Hopp til innholdet

Royal Gems Dazzling – mini rabbit eller klitorisvibrator?

  • av
Royal Gems Dazzling

Royal Gems Dazzling  ble levert av Shots

Type:
Pris:
Størrelse:

Klitorisvibrator
499,-
12 cm x 2,5 cm
                        (4 cm tykk inkl. ører)

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Dazzling hører hjemme i Shots sin Royal Gems serie. Vi har testet flere vibratorer i denne serien, og har jevnt over et godt inntrykk av dem. Kjennetegnet på disse leketøyene er utsmykningen på enden av vibratoren, noe som gir dem et feminint og elegant utseende. Navn og design spiller på at vibratorene passer (også) til et fornemt publikum. Produsenten bruker store ord og overdrevne beskrivelser av vibratorene, noe som egentlig er helt unødvendig. Dette er gode leketøy som egentlig ikke trenger å «hypes opp».

Akkurat Dazzling er en liten raring som vi egentlig ikke helt skjønner oss på. Den beskrives av produsenten som en miniversjon av den klassiske rabbitvibratoren. Altså en vibrator som stimulerer inne i skjeden (eventuelt inkludert G-punktet), samtidig som den har en utstikkende del som stimulerer klitoris. Hvordan dette skal foregå med Dazzling skjønner vi ikke. Den er knapt større enn en vanlig klitorisvibrator. Utstikkeren som normalt skulle truffet klitoris er for kort til å kunne treffe noens klitoris, og delen man fører inn i skjeden er for kort til å gjøre så mye annet enn å stimulere i og rett innenfor skjedeåpningen. Som «rabbit» fungerer den rett og slett ikke.

På den positive siden så gjør den en utmerket jobb som ren klitorisvibrator. Utstikkeren gir forsiktige vibrasjoner som er egnet som forspill, eller for damer som er svært sensitive. Hodet på vibratoren gir kraftigere og effektive vibrasjoner som absolutt fikk jobben gjort her i gården. Hodet kom også greit til mot klitoris, enten vi snudde den med bøyen vendt innover eller utover.

Alt i alt en ålreit klitorisvibrator. Men en rabbit er den ikke.

Konstruksjon:
Dazzling er belagt med et lag silikon. Utstikkeren er laget i ren silikon og føles behagelig ved bruk. Hoveddelen av vibratoren har et underliggende skall av hardplast, dekket med silikon. Hodet er mykt og ganske fleksibelt, og virker til å bestå av et tykt lag med silikon med et hulrom på innsiden. Også hodet er svært behagelig i bruk. Det føles godt mot huden, og mykt og skånsomt mot klitoris.

Den nederste delen av vibratoren er pyntet med et «kongelig» mønster i hardplast. Det gir et godt grep selv ved bruk av glidemiddel, så sånn sett er det praktisk i bruk. Pynten gjør samtidig renhold av vibratoren noe mer krevende. Her kan det fort sette seg rester av forskjellige slag, så sørg for å vaske grundig.

Bak selve pynten sitter et lite lys som gir vibratoren en vakker glød under bruk. Lyset gjør den lett å finne igjen når den forviller seg inn mellom dyner og puter under lekens hete. Det var faktisk ikke så dumt da vi svitsjet mellom flere forskjellige leketøy. Den lyser godt, så i et mørkt rom er den ikke så veldig diskret.

På kortsiden av vibratoren sitter magnetpunkter for ladeledningen, sammen med av/på/rytme-knappen. Knappen er ikke av de største, og vi føler den sitter litt for dypt. Vi hadde gjerne sett at knappen var litt lettere tilgjengelig. Men da er vi pirkete. 

Vibrasjonsmønster
Dazzling har tre forskjellige hastigheter, samt 7 forskjellige vibrasjonsrytmer.
Rekkefølgen på de forskjellige modusene følger standard oppskrift, ved å starte på lav, jevn vibrering før den for hvert trykk på knappen går videre til medium og høy før den fortsetter på mer kreative, varierende rytmer.

Vibrasjonskraft:
Vibrasjonene fra Dazzling er lett å like. Produsenten oppgir på alle sine Royal Gems vibratorer en vibrasjonsfrekvens på rundt 10.000 svingninger pr minutt. «Jewel» og «Glitz» nådde opp til dette tallet og mere til. Dazzling målte vi derimot til ca 7.000. Det gjør ikke Dazzling til en svakere vibrator. Den er både tyngre (gir dypere vibrasjoner), og gir større bevegelser for hver enkelt svingning.
«Brilliant» og «Bijou» fra samme serie lå på sin side på tett oppunder 9.000 svingninger. Så her er det variasjoner fra modell til modell, selv om spesifikasjonene som oppgis tilsier at de skulle hatt samme hastighet.

Uansett, vibratoren oppleves forholdsvis kraftig i bruk. Målinger viser at den har ganske stor bevegelse, og den har litt vekt å slå rundt seg med. At hodet er bygget i tykk, myk silikon bidrar også til at vibrasjonene overføres på en avrundet, behagelig og skånsom måte, til tross for slagkraften.

Vibrasjonskraft: Middels til høy

Batteri:
Dazzling er oppladbar og kommer med en USB ladeledning med ladeplugg formet som et hjerte. Det er en enkel og elegant løsning, men magneten er ikke så sterk, så det krever at den får ligge i fred så den ikke faller av.

Vanntetthet:
Produsenten oppgir at Dazzling skal være «splashproof» og «waterproof». Vi tolker det som at den kan brukes både i dusj og badekar. Den overlevde fint våre tester, både under dusj og da vi senket den ned under 35cm vann.

Støy:
Dazzling har en avdempet lyd som ikke oppleves sjenerende. Helt godkjent.

Støynivå: Middels.


Thubs up grønn
  • Behagelige og relativt kraftige vibrasjoner
  • Høy komfort

Thubs up gul
  • Støy
  • Utstikkeren fungerer godt til forspill

Thumbs down rød
  • Ikke egnet som «rabbit» vibrator, noe den averteres som
  • Litt krevende renhold

Passer den for meg?

Dazzling er en både effektiv og komfortabel vibrator, med et litt tullete design. Den fungerer godt som klitorisvibrator, men definitivt ikke som «rabbit». Sånn sett bommer den på målet sitt. Som ren klitorisvibrator fungerer den derimot utmerket, og leverer dype, gode vibrasjoner samtidig som den er skånsom. I kraft så matcher den ikke de aller kraftigste, men vi synes den treffer godt i sitt kompromiss mellom myk komfort og kraft. Denne er lett å like.

Følger med:

USB ladeledning

Legg igjen en kommentar