Hopp til innholdet

Royal Gems Jewel – litt liten for G-punktstimuli?

  • av
Royal Gems Jewel

Royal Gems Jewel ble levert av Shots

Type:
Pris:
Størrelse:

Klitorisvibrator
479,-
12 cm x 2,5 cm

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Jewel hører sammen med tre av de andre vibratorene i testen hjemme i Royal Gems serien. Felles for dem er et utsmykket design med kruseduller som ligner på kongelige kronjuveler. Eller noe sånt.. Vårt ekseplar kom i fargen rosegull, noe vi synes den kler. Den fås også i sort eller lilla. Bak utsmykningsfeltet skjuler det seg et lite lys som skinner vakkert gjennom. Lyset er påskrudd så lenge som vibratoren er på. Det gjør den enkel å finne igjen blant dyner og puter hvis man legger den til side i løpet av lekens hete. Lyset er litt kraftig, og er man i et helt mørkt rom så er man ikke akkurat anonym.

Vibratoren er fin å se på, gjør en grei jobb, og gir et godkjent kvalitetsinntrykk. Produsenten presenterer den som passende for både kongelige og folk flest. Kronjuvelen i samlingen synes vi kanskje er å ta litt hardt i, for fullt så fantastisk opplever vi ikke at den er. Men absolutt godkjent. Utsmykningene på skaftet gir litt ekstra grep i den under lek, og er sånn sett en praktisk egenskap. I forhold til hygiene og renhold så er det ikke fullt så praktisk, siden man risikerer at det gjemmer seg rester av «noe» inne i en eller annen liten krok.

Litt spesielt med Jewel er at den størrelsesmessig ligger nærmest en typisk klitorisvibrator, imens utformingen er som en klassisk G-punktsvibrator. Det er derfor litt vanskelig å vite om man skal kalle den fugl eller fisk. Den er litt begge deler. Produsenten reklamerer også selv med at den kan brukes både utvendig og innvendig, og det er jo kult.

Faren med å forsøke å være flere ting samtidig er dog at det blir vanskelig å være god på alt samtidig.

Konstruksjon:
Vibratoren er bygget i hardplast, og har en typisk G-punkts bøy på tuppen. På motsatt ende sitter magnetiske ladepunkter og av/på/rytme knappen. Knappen føles som den sitter litt dypt i vibratoren, og det hadde ikke skadet om den var litt lettere tilgjengelig. Jewel føles forholdsvis «tight» bygget og skrangler minimalt. 

Vibrasjonskraft:
Shots oppgir at vibratoren gir jevne vibrasjoner langs hele leketøyet. Det stemmer ikke helt med vår opplevelse. Vi erfarer at vibrasjonene er klart kraftigere ute på «hodet» enn det er langs resten av vibratoren. Det ser vi egentlig som en fordel og ikke som en ulempe. Noe vibrasjoner gir den likevel langs «halsen». Det gjør at vibrasjonene fra motoren fordeles på et større område. Vi antar at det sitter samme motor i denne som det gjør i «Glitz» fra samme serie. Produsenten oppgir at det er samme motorteknologi i de to, og de har omtrent samme tykkelse. Ved bruk mot klitoris så oppleves likevel Jewel klart svakere. Den gir en mindre målrettet stimuli og gir derfor en annerledes opplevelse enn sitt søsken.

Vibrasjonene er raske. Det gir en viss intensitet, men den har relativt små bevegelser og lite vekt. Det gjør at den kan føles litt overfladisk i vibrasjonene. Ved bruk mot G-punktet strekker den ikke til for oss. Her blir den nok straffet for sin lille størrelse og de begrensningene som fysikken ubønnhørlig setter for små dingser. Men på samme vis som kvinner og menn kommer utrustet med «dingser» i forskjellige størrelser og varianter, så vil leketøy i forskjellige størrelser passe til enkelte, og ikke for andre. Det gjelder selvsagt også for Jewel.

Vibrasjonskraft: Middels.

Vibrasjonsmønster
Vibratoren er utrustet med tre forskjellige hastigheter, i tillegg til 7 forskjellige vibrasjonsrytmer. Det skulle holde til at de fleste vil finne noe man setter pris på.
Rekkefølgen på de forskjellige modusene følger en typisk organisering, hvor den starter på lav, jevn vibrering og går videre til medium og høy før den fortsetter på mer kreative rytmer.

Batteri:
Vibratoren er oppladbar, og lades med en USB ladeledning. Magnetpluggen er formet som et hjerte, noe vi synes var søtt. Vi gir et ekstra sjarmpoeng der. Slik som de fleste andre magnetladere så sitter den ikke så godt fast, så den tåler ikke så mye forstyrrelser imens den lader. Men elegant og enkelt er det.

Vanntetthet:
Shots oppgir at Jewel er «waterproof» og «splashproof». Vi tolker det som at den kan brukes både i dusj og i badekar. Vi har testet begge deler og vibratoren fungerte like fint etterpå.

Støy:
Jewel har høy vibrasjonshastighet, noe som gir en litt høyfrekvent tone. Den oppleves likevel ikke spesielt påtrengende, og støynivået oppleves moderat. Tekniske lydmålinger plasserer den også midt på treet med tanke på støy.

Støynivå: Middels.


Thubs up grønn
  • Behagelig ergonomisk
  • Kan brukes både utvendig og innvendig
  • Elegant

Thubs up gul
  • Støynivå
  • Størrelse

Thumbs down rød
  • Litt svak og liten for innvendig bruk
  • Litt krevende renhold

Passer den for meg?

Som klitorisvibrator kan Jewel passe for mange av oss, men ikke deg som ønsker over middels kraftig stimuli. Ideen med å være både klitorisvibrator og G-punktsvibrator er god, men et så lite leketøy så er det vanskelig å fylle alle behov samtidig. Som G-puktsvibrator vil denne være for liten og svak for de fleste av oss. Er man både liten av størrelse og over snittet sensitiv rundt G-punktet sitt så fungerer den sikkert bra. For de fleste andre vil den nok være bedre egnet som klitorisvibrator.

Følger med:

USB ladeledning

Forfatterprofil

Admin
Seneste artikler

Legg igjen en kommentar

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial