Hopp til innholdet

Royal Gems Glitz – Fin men ganske ordinær

  • av
Royal Gems Glitz

Royal Gems Glitz ble levert av Shots

Type:
Pris:
Størrelse:

Klitorisvibrator
349,-
Størrelse:   8,8 cm x 1,8 cm

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Glitz er en del av den nye Royal Gems serien, og deler det feminine og utsmykkede utseendet med sine søsken. Den er snerten og et ganske så effektivt leketøy. Eksemplaret vi fikk tilsendt var i rosegull, en kledelig farge for leketøyet. Det utsmykkede feltet nedest lyser vakkert under bruk. Det gjør den lett å finne igjen blant dyner og puter. Lyset vises godt, og gjør den samtidig mindre diskret.  
Den er tydelig designet for å gi et eksklusivt inntrykk. Vi føler vel egentlig at hele serien prøver litt for hardt å spille på utseendet, og at kvalitetsfølelsen ikke når helt opp til det som det «kongelige» som utseende og navnet antyder. Fullt så fantastisk er ikke vibratoren.  Nå er dette på ingen måte en dårlig vibrator. Langt ifra. Den gjør en god jobb, ser fin ut og har gode egenskaper. Den gav en deilig opplevelse, og den blir gjerne tatt frem for å delta på nye prinsesseeventyr. Glitz falt i smak.

Konstruksjon:
Vibratoren er bygget i hardplast, og er lett i hånden. Glitz har en hard og glatt overflate, bortsett fra den utsmykkede delen nederst. På baksiden sitter to små magnetpunkter for lading. Der sitter også knappen for å skru den av og på og skifte rytme og hastighet. Altså en veldig typisk konstruksjon. Knappen synes vi sitter litt «dypt» og kunne gjerne tenkt oss at den var litt lettere tilgjengelig.  Utsmykningene på enden er ikke bare stilig å se på, den er også praktisk siden den gjør det lettere å få et godt grep i leketøyet. Ved bruk av glidemiddel så kan det være en fordel. Denne glir ikke unna akkurat i det man når klimaks.. Fra et hygienesynspunkt er ikke utsmykningene fullt så praktisk, siden det er mange små kriker og

kroker der hvor ting kan sette seg fast. Det kan derfor være lurt å vaske den rett etter at man er ferdig å leke, slik at ikke noe får tørke og sette seg ordentlig fast.

Vibrasjonsmønster
Glitz har tre forskjellige hastigheter, samt 7 forskjellige vibrasjonsrytmer. Det skulle holde til at de fleste finner en innstilling som man setter pris på.
Rekkefølgen på de forskjellige modusene følger «vanlig» oppskrift, som betyr at den starter på lav, jevn vibrering og at den for hvert trykk på knappen går videre til medium og høy før den fortsetter på mer kreative rytmer.

Vibrasjonskraft:
Shots oppgir at vibratoren gir jevne vibrasjoner langs hele leketøyet. Det stemmer ikke helt med vår opplevelse. Vi erfarer at vibrasjonene er klart kraftigere ute på tuppen enn langs resten av vibratoren. Det er egentlig en fordel og ikke som en ulempe. Noe vibrasjoner gir den likevel langs resten av kroppen. Sammenlignet med søskenvibratoren Jewel oppleves vibrasjonene mer målrettet, noe som gjør den mer effektiv som klitorisvibrator enn det søster Jewel er.

Vi antar at det sitter samme motor i denne som det gjør i Royal Gems Jewel. Produsenten oppgir at det er samme motorteknologi i de to, og de har omtrent samme tykkelse. Opplevelsene er likevel forskjellig.

Vibrasjonene til Glitz er raske. Bruken av hardplast gir en veldig direkte overføring av vibrasjoner, noe som gir en forholdsvis intens stimuli. Samtidig har den har relativt små bevegelser og lav vekt. Det gjør at vibrasjonene ikke oppleves fullt så dype som enkelte andre vibratorer gir, og er samtidig skånsom. Hvilken type vibrasjoner man foretrekker vil uansett være individuelt. Glitz

oppleves potent, men er ikke blant de aller kraftigste. Det trenger den heller ikke å være.

Vibrasjonskraft: Middels.

Batteri:
Vibratoren er oppladbar, og lades med den medfølgende USB ladeledningen. Magnetpluggen er formet som et lite hjerte, noe vi synes er en søt detalj. Som de fleste andre magnetladere så sitter den ikke så godt fast. Så den tåler ikke så godt forstyrrelser imens den lader. La den ligge i ro, da fungerer det bra. Magnetladeren er uansett en elegant og enkel løsning. Raskt og praktisk. Fravær av hull eller åpninger for å føre inn en plugg gjør det nok også enklere for produsenten å holde vibratoren vanntett, siden hele leketøyet da er lukket.

Vanntetthet:
Glitz oppgis å være både «splashproof» og «waterproof». I hvilken grad den er vanntett sies det ikke noe om. Tåler den 35cm vann? En meter? Vi testet den uansett i dusjen og nedsenket i ca 35cm vann. Altså typisk badekardybde. Det tålte den fint, så lek i både badekar og dusj burde være trygt med denne. Akkurat slik som forventet.  

Støy:
Støy fra leketøy i hardplast er oppleves ofte litt skranglete og krass. Glitz unngår dette, og til tross for en høy vibrasjonsfrekvens (som ofte gir en litt masete tone) oppleves den ganske jevn og rund i lyden sin. Det hever kvalitetsinntrykket. Både opplevd og målt lydnivå var moderat, og vi synes den gir en høyst akseptabel balanse mellom kraft og støy.

Støynivå: Middels.


Thubs up grønn
  • Størrelse
  • Elegant

Thubs up gul
  • Kraft
  • Støynivå

Thumbs down rød
  • Litt krevende renhold

Passer den for meg?

Glitz faller veldig trygt og godt ned i kompromissenes smørøye. Både med hensyn til kraft og støy så bør denne kunne passe til de aller fleste. Den oppleves skånsom og er ikke blant de aller kraftigste. Den er likevel er langt fra noen pingle. Vi synes først og fremst at den er et svært godt kompromiss, uten å være best på noe.  Alt i alt en god vibrator som burde treffe behovet for deg som hverken er ekstremt sensitiv, eller har behov for det aller aller kraftigste. Den er liten og fin, og har egentlig ikke noen store svakheter. Merk at den er bygget i hardplast, ikke silikon.

Følger med:

USB ladeledning

Legg igjen en kommentar