Hopp til innholdet

Adrien Lastic Nyx 2.0 – vibratortest

  • av
Adrien Lastic Nyx 2.0

Adrien Lastic Nyx 2.0 ble levert av Cnex

Type:
Pris:
Størrelse:

G-punktsvibrator
499,-
20,7 cm x 3,6 cm

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Adrien Lastic Nyx 2.0 har vi i skrivende stund ikke funnet i norske nettbutikker, men produsenten opererer med en anbefalt utsalgspris på rundt 500 kroner. Versjon 2.0 er ny på markedet, og i øyeblikket finner vi kun første generasjon i butikkene. Foruten et moderne, kan vi si organisk inspirert uttrykk, så er Nyx 2.0 klassisk utformet, med et hode som er tykkere enn resten av kroppen, og med en anatomisk velfungerende bøy som gjør det lettere å nå området i skjeden hvor G-punktet sitter. Nyx er en stilig vibrator i lilla og sort med spennende designdetaljer. Utsendemessig gir den assosiasjoner til noe «alien» aktig, og er nesten litt skummel.

Konstruksjon:
Vibratoren er bygget med en kombinasjon av hardplast og silikon. De sorte delen av skaftet er av hardplast, resten er belagt med silikon. Halve leketøyet (skaftet) har en stiv konstruksjon, imens den ytterste halvdelen er myk og fleksibel. Den lar seg bøye i alle retninger uten å klage. Den er samtidig spenstig nok til at man uten problemer klarer å legge litt trykk opp mot skjedeveggen. «Folden» på midten av vibratoren gir litt ekstra stimuli mot skjedeåpningen når man fører den inn og ut som man ville gjort med en enkel dildo. Vi erfarte at det renholdsmessig ikke er optimalt, for det setter seg lett rester fast innerst i folden.

Det sitter et lite ladehull i silikonen på skaftet, og midt inne i den sorte plastdelen sitter tre silikonbelagte knapper. Knappene er lett å finne både med og uten lys i rommet, er passe myk, og gir et klart definert klikk som respons når man trykker på dem. De tre knappene er fungerer henholdsvis som av/på, imens pluss

og minusknappene blar frem og tilbake mellom forskjellige rytmevalg.

Vibrasjonsmønster
Muligheten til å gå både forlengs og baklengs i rekken av vibrasjonsmønster synes vi er veldig praktisk. Vi har ikke tall for hvor mange ganger vi har opplevd å trykke én gang for for mye på et leketøy, for deretter måtte trykke åtte-ni ganger til, bare for å gå hele runden og kommet tilbake til den innstillingen vi egentlig ønsket oss. En minusknapp gjør at vi rakst kunne gå tilbake hvis vi var uheldig og gikk forbi ønsket hastighet. Alt for få leketøy har denne muligheten, så vi setter pris på at Nyx 2.0 har det.

Vibrasjonskraft:
Vibrasjonskraften på Nyx 2.0 oppleves moderat. Vi har målt hastighet på den, og anslår at den har vibrasjoner rett i overkant av 5000 svingninger per minutt. Det plasserer den blant de aller tregeste vibratorene i testen. Med lav frekvens så blir også den opplevde intensiteten lavere. Den har heller ikke svært store bevegelser når den svinger fra side til side. Det som da redder den fra å ende opp som en svak vibrator, er at den har ålreit med vekt bak hver svingning. Den har altså greit moment i hver vibrasjon, noe som resulterer i relativt dype vibrasjoner. Om det er tilstrekkelig til å vippe en over målstreken vil nok variere fra person til person, men selv så hadde vi nok satt pris på noe høyere hastighet (intensitet). Vibrasjonene har et litt grovt preg, noe vi ofte kjenner fra vibratorer med lav vibrasjonsfrekvens.

Vibrasjonskraft: Middels

Batteri:
Vibratoren er oppladbar, i motsetning til versjon 1 som benyttet to engangsbatterier. Den benytter en USB ladeledning, hvor ladepluggen som kobles til vibratoren er av den

lange, tynne typen som man stikker inn i selve apparatet. Pluggen sitter godt fast i apparatet, og faller ikke ut om man romsterer litt med den. Noen av de eksklusive vibratorene har magnetladere. Det syns vi egentlig er en stiligere løsning, men også en mer sårbar løsning. Ladeløsningen med penetrerende plugg som Adrien Lastic har valgt her er en stabil og velprøvd variant. En ulempe med å føre en ladeplugg gjennom silikonen er at motstandsdyktigheten mot vann blir mindre, siden vann (med litt trykk) kan presses inn gjennom åpningen.

Vanntetthet:
Adrien Lastic oppgir at vibratoren er «splash proof». Det vil i praksis si at det skal være helt trygt å leke med den i dusjen, og at renhold under springen heller ikke er noe problem. Lek i badekar kan derimot vise seg problematisk, så det anbefales nødvendigvis ikke. Vi har testet alle leketøyene i testen for vanntetthet, så også Nyx 2.0 har fått kjørt seg en tur i dusjen. Ikke bare ble den ren, men den overlevde også. Så den holder det den lover.

Støy:
Vibratoren har en grov type støy, noe som henger sammen med relativt lav vibrasjonsfrekvens. Det oppleves ikke sjenerende. Den har imidlertid også en liten bilyd, som gjør at den høres litt «skranglete» ut. Det har ingen praktisk betydning, men det trekker kvalitetsinntrykket litt ned. Adrien Lastic presenterer seg som et premium merke, så ekstra ulyder har vi ikke helt sansen for. Så vidt vi kan høre så kommer skranglingen fra hardplastdelen i vibratoren. Det låter slett ikke ille, men det føles litt unødvendig i en ellers velbygget vibrator. Spesielt når objektive målinger tilsier at støynivået objektivt sett plasserer den blant  G-punks-vibratorene med lavest målt støy.

Støynivå: Middels.


Thubs up grønn
  • Enkelt å gå frem og tilbake mellom rytmer
  • Kult utseende
  • Ergonomi
  • Relativt stillegående

Thubs up gul
  • raft
  • Fleksibel

Thumbs down rød
  • Renhold av «folden» på midten
  • Litt skranglete lyd

Passer den for meg?

Adrien Lastic Nyx 2.0 er en komfortabel, anatomisk sett, bra vibrator. Den gir relativt dype vibrasjoner med litt lav frekvens/intensitet. Det er en litt spesiell kombinasjon så her er det greit å vite hvilken type vibrasjoner man foretrekker, og hvor mye stimuli man ønsker.

Den fungerer også bra som dildo, og om du liker vibrasjonstypen gjør den også en ok jobb som klitorisvibrator.


Følger med:

USB ladeledning
Oppbevaringspose

Legg igjen en kommentar