Hopp til innholdet

Adrien Lastic Couple Secrets 2 – vi testet vibrator for par

  • av
Adrien Lastic Couple Secrets 2 vibrator for par

Adrien Lastic Couple Secrets 2 ble levert av Cnex

Type:

Pris:
Størrelse:

Parvibrator / G-punktsvibrator og analplugg kombi
875,-
10,8 cm  lang,

3.5 cm og 2,7 cm tykk

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Adrien Lastic Couple Secrets 2 er testens eneste kombinasjon av en (slags) G-punksvibrator og analplugg i ett og samme leketøy. Dessverre! For dette var gøy. Ikke bare alene, men minst like gøy med parter. Og for parter også. Som navnet antyder så inviterer denne til bruk sammen med partner, og da gjerne med samtidig penetrering. Det gir deilige vibrasjoner til begge to. Det er det lett å sette pris på. Kun ett annet leketøy i testen er beregnet på samtidig penetrering. Hvor det andre leketøyet var smertefullt mot penishodet, opplevdes denne derimot som skånsom og deilig til parbruk. Herlig!

Den medfølgende fjernkontrollen gjør den enkel og praktisk i bruk. Selve leketøyet kommer i en stilig lillafarge og har et elegant, mykt utseende.

Konstruksjon:
Vibratoren har et hardt indre, og en glatt, myk, silikonbelagt overflate. I hvert av de to hodene sitter hver sin lille motor, og gir vibrasjoner til hver sine områder. På utsiden av «bøyen» sitter en diskret, innfelt knapp, som på grunn av sin plassering er enkel å finne og å føle seg frem til. Knappen brukes primært til å skru leketøyet av og på (siden det følger med fjernkontroll). Knappen kan også brukes til å endre rytme og hastighet. Den lyser svakt rødt når leketøyet er påskrudd. Leddet, eller bøyen midt på leketøyet er fleksibelt og lar seg bøye mye lengre enn det vi har behov for. På siden av det største hodet sitter et lite hull for innføring av ladeplugg.
Vibratoren er ikke så stor, og stikker derfor ikke så langt inn i hverken skjeden eller i nr to. For oss så gjør dette at den treffer alle de riktige punktene, på samme tid. For det første så gir den selvsagt vibrasjoner

i skjeden. Utformingen gjør at den spesielt legger seg opp mot G-punktet. Ved samtidig penetrering så legger penis seg fint oppå det avrundede vibratorhodet. Da blir det ekstra trangt akkurat i G-punktsområdet, slik at penis bidrar til å gi godt trykk på riktig plass. Vibrasjonene forplanter seg både i skjeden generelt, opp mot G-punktet, og i mannens penis. Samtidig jobber det lille vibratorhodet der bak, og gir både litt trykk og deilige vibrasjoner. For oss som setter pris på stimuli både foran og bak så var dette digg. Utformingen gjør at vibratoren holder seg stabilt godt på plass. Ikke er den i veien når partner er med i leken heller. Vi opplevde den enkel og praktisk i bruk, og den litt beskjedne størrelsen gjorde at samtidig penetrering ikke var noe problem.  Til sammen gir vibrasjon, trykk og penetrering en solid stimuli. Dette var til glede for begge parter.
Fjernkontrollen er bygget i hardplast, og har en liten skjerm som viser hvilket vibrasjonsmønster som er aktivert.

Vibrasjonsmønster
Couple Secrets 2 har 10 forskjellige hastigheter og vibrasjonsrytmer som følger «standard» opplegg med 3 faste, jevne rytmer med lav, medium og høy hastighet, etterfulgt av 7 mer eller mindre avanserte rytmer. Det hele styres og reguleres enten med knappen på leketøyet, eller med den medfølgende fjernkontrollen. Fjernkontrollen har tre knapper: Av/på, pluss og minus. Pluss og minusknappene justerer hastighet eller rytme, og lar oss gå både fremover og bakover i rytmerekkefølgen. Trykker vi ved et uhell en gang for mye, så kommer vi oss raskt og enkelt tilbake til forrige rytme ved å trykke på motsatt knapp. 

Vibrasjonskraft:
Couple Secrets 2 har korte vibrasjonsbevegelser og begrenset

vekt. Det gør at vibrasjonene ikke oppleves så gjennomtrengende og kraftige som de gjøres på de større og tyngre vibratorene. Den erimidlertid rask, slik at intensiteten er rimelig høy. Det største hodet beveger seg mer enn det lille, men saktere. Det lille hodet har bittesmå vibrasjonsbevegelser, men er til gjengjeld ekstremt rask, med nesten 12000 svingninger i minuttet. Det gir en vibrasjon som ikke er særlig dyp, heller litt overfladisk. Den er samtidig på den intense delen av skalaen, og kombinert med trykket fra samtidig penetrering, så er det duket for fest!

Vibrasjonskraft: Middels.

Batteri:
Vibratoren er oppladbar, og benytter en USB ledning av typen med lang, spiss plugg som stikkes inn i leketøyet. Også fjernkontrollen er oppladbar. Den kommer med sin egen ladeledning, av typen micro USB.

Vanntetthet:
Vibratoren oppgis fra leverandør å være «splash resistant». Det tenker vi er et minumum for et leketøy som skal brukes på innsiden av kroppen, og som etter anal bruk vil kreve godt renhold. Vi hadde heller ikke takket nei til muligheten til å bruke denne i badekaret.

Fjernkontrollen er på sin side åpenbart ikke vanntett, så bruk i dusj kan dessverre bli knotete.

Støy:
Couple Secrets 2 er stillegående. I forhold til støy er det lite å trekke for. Det lille den lager av lyd føles mykt og dempet, og oppleves ikke sjenerende på noe vis. Når den i tillegg er laget for innvendig bruk er den i praksis svært stillegående og diskret i bruk.

Støynivå: Lavt.


Thubs up grønn
  • Lite støy
  • Komfortabel og skånsom
  • Fungerer bra også for partner
  • Legger seg ikke i veien
  • Fjernkontroll

Thubs up gul
  • Sprutsikker
  • Ladeløsning
  • OK kraft

Thumbs down rød
  • Fjernkontrollen er ikke vanntett

Passer den for meg?

Adrien Lastic Couple Secrets 2 er ikke leketøyet for deg dersom nummer to er no-go. Den vil heller ikke være førstevalget dersom du ønsker de aller kraftigste vibrasjonene.

Der den virkelig brilljerer er som parvibrator, og for deg som ønsker både vaginal og anal stimuli samtidig. Den lar seg fint kombinere også med annet leketøy. Om ønskelig går det også fint å bruke den som en litt merkelig utformet klitorisvibrator i stedet. Den er diskret og godt egnet til å dra på tur med, alene eller sammen med partner.

Følger med:

USB ladeledning x 2
Fjernkontroll
Oppbevaringspose

Legg igjen en kommentar