Hopp til innholdet

We-Vibe Rave: Hightech sexleketøy

  • av
We-Vibe Rave - eksklusiv og dyrt leketøy

We-Vibe Rave ble levert av We-Vibe

Type:
Pris:
Størrelse:

G-punktsvibrator
1090,-
19,3 cm x 3,1 cm

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Rave fra We-Vibe er blant testens mest avanserte leketøy. Fancy, ekslusiv og hightech. Den kommer med en egen app for mobiltelefonen din. Derfra kan man gjøre forskjellige innstillinger, som å skifte mellom vibrasjonsrytmer, eller til og med designe din helt egen rytme. Man kan til og med la en partner koble seg til, og styre leketøyet via inter-nett. Gentialt for folk som er i avstandsforhold. Appen er elegant og forholdsvis enkel i bruk, selv om brukergrensesnittet fortsatt har rom for forbedring. Rave kan brukes både som G-punktsvibrator og klitoris-vibrator. We-Vibe sine produkter føres av en rekke norske butikker, og har generelt leketøy av høy kvalitet og med priser deretter. Rave har en helt unik ergonomi som man enten elsker eller misliker, for utformingen her er litt spesiell. Det kommer vi tilbake til. Den kommer med egen oppbevaringspose, ladeledning, manual og en liten skvett glidemiddel.

Konstruksjon:
Rave er bygget i silikon, og har et stivt, solid indre. Her er det ingen ting som flekser. Selve utformingen av vibratoren er usymmetrisk. Det har produsenten gjort med vilje. Tanken bak er at Rave kan roteres litt rundt og frem og tilbake, og at den spesielle formen da gir en innvendig massasje mot skjedevegg og G-punkt på en måte som symmetrisk utformede vibratorer ikke gjør eller kan. I praktisk bruk så opplever vi absoulutt at formen gir en annen opplevelse og andre muligheter enn andre vibratorer. Er man generelt glad i vibrasjoner og massasje i skjedeveggene så kan dette være genialt. For vår egen del så klarte vi ikke å dra spesielt nytte av denne egenskapen. Vibratoren har ellers en kant liggende langs med hele skaftet.

Denne kanten opplever vi litt i overkant definert, slik at den nesten føles litt skarp. Akkurat det falt ikke i smak, og vi må si vi undrer oss litt over hensikten bak akkurat dette.
I tillegg til å kunne styres fra mobilappen så har vibratoren tre lett tilgjengelige knapper på skaftet. Knappene har samme farge som resten av leketøyet, og er diskrete. De er likevel enkle å finne, eller rettere sagt føle seg fram til. Å kunne føle seg fram til dem er en stor praktisk fordel under lek, og dette synes vi er et smart designvalg.

Vibrasjonsmønster
Knappen i midten skrur leketøyet av og på, samt at den også blar mellom forskjellige vibrasjonsrytmer. Pluss og minusknappen regulerer hastighet/intensitet. Her kan du altså regulere intensiteten på alle rytmene, ikke bare når den er stilt inn på jevn vibrering. Kun et fåtall av leketøyene i testen har denne muligheten. Det gir en helt annen fleksibilitet i tilpasning av rytme og intensitet. Rave har 10 ferdigdefinerte rytmer å bla seg gjennom med knappen (eller velges direkte i appen), og et ukjent (ubegrenset?) antall egendefinerte mønster. Man kan til og med lage sine egne «spillelister», for eksempel en viss tid med pulsvibrasjon, etter-fulgt av en annen rytme og intensitet, før du kanskje vill ha full gass. Eller noe sånt. Her kan man altså lage seg et helt program fra A til Å om man ønsker. Skikkelig fancy, og veldig stilig om man liker slikt.  

Vibrasjonskraft:
Rave gir vibrasjoner som i opplevd kraft befinner seg midt på treet når vi sammenligner den med andre G-punktsvibratorer. Ingen av G-punktsvibratorene i testen var veldig raske. I forhold til klitorisvibratorene er de større og tyngre, og dermed er de vesentlig mer krevende å få til å bevege seg raskt. Rave er ikke raskest i klassen, men er blant dem.

Den er tung, noe som gir greit med moment i vibrasjonene. Bevegelsene er korte. Det gir i sum vibrasjoner som oppleves noen lunde dype og med brukbar intensitet. Men noen råtass opplever vi den ikke som. 

Vibrasjonskraft: Middels

Batteri:
Alle G-punktsvibratorene i testen er oppladbare. Rave lades med den medfølgende USB ledningen. Ledningen har ladeplugg av typen lang og tynn som man fører inn gjennom et lite hull i silikonbelegget. Det er en stødig og solid løsning, men ikke den mest elegante. Med tanke på hvor fancy leketøyet er med tanke på avanserte funksjoner, og hvor ekslusivt det føles synes vi egentlig det er litt rart at We-Vibe har valgt en slik ladeløsning på Rave. Det er ikke noe spesielt galt med det, men kan vi i hvertfall kalle det et stilbrudd?

Vanntetthet:
Rave oppgis å være «splashproof» og bør dermed kunne brukes i dusjen. I manualen advares det konkret mot å bruke den under vann, så det er nok ikke å anbefale. Hadde vibratoren hatt magnetlader ville den nok trygt kunne brukes under vann også. Eksempelvis er Nova 2, også fra We-Vibe, godkjent for bruk under vann. Nova 2 har nettopp en slik magnetlader. Vi ønsker oss magnet-lader også på Rave!

Støy:
Støymessig befinner Rave seg sånn midt på treet sammenlignet med de andre G-punktsvibratorene. Lyden oppleves rund og dempet, og sjenerer ikke. Støynivået står i stil med vibrasjonsstyrken, og det er lite å sette fingeren på ved det. Det er ingen skrangling eller ulyder, og kvalitetsinntrykket holder seg godt også på dette punktet.

Støynivå: Middels.


Thubs up grønn
  • Mange tekniske funksjoner
  • Svært gode innstillingsvalg
  • Elegant og eksklusiv
  • Unik ergonomi
  • Oppbevaringspose medfølger

Thubs up gul
  • Vibrasjon
  • Støy

Thumbs down rød
  • For skarp kant langs siden

Passer den for meg?

We-Vibe Rave er en teknisk perle og er testens mest avanserte leketøy. Avansert kan også bety at den kan bli komplisert i bruk. Liker du fancy så er den på øverste hylle. Liker du leken enklere og mer rett på sak så blir avanserte (og prisdrivende) funksjoner bortkastet. Ønsker du grove, kraftige og rå vibrasjoner fins det også bedre alternativer. Ønsker du en mer dyp men avrundet opplevelse med moderat kraft så treffer denne godt.

Følger med:

USB ladeledning
Oppevaringspose
Manual
Llitt glidemiddel

Legg igjen en kommentar