Hopp til innholdet

Adrien Lastic My G: Får i ulvekær

  • av
Adrien Lastic My G kombivibrator

Adrien Lastic My G ble levert av Cnex

Type:

Pris:
Størrelse:

G-punktsvibrator og sonisk klitorisvibrator kombi
1399,-
17,4 cm x 4,3 cm

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Adrien Lastic My G er testens storegutt når det kommer til de kombinerte G-punkt og klitorisvibratorer. Her snakker vi stort og tungt, og vi må ærlig innrømme at vi var litt skremt før vi testet den. Den er voldsom, og gir inntrykk av å være et kraftverk. Tuppen av G-punktsvibratoren har svære bevegelser på ca 8 millimeter for hver vibrasjon. Det er over det dobbelte av nestemann på lista!

Etter å ha testet den så er vi litt usikre på om vi skal være lettet, eller skikkelig misfornøyde. For My G viste seg å være et får i ulveklær. Hvis det er noe som heter det. Denne kolossen av en vibrator hadde nemlig et mykt og kosete preg, og den var ironisk nok ikke kraftig nok til å klare å oppnå klimaks for vår del.

Vårt testeksemplar ble levert i en knall rosafarge. Den kan også fås i sort. Størrelsen på apparatet kan gjøre My G anatomisk egnet til de av oss som er over snittet stor. Denne gjemmer seg definitivt ikke bort, og føles mer som et verktøy enn som et leketøy. Størrelsen på den innførbare delen er også stor nok til at den kan fungere som enkel dildo.

Konstruksjon:
My G har en klassisk G-punktsbøy på tuppen, noe som skal gjøre det enklere å treffe G-punktet. Den har en hard kjerne, og er overtrukket med glatt og myk silikon. Leddet i buen på vibratoren er fleksibelt og greit å jobbe med når vi forsøker å tilpasse den vår anatomi. På to steder langs skaftet sitter gylne pynteringer i hardplast. På toppen av hodet på klitorisvibratoren sitter to knapper som styrer hastighet og vibrasjonsmønster på hver av de to motorene som gjemmer seg på innsiden. I enden sitter en åpen

«munn» som plasseres rundt klitoris. I likhet med Lelo sin Enigma så syns vi denne åpningen er litt liten. Den har heller ingen «lepper» som kan bidra til å gi en god plassering. På utsiden av «skaftet» sitter to små magnetpunkter.

Vibrasjonsmønster
Klitorisvibratoren har 9 forskjellige innstillinger. De tre første er jevn vibrasjon med lav, middels og høy hastighet. De 6 neste er mer kreative rytmer.

Vibratoren i G-punktsdelen har 7 hastigheter og rytmer. Også her følges standard oppskrift som starter med jevne vibrasjoner på lav, middels og høy hastighet, denne gang etterfulgt av 4 forskjellige variasjoner av rytmer.

Vibrasjonskraft:
På nettsidene sine så beskrives G-punktsbevegelsene å være forsiktige, og skal simulere en finger som kjærtegner G-punktet. Vi hadde nok likevel forventet at den skulle gi litt mer. Når den glir inn, og skjedeveggene begynner å jobbe, så prøver vibratoren å gjøre sine (store) fingerbevegelser. Men det taklet den rett og slett ikke. Motstanden som vagina gir ble rett og slett for mye for den, slik at vi heller «kveler» den. Vi kan jo velge å ta det som et kompliment til en veltrent «Fiffi», men mer objektive eksperimenter gir egentlig eksakt samme resultat. Litt motstand, så stopper rett og slett bevegelsen helt opp. Vi kontaktet Cnex angående dette, og fikk til svar at de skulle undersøke dette internt. Etter det hørte vi dessverre ikke mer.

Når det kommer til klitorisvibratoren så var heller ikke den biten overveldende. På lav hastighet kan vi kjenne at den lager vakuum rundt klitoris. Men etter hvert som vi øker hastighet og intensitet på den så virker vakuumeffekten å forsvinne, og

vi sitter igjen med følelsen av mer «klassiske» vibrasjoner. Og da ikke av typen som sender oss til himmels. Den gav rett og slett veldig lite og forsiktig stimuli. Med My G kommer vi rett og slett ikke i mål.

Vibrasjonskraft: Svak/middels

Batteri:
Vibratoren er oppladbar, og kommer med en snerten USB ladeledning med en fullt brukbar magnetkontakt. Magnetkontakter har vi blitt godt kjent med i løpet av testperioden, og har lært å sette pris på enkelheten med å bare «snappe» dem på. Magnetkontakter sitter naturlig nok ikke så godt fast som plugger som stikkes inn i leketøyene, men er en enkel og elegang løsning.

Vanntetthet:
Produsenten har gitt My G en IPX7 sertifisering. Det betyr i praksis at leketøyet skal kunne brukes både i dusjen og i badekaret.

Som vi har gjort med alle andre leketøy med slik spesifikasjon så har vi latt den gjennomgå både i dusjen, og nedsenket i ca 35 cm med vann. Altså typisk badekardybde.

At My-G er badetett syns vi er en stor fordel. Spesielt siden dette er et pusete og forsiktig leketøy. Sakte, forsiktig og avslappet intimlek i et varmt badekar være en bra kombinasjon. Med god tid og gradvis oppbygning av spenningen ser vi for oss at My G kan være en velkommen gjest.

Støy:
My G støyer relativt mye, men lyden begrenses en god del når den er plassert der inne. Alle vibratorene som vi har testet av denne typen lager en del støy, og My G er ikke noe unntak.

Støynivå: Høyt.


Thubs up grønn
  • Store bevegelser (ved lav motstand)
  • Kan brukes som dildo
  • Badetett

Thubs up gul
  • Stor
  • Rytmer og knappebetjening
  • Ergonomi

Thumbs down rød
  • Svak
  • Støyer

Passer den for meg?

Adrien Lastic My G kan passe fint for deg som ønsker et stort og tungt kombileketøy, og som er over snittet sensitiv både på klitoris og G-punktet. Liker du forsiktig stryking mot G-punktet så kan denne være egnet.

Den er derimot ikke så godt egnet dersom du trenger litt kraft, om du har en liten kropp, eller ønsker et stillegående og diskret leketøy.

Diskresjon og reisevennlighet er heller ikke dens sterkeste sider.

Følger med:

USB ladeledning
Oppbevaringspose
En liten børste

Legg igjen en kommentar