Hopp til innholdet

Vive Cato Pulse G-spot Rabbit vibrator

  • av
Vive Cato Pulse G-spot Rabbit vibrator

Vive Cato Pulse G-spot rabbit ble levert av Shots

Type:
Pris:
Størrelse:

Klitoris og G-punktsvibrator kombi (rabbit) vibrator
1195,-
3,6 cm x 21,5 cm

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Cato Pulse G-spot Rabbit fra Vive er en eksklusiv, påkostet og avansert vibrator. Både i design og konstruksjon er den nært beslektet med Niva 360 fra samme serie. I motsetning til Niva, som har et roterende skaft, så har Cato et punkt ute på tuppen som gir raske, loddrette støt rett opp mot G-punktet. Også den anatomiske utformingen er litt annerledes enn Niva sin. Cato har mer av den klassiske G-punktsbøyen ute på tuppen, og hodet er litt tykkere. Vårt ekseplar kom i sort farge. Den fins også i en elegant lillafarge (avbildet), som vi syns den kler godt. Vibratoren er blant de aller mest avanserte vi har testet, og gir inntrykk av kvalitet. Den er uten tvil solid bygget, og har ekstrafunksjoner man sjeldent finner på lignende leketøy. Her er det bare å slå seg løs.

Konstruksjon:
Cato er en kombiert G-punkts og klitorisvibrator i ganske typisk «Rabbit» stil. Den har en hard, indre kjerne, som er dekket av et lag med myk, glatt silikon i høy kvalitet. Den har magnetiske ladepunkter nede på skaftet, myke, reponsive og belyste betjeningsknapper og separate motorer for vibrasjon. Utstikkeren med kaninører er bøyelig, men ganske stiv. Det gjør at den legger et ganske sterkt trykk inn mot klitoris. Sånn sett likte vi bedre Niva sin myke utstikker, enn denne litt hardere varianten. Men som så mye annet, er nok også dette litt smak og behag. Knappene kunne med fordel ha vært enklere å føle seg fram til, spesielt med tanke på at det her er mange knapper og mange funksjoner. På skaftet sitter nemlig hele 5 forskjellige knapper. Det sitter også tre for-skjellige motorer i denne vibratoren: En som gir vibrasjoner til ørene. En

som gir vibrasjoner til hodet, og den siste gir pulserende støt opp mot G-punktet.

Vibrasjonsmønster
Cato har tre forskjellige funksjoner vi får styre: Vibrasjonen i hodet, vibrasjonen i ørene, og de pulserende støtene mot G-punktet. Hver av disse har 10 forskjellige rytmer, og alle styres med hver sin knapp. Alt justeres via knappepanelet nede på skaftet.
Knappen i midten: Av og på.
Øverste knapp: Styrer rotasjonen.
Venstreknappen: Vibrasjon hode.
Høyreknappen: Vibrasjon ører.

cato knapper

Den nederste knappen: Kokomodus!
Ett klikk på denne setter vibratoren på full styrke på alle tre motorer samtidig. Lampene blinker i ekstase og det gjør gjerne vi også. Til sammen gir det en veldig sammensatt stimuli. For oss blir det faktisk litt mye, men det er igjen en smakssak. Kombinasjonen av vibrasjon og pulsering i hodet fungerer bra sammen, og føltes for oss litt mindre kaotisk enn det rotasjonen til Niva gjorde. Men igjen, smakssak, smakssak, smakssak. Selve ideen med å ha en egen turboknapp elsker vi, og skulle ønske flere leketøy hadde dette. Når klimakset nærmer seg så er det skikkelig digg å ha full guffe raskt og direktet tilgjengelig. Rytmene på hver av de tre funksjonene er for øvrig delt inn på ganske standard måte. De 3 moduser med jevn vibrering med forskjellig hastighet, imens de siste 7 er varierende og kreative rytmer.

Vibrasjonskraft:
Etter først å ha testet Niva så forventet vi å få omtrent samme kraftopplevelse fra Cato. Det gjorde vi ikke. Vibrasjonene fra hodet har samme frekvens på begge to, men Cato sin konstruksjon gjør at den oppleves mindre intens. Vibrasjonene fra ørene er heller ikke like, og også her er Cato svakere enn Niva. Den har klart lavere frekvens og intensitet. Det pulserende feltet øverst på hodet gir omtrent 80 støt per sekund. Det er tregere enn vanlige vibrasjoner, men til gjengjeld beveger den seg svært mye. Den rett og slett støter, noe som egentlig gir en helt annen type stimuli og opplevelse. Sammen med vibrasjonene i hodet gir det til sammen en opplevelse av mye kraft og mye stimuli. Ikke fullt så heftig som på Niva, men samtidig er del likevel mer målrettet opp mot G-punktet.

Alt i alt: Vibrasjonskraft: Høy.

Batteri:
Vibratoren er oppladbar. Den lades med den medfølgende USB ledningen, som festes elegant med magnetkontakten. Magnetkontakter er enkle i bruk, men sitter ikke så godt fast i leketøyet som en fysisk, penetrerende plugg gjør.  Det er tilsynelatende ingen åpninger hvor vann kan trenge inn.

Vanntetthet:
Cato er vanntett, og er godkjent for bruk både i dusjen og i badekaret. Som vi har gjort med alle leketøy i testen så ble dette testet også i praksis. Vibratoren kom seg helt fint gjennom testen vår.

Støy:
Cato er kraftig, og har dermed merkbar støy. Støyen oppleves ikke spesielt påtrengende eller plagsom, men den har en litt lavfrekvent støy som bærer godt. Objektive målinger plasserer den langt oppe på støylisten.

Støynivå: Høyt.


Thubs up grønn
  • Mange funksjoner
  • God ergonomi
  • Gode innstillingsmuligheter
  • Turboknapp

Thubs up gul
  • Relativt kraftig
  • Avansert = komplisert

Thumbs down rød
  • Støy
  • Vanskelig å føle seg frem til knappene

Passer den for meg?

Vive Cato er en svært fullstendig rabbitvibrator. Støtpunktet på tuppen av hodet er unikt i testen vår, og vi liker godt pulseringen i kombinasjon med vibrasjoner. Den er ikke den aller kraftigste vibratoren, men kompenserer med sin unike kombinasjon av vibrasjon og støt. Om man foretrekker et leketøy som er enkelt og bare gjør jobben sin, så bør man se andre steder. For her er det litt av hvert å sette seg inn i. De mange justeringsmulighetene gjør den litt mer komplisert å bruke. Ønsker man seg en rabbitvibrator som lar en justere alle funksjoner hver for seg, så er Cato genial. 

Følger med:

USB ladeledning
Oppbevaringspose

Legg igjen en kommentar