra denne som relativt dype. Det skyldes sannsynligvis at den har en del vekt å kaste frem og tilbake, slik at det er mer «moment» i hvert kast. I sum opplever vi den som passe dyp og intens, men samtidig skånsom. Blant klitorisvibratorene synes vi denne har greit med kraft, uten den brutaliteten vi kan oppleve med de aller kraftigste og groveste vibratorene. Vi synes Brilliant treffer greit med denne. Undring: Den er litt tykkere enn de fleste, så kanskje kunne den vært enda sterkere?

Vibrasjonskraft: Middels.

Batteri:
Vibratoren drives av et oppladbart batteri, og har magnetisk ladekontakt. Leketøyene i Royal Gems serien bruker samme ladeledning, en USB ledning med en hjerteformet magnetkontakt i andre enden. Magnetkontakten er enkel og grei i bruk, men i likhet med de fleste Andre magnetkontakter så sitter den ikke så godt fast. Det fungerer veldig godt så lenge den får ligge i fred å lade, men det skal ikke så mye romstering til før pluggen faller av. Så la den ligge pent i fred imens den hvilker og gjør seg klar til neste runde.

I tillegg til enkel til-og-frakobling så har magnetladerne en fordel ved at leketøyet lettere kan bygges vanntett. Her er det ingen åpninger hvor vann kan trenge inn i leketøyet.

Vanntetthet:
Brilliant oppgis, slik som alle de andre vibratorne i denne serien, å være «splash proof» og «water proof». Vår tolkning er at da skal den da kunne brukes både i dusj og i badekar, noe som alltid er hyggelig. Vi har dermed testet vibratoren både i dusj og nedsenket i vann i typisk badekardybde på ca 35 cm, i en halv time. Som forventet så gikk det helt fint. Her var det bare å tørke den og sette den på lading til neste gang.

Støy:
Denne vibratoren har et målt støynivå som plasserer seg sånn omtrent midt på treet. Støyen oppleves ikke sjenerende, men avdempet og rund, til tross for at den har raske vibrasjoner. Bak lukket dør høres den ikke til naborom, med mindre det er «muse» stille (pun intended), og man vet hva man aktivt lytter etter. Så det går helt fint an å leke diskret med denne. 

Støynivå: Middels


Thubs up grønn
  • Dype vibrasjoner
  • Komfortabel og skånsom
  • Bra generalist

Thubs up gul
  • Støy
  • Størrelse

Thumbs down rød
  • Litt krevende renhold

Passer den for meg?

Brilliant er en bra generalist blant klitorisvibratorene, og vi vil tro at vibrasjonene den gir vil passe for ganske mange. Den gir brukbart med kraft og gir en dypere opplevelse enn mange av de mindre vibratorene. Det får den til uten at vibrasjonene føles grove eller brutale. Både vibrasjoner og ergonomisk komfort er bra. Foruten litt krevende renhold er det lite å kritisere på denne. Er du blant de som ønsker maksimalt med kraft så kan det hende du bør velge en annen, men for de fleste av oss vil denne holde i lange baner.

Følger med:

USB ladeledning

Legg igjen en kommentar