Hopp til innholdet

Shots 10 Speed Rechargable Bullet: Sinnatagg!

  • av
Shots 10 Speed Rechargable Bullet klitorisvibrator

Shots 10 Speed Rechargable Bullet ble levert av Shots

Type:
Pris:
Størrelse:

Klitorisvibrator
229,-
7,7 cm x 2 cm

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Denne saken måtte vi vente ganske lenge på, før den dukket opp på døra. Den hadde nemlig vært forsinket til sjøs. Om det skyldtes pirater i farvannet vites ikke, men man skal ikke se bort fra at noen kan ha jaktet på denne lille gullklumpen.

For dette elegante, gullfargede smykket av en vibrator er en prinsesse verdig. Da snakker vi dog om den råe, røffe typen prinsesse og ikke hun fisefine, hypersensitive prinsessa som klaget på erta under madrassen. For denne sparker!

Denne overrasket oss veldig. Designet syntes vi signaliserte en elegant, myk og raffinert brukeropplevelse. Så feil kan man ta.

Navnet på denne er banalt enkelt og rett på sak. Intet finsnakk og innpakking i myke vendinger. Sånn sett står navnet godt i stil med vibrasjonene denne tilbyr: Rått, rett på sak, no bullshit og litt brutalt.

Med sitt forræderisk glatte og elegante utseende glir den fint ned i en sminkepung og andre steder vi liker å gjemme våre små hemmeligheter. Størrelsesmessig minner den mye om en typisk lebestift.

Konstruksjon:
Vibratoren er bygget i hardplast. Av/på/rytmeknappen sitter plassert på siden av «hodet», og er belagt med slilkon. Det gjør at knappen skiller seg fra resten av apparatet, og gjør knappen lett å føle seg fram til i mørke, og gir godt grep på den. Knappen gir godt kvalitetsinntrykk når man føler «klikket». Vi synes også plasseringen funker bra ergonomisk. Ladehullet er plassert på toppen av hodet.

Vibrasjonsmønster
Som navnet så direkte avslører så har man her 10 forskjellige hastigheter og rytmer å velge blant. 3 hastigheter, og 7 forskjellige mønster eller rytmer. Først 3 forskjellige hastigheter, deretter de forskjellige rytmene.

I likhet med «Mer Lyst Spenstig» så starter denne på høyeste hastighet når du skrur den på. For de som liker å starte forsiktig, justere seg gradvis oppover fram mot klimaks så blir det upraktisk, siden man da må gå gjennom hele rekken med forskjellige rytmer for å justere den ett hakk opp.

For de av oss som uansett trives best på høyeste instilling fra staren av, så er dette oppsettet derimot helt genialt. Denne måten å organisere de forskjellige modusene på står dessuten helt i stil med resten av vibratoren: Rett på sak, ingen nåde. 

Vibrasjonskraft:
Vibrasjonene i denne lille krabaten opplevde vi nesten brutalt effektiv. Det gav kort vei til klimaks og lite tid til oppbygging. Det resulterte i en rask men ikke så dyp orgasme. Altså perfekt for en kjappis, men ikke nødvendigvis optimalt om man heller vil bruke litt tid på å kose seg og bygge opp spenningen gradvis. Men hvordan kan det ha seg at den tross sin lille størrelse oppleves så effektiv? For det første er den svært, svært rask. (I våre målinger så var den faktisk raskere enn det produsenten selv oppgir). Størrelsen på bevegelsene er moderate. Vibratoren har en litt merkelig kombinasjon av hurtighet, moderat store bevegelser, lav vekt og likevel råe vibrasjoner. Noe av forklaringen på at totalopplevelsen blir såpass rå er nok også at den er bygget i hardplast, et materiale som overfører vibrasjoner veldig direkte uten å dempe. Skånsom? Nei. Effektiv? Oh yes!

Vibrasjonskraft: Høy.

Batteri:
Vibratoren er oppladbar, og kommer med en USB ladeledning med den spisse typen plugg. Igjen, enkelt, effektivt og rett på sak, slik som det meste annet på dette leketøyet.
(Eller burde vi heller kalle det et verktøy? Det hadde kanskje passet bedre..)

Vanntetthet:
10 Speed Rechargable Bullet oppgis å være både «splashproof» og «waterproof». Vi antok at det innebar at den kunne brukes i badekar, og testet det ut på samme måte som vi har gjort for de andre leketøyene. Resultatet etter en halvtime under vann var som forventet: Alt ok.

Støy:
Støy er det eneste punktet hvor vi faktisk vil syte og klage litt. For heller ikke på dette punktet er vibratoren interessert i å være forsiktig og hensynsfull. Lyden oppleves rett og slett litt skranglete og er påtrengende. Denne er det rett og slett vanskelig å leke diskret med.  

Støymålinger viser at den også objektivt støyer mye sammenlignet med andre klitorisvibratorer.

Nå kan det jo likevel være sånn at orgasmelydene overdøver den uansett. For den får definitivt jobben gjort, og har noen ganger resultert i at klimakset kommer uventet raskt. Da kan det være vanskelig å tie stille.

Støynivå: Høyt.

Thubs up grønn
  • Størrelse
  • Eleganse
  • Rå på quickie
  • Kraftig
  • Kan brukes i badekar

Thubs up gul
  • Starter på kraftigste stille
  • Småbrutal

Thumbs down rød
  • Skranglete lyd

Passer den for meg?

Passer den for meg?

Om du ønsker deg en lett, liten, småbrutal og effektiv liten jævel så er denne absolutt å anbefale. Her er det rett på sak med full guffe med det samme man skrur den på, og effekten er heftig for dens lille størrelse.

Er du av den sensitive sorten som helst vil starte forsiktig, justere gradvis oppover, og foretrekker en smooth, skånsom vibrasjon så er ikke dette rette valget for deg.

Her er det rett på sak, og jobben gjøres effektivt uten forspill og snikksnakk.

Quickiekonge!

Følger med:

USB ladeledning

Forfatterprofil

Admin

Legg igjen en kommentar