Hopp til innholdet

Fifty Shades Darker Explodes G-vibe: En sværing!

  • av
Fifty Shades Darker Explodes G-vibe

Fifty Shades Darker Explodes G-vibe ble levert av Kondomeriet AS

Type:
Pris:
Størrelse:

G-punktsvibrator
829,-
25,4 cm x 4,0 cm

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Explodes G-Vibe fra Fifty Shades Darker serien er en stor G-punktsvibrator. Med en lengde på hele 25,4 cm og 4 cm tykkelse er dette en skikkelig «big boy».

Med et elegant og litt utfordrende design oppleves den nesten litt truende, uten å gå helt over i bøllekategorien. Men her er vi definitivt over på «the dark side». Selv uten vibrasjon ville denne vært et greit egnet leketøy, til bruk som ren dildo. Størrelse og form gjør at den faktisk egnet.

Konstruksjon:
Explodes er ett av få leketøy i testen som har flere motorer. Spesielt med denne, er at det sitter en motor midt i skaftet som stimulerer skjeden og skjedeåpningen, i tillegg til en motor plassert i selve hodet. Det gir en kombinasjon av generell stimuli og mer målrettet stimuli, som mange vil oppleve som mer «fullstendig». Andre vil kunne oppleve stimulien som litt forvirrende. Det kan føles litt spesielt, særlig når de to motorene (på enkelte program) vibrerer med helt forskjellige rytmer. For oss føltes det i hvertfall litt komplisert. Det er uansett en smakssak, og vi er sikre på at mange vil sette pris på dette.

Vibratoren er bygget i silikon, og er fra midten og opp ganske bøybar. Vi opplever den middels hard. Tre knapper er ergonomisk plassert nederst på skaftet, og er greie å komme til med tommelen. Knappene er relativt enkle å føle seg fram til, og gir en myk men definert respons når vi trykker på dem. Det gir en god kvalitetsfølelse. Pluss og minusknappene justerer intensitet/hastighet på vibrasjonene, imens den midterste knappen skifter vibrasjonsmønster.

Vibrasjonsmønster
Explodes har 8 forskjellige rytmer å velge blant. I tillegg til å velge rytme, kan også hastigheten reguleres for hver rytme. Her kan vi altså regulere intensiteten på alle vibrasjons-mønsterene, ikke bare på faste, jevne vibrasjoner. Explodes er ikke den eneste vibratoren med denne funksjonen, men det var ikke så mange leketøy i testen vår som kan skilte med dette. Så det setter vi stor pris på. Denne fleksibiliteten gir oss muligheten til å velge akkurat den rytmen og hastigheten som vi ønsker. Vibratoren gir oss 12 forskjellige hastigheter eller intensiteter for hver rytme.

Vibrasjonskraft:
Siden vibratoren har to forskjellige motorer blir det litt vanskelig å vurdere «kraften» opp imot de andre vibratorene. Både fordi den gir en litt annen og mer sammensatt følelse, og fordi vibrasjonene fra de to motorene både kan forsterke hverandre, eller oppheve hverandre. Alt i alt må vi nok plassere vibratoren i kategorien «kraftig». Med to motorer som begge sparker greit fra seg er den totale vibrasjonskraften den gir fra seg veldig bra. Hvordan det oppleves vil nok variere mye fra kunde til kunde. Selv så ble vi faktisk ikke helt klok på hva vi skulle synes om vibrasjonene her. Her var det rett og slett litt vanskelig å bestemme seg. Vi bestemte oss derfor for å sniktitte inn på tilbakemeldinger som kunder har gitt på nett, for å et innblikk i hvordan andre har opplevd denne. Ikke uventet så ser de fleste ut til å oppleve Explodes som kraftig. Enkelte kunder virker å ha stilt med svært store forventninger og dermed blitt skuffet av kraften, men det store flertallet ser ut til å oppleve den som kraftig. Tallene vi får ut når vi har forsøkt å måle bevegelsesstørrelse og hastighet tilsier også at dette er en kraftig sak.

Vibrasjonskraft: Høy

Batteri:
Vibratoren er oppladbar, og har et lite hull i silikonen på enden av den tykke siden. Den medfølgende USB ladeledningen er av typen med en lang, spiss og tynn plugg som føres inn i vibratoren. Dette er en stabil og solid måte å lade på, og pluggen faller aldri ut selv om man romsterer litt med vibratoren under lading. Likevel må vi innrømme at vi har blitt tilhengere av magnetladerne som enkelte modeller har. Magnetladerne gjør det enklere for produsenten å lage en vanntett konstruksjon, og det er rett og slett en svært elegant løsning. Ellers så må vi si at vi er imponert over batteritiden på Explodes. Vi har ikke målt denne eksakt, men her er vi nesten villig til å tro på produsentens påstand om en hel times brukstid. Med tanke på kraften i denne saken så er det veldig imponerende.

Vanntetthet:
Produsenten oppgir at vibratoren skal være helt vanntett. Altså at vi skal kunne bruke den både i dusjen og i badekaret. Det har vi testet i praksis, og Explodes tålte det den skal.

Støy:
Explodes støyer. Det er ikke til å komme bort i fra. Med to forholdsvis kraftige motorer er det heller ikke rart. Den befinner seg langt oppe på lista når vi måler støy. Lyden er også litt grov, og høres faktisk på litt avstand. Så lenge den er plassert der inne den helst skal brukes så er ikke støyen så ille likevel. Men den er på ingen måte diskret.

Med et så stort og kraftig leketøy så er vel kanskje heller ikke diskresjon det man har hatt som intensjon når leketøyet har blitt designet. Og det er helt innafor…

Støynivå: Høyt.


Thubs up grønn
  • OK også som dildo
  • Kraftig
  • Fleksible innstillinger
  • Batterikapasitet
  • Ergonomi

Thubs up gul
  • To motorer

Thumbs down rød
  • Støy

Passer den for meg?

Fifty Shades Darker Explodes G-vibe vil gjøre en svært bra jobb for svært mange. Den er forholdsvis stor for å være en vibrator, så hvis perleporten er smal så kan den kanskje bli litt heftig. Den gir ganske kraftige vibrasjoner i flere områder samtidig, og den er fleksibel. Dersom du ønsker at stimuleringen er mer målrettet og «enkel» så kan det hende at en av de andre modellene passer bedre. De fleste vil nok likevel sette pris på denne.

Følger med:

USB ladeledning
Oppbevaringspose

Forfatterprofil

Admin
Seneste artikler

Legg igjen en kommentar

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial