Hopp til innholdet

Giamo – overraskende kraftig G-punktsvibrator

  • av
Giamo G-punkt vibrator

Giamo ble levert av Kondomeriet AS

Type:
Pris:
Størrelse:

G-punktsvibrator
699,-
18,8 cm x 3,0 cm

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Giamo var testens store overraskelse blant G-punkts-vibratorene. Svært mange sexleketøy blir presentert med lovnader langt utover det de faktisk kan holde, og kreativ markedsføring gjør det ofte vanskelig å skille ut klinten fra hveten. Giamo drukner litt i mengden av markedsføringsstøy, og vi hadde ikke hørt om eller lagt merke til denne før den ble sendt til oss for testing. Forventningene var derfor ganske nøytrale. Hvorfor denne vibratoren ikke har fått større oppmerksomhet, eller i alle fall vår oppmerksomhet, det forstår vi ikke helt. For denne var heftig. Den har en ganske nøytralt, stilrent og enkelt design, og kommer i enten burgunder eller i en dempet rosafarge. Den skriker ikke så høyt om oppmerksomheten. Men vi kan trygt si at når den først fikk oppmerksomhet, så holdt den på den. Dette viste seg nemlig å være en kraftig, enkel, fleksibel og brukervennlig vibrator, til en middels pris. Vi opplevde denne som bedre enn mange av de dyre, eksklusive, og tør vi si det, hypede vibratorene. Her finner vi rett og slett svært lite å kritisere på. I virompeisens navn skal vi selvsagt likvel prøve å finne litt pirk. Vi må uansett konkludere med at denne gir svært mye for pengene.

Konstruksjon:
Giamo er primært bygget i silikon, med et lite panel i hardplast rundt knappene nede på skaftet. De ytterste to tredjedelene av vibratoren er fleksibel og myk. Den er samtidig stiv nok til å kunne presses effektivt opp mot G-punktet i skjedeveggen. På andre siden av skaftet sitter magnetpunkter for lading. Den har to knapper, en av/på-knapp, og en knapp for å endre vibrasjonsrytme. Knappene er hevet litt i forhold til resten av vibratorkroppen, og er store nok til at de er enkle å treffe.

Det gjør dem enkle å finne enten det er lyst eller mørkt i rommet. Knappene svarer med et klart klikk når man trykker på dem. Det eneste vi savner her er eventuelt muligheten til å velge «forrige» rytme, og ikke bare neste. På tuppen av skaftet sitter et lite lys som blinker eller gløder så lenge vibratoren er påskrudd. Det gjør den lett å finne blant dyner og puter i lekens hete. (Hvis du leker med lyset avskrudd da..) Generelt virker Giamo svært godt sammenskrudd og gir en solid og ekslusiv kvalitetsfølelse. Dersom vi ikke visste prisene på forhånd ville vi gjettet på at den var plassert i samme priskategori som de dyreste leketøyene i testen.

Vibrasjonsmønster
Giamo har 10 forskjellige rytmer man kan bla seg gjennom. De tre første rytmene er fast, jevn vibrering med forskjellig hastighet. Den starter på lav og går videre til middels og høy intensitet. De neste 7 vibrasjons-mønstrene er forskjellige rytmer av mer variert art. Dette er «standard» måte å organisere rytmene på, og burde føles kjent for de fleste som har brukt lignende leketøy før.

Vibrasjonskraft:
På vibrasjonskraft så imponerer Giamo. I opplevd kraft så var dette den heftigste av alle de klassiske G-punktsvibratorene. Vi målte vibratoren til omtrent 6300 vibrasjoner i minuttet. Blant de klassiske G-punktsvibratorene var det kun lille «Villig» som var raskere. Giamo har i tillegg bra med vekt som den kaster rundt, og middels store bevegelser i hver svingning. I sum så gir dette opplevelsen av svært kraftige vibrasjoner. Vibrasjonene når dypt, føles ganske intense, og den har bra med moment når den dirrer mot skjedeveggen. Vibrasjonene føler vi er av den grove og typen, så er man blant de som foretrekker raske, overfladiske vibrasjoner så

kan denne kanskje bli for brutal.

Vibrasjonskraft: Sterk

Batteri:
Vibratoren er oppladbar, og lades med en medfølgende USB ledning med magnetkontakt. Magnet-kontakten sitter relativt bra. Men som med alle andre magnetkontakter så kan vibratoren med fordel få ligge i fred og ro imens den lader. Foruten å være en enkel og elegant løsning så har magnetladerne den fordelen at vi som bruker slipper å stikke noe inn i selve konstruksjonen. Det gjør det enklere å bygge leketøyet vanntett.

Vanntetthet:
Og vanntett oppgir Kondomeriet at den er. Ikke bare tett nok til å bruke i dusjen (slik som er tilfellet for flertallet av G-punktsvibratorene i testen) men også tett nok til å benyttes i badekaret. Vi har testet alle vibratorne vi fikk inn til test i forhold til det produsentene oppgir av toleranse for vann. En halvtime nedsenket i 35 cm vann var ikke noe problem for Giamo, så den leverte varene også her.

Støy:
Med høy kraft så følger dessverre også høy lyd. Det ser vi over hele fjøla. Giamo var ikke den mest støyende G-punktsvibratoren, men den ligger langt opp på lista når det kommer til støy. Skal man ha et leketøy med mye kraft, så er dette dessverre vankelig å komme bort fra. Lyden fra Giamo er forholdsvis høy, og er av den litt grove sorten. Trenger man å være svært stille og diskret under lek så kan dette være en reell utfordring. For øvrig så hører vi ingen skrangling eller andre uventede lyder fra den, til tross for at maskineriet på innsiden blir ganske røft behandlet. Det bidrar til en fortsatt god kvalitetsopplevelse.

Støynivå: høyt.


Thubs up grønn
  • Kraftige, dype vibrasjoner
  • Kvalitetsfølelse
  • Pris
  • Ergonomi
  • Estetisk
  • Badetett

Thubs up gul
  • Enkel i bruk
  • Rytmevalg

Thumbs down rød
  • Støy

Passer den for meg?

Ønsker man raske, intense men mer overfladiske vibrasjoner så treffer ikke Giamo inntertieren. Heller ikke om du er svært sensitiv. Den er heller ikke så egnet til lek i stillhet og diskresjon.

I alle andre situasjoner så syns vi denne er formidabel. Det er rett og slett svært lite å trekke den for. Den sparker godt over sin prisklasse, og var for vår del en av testens store, positive overraskelser.

Kraftige vibrasjoner, høy kvalitet, badetett, fleksibilitet, ergonomi og komfort. Vi kan vel ikke be om så mye mer.

Følger med:

USB ladeledning

Legg igjen en kommentar