Hopp til innholdet

Tango Milonguita – Litt svak men genial for parbruk

  • av
Tango Milonguita vibrator godt egnet for par

Je Joue Classic Bullet  ble levert av Kondomeriet AS

Type:
Pris:
Størrelse:

Klitorisvibrator
499,-
9,3 cm x 5 cm

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Tango Milonguita er en klitorisvibrator som definitivt skiller seg ut fra de fleste andre andre klitorisvibratorer. Den er 9.3cm x 5cm, flat, og er bøyd på midten. Det gir den ikke bare en svært elegant utforming, men gir den også en svært god anatomisk form. Det første som slo oss med denne, var at denne måtte da være genial å bruke sammen med en partner?

Vibratoren føles glatt, myk og eksklusiv. Den betjenes med en enkelt knapp på øversiden som er lett tilgjengelig under bruk, og den sitter godt i hånden. Den er også blant testens mest stillegående vibratorer. Dette er en vibrator av den «snillere» typen. Den har svakere vibrasjoner enn de kraftigste, og den brede kontaktflaten gjør at vibrasjonene fordeles over et større område og er mindre målrettet. Den dekker både klitoris og noe av det omkringliggende vevet.

Konstruksjon:
Milonguita er belagt med silikon som dekker hele leketøyet. Av/på og vibrasjonsmønsterknappen er plassert på fornuftig på utsiden og er lett tilgjengelig. Vi måtte lete litt for å å klare å finne ladeporten. Den fant vi til slutt på spissen av den flateste siden. En pussig detalj her, var at ladehullet ikke var ferdig fra fabrikk. Ved første gangs bruk måtte vi selv stikke hull gjennom silikonen med ladepluggen. Det var enkelt å gjennomføre, men vi ble unektelig litt bekymret for at vi skulle ødelegge eller skade den før vi i det hele tatt hadde fått testet den. Akkurat det var ikke spesielt intuitivt. Etter en titt på nett ser vi at også andre har lurt på dette. Vi kunne til slutt konstatere at det var både trygt og nødvendig å stikke hull selv.

Vibrasjonsmønster

Vibratoren har et typisk utvalg av vibrasjoner. 3 hastigheter med jevn vibrasjon, og 7 forskjellige mønster eller rytmer. Start, stopp og rytme betjenes av en og samme knapp. Hver gang du skrur den av og på så glemmer den hvilken innstilling du brukte sist. Som de fleste andre så starter den på laveste intensitet, og går for hvert trykk videre til medium og høy, før den fortsetter på forskjellige rytmer.

Vi synes at de rytmene som man kan velge i passer godt sammen med leketøyets øvrige egenskaper. Alt føltes naturlig «hjemme» og gav inntrykk av et gjennomtenkt produkt.

Lading og batteri:

Vibratoren er oppladbar.

Ladepluggen sitter sitter på spissen på den flateste enden. Vibratoren benytter USB lading, med en ladeplugg av den lange, spisse typen som man stikker inn i vibratoren. Enkelt og stabilt, men ikke fullt så elegant som magnetladerne som er valgt på en del andre modeller.

Vanntetthet:

Vibratoren oppgis å være dusjtett. Det testet vi i praksis, og kunne konstatere at den fungerte like fint etterpå.

 Støy:

Vi har testet alle vibratorene for støy. Vi gått teknisk til verks, og målt hvor mange decibel hver enkelt vibrator lager på maks vibrasjonshastighet.

Milonguita er testens mest stillegående vibrator. Det er et stort pluss de gangene man ønsker å leke stille og diskret. Den støyer svært lite, og kan brukes nær sagt når og hvor som helst.

Støynivå: Lavt.

Vibrasjonskraft:

Milonguita er blant de svakere klitorisvibratorne vi testet. Den er rask, men selve bevegelsen ved hver enkelt svingning er forholdsvis liten. Et moment som bidrar til at den føles svak er nok også selve utformingen som gir vibrasjoner fordelt over en større flate. Den oppleves dermed som mindre intens enn det bulletvibratorene gjør.

Dersom man foretrekker vibratorer med mye kraft så ville vi nok anbefalt en annen vibrator. Hvis man derimot er blant de som trives best med lavere intensitet på vibratoren så er denne en vinner. 

Kombinasjonen av raske bevegelser og små bevegelser gir ofte en vibrasjon som oppleves intens men litt overfladisk. Vibratorer som beveger seg mer, men saktere, oppleves på sin side som «grove» og gir gjerne en dypere stimuli. Hvilken type vibrasjoner man foretrekker vil variere fra person til person. Opplevelsen av hva som er intenst nok og kraftig nok, og hva som er for mye er subjektivt.

Vi skulle likevel ønske at Milonguita var kraftigere. En kraftig vibrator kan man justere ned etter ønske. En (for) svak vibrator er det dessverre lite å gjøre med. Milonguita ville vært et godt kjøp for en bredere kundegruppe dersom den hadde hatt litt mer action å by på.

Ved lek sammen med partner opplevde vi at også partner fikk nyte litt av vibrasjonene. Den flate utformingen gjorde at man ved misjonærstilling kunne ligge tett sammen der nede, og samtidig komme til med leketøyet. Som parleketøy var den derfor veldig bra.

Vibrasjonskraft: Lav.

Thubs up grønn
  • Stillegående
  • Anatomisk
  • Spennende rytmer
  • Høy komfort
  • Eksklusiv

Thubs up gul
  • Pris litt i øvre sjikte

Thumbs down rød
  • For svak til vårt bruk

Passer den for meg?

Hvis du er svært sensitiv, og av typen som liker høyfrekvente, litt overfladiske vibrasjoner best, så kan dette være vibratoren for deg.

Er du glad i å bruke leketøy også i misjonærstilling så er denne fantastisk utformet til nettopp det.

Vi vil samtidig ikke anbefale den til deg som liker mye kraft og sterke, dype vibrasjoner fra leketøyet, for Milonguita vil vi heller omtale som veldig snill og forsiktig.

Følger med:

USB ladeledning

Legg igjen en kommentar