Hopp til innholdet

Irresistible Desirable – kombi vibrator som gjorde susen

 • av
Irresistible Desirable kombivibrator

Irresistible Desirable ble levert av Shots

Type:

Pris:
Størrelse:

G-punktsvibrator og sonisk klitorisvibrator, kombi
229,-
3,5 cm tykk
,
10 cm innførbar lengde

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Desirable hører hjemme i Shots sin Irresistible serie. Vi har kun testet Desirable fra serien, og det er egentlig litt synd. For dette ble vår G-punkt+sonisk-favoritt. For vår del så traff denne et slags sweetspot både i forhold til anatomi,  vibrasjons-egenskaper og leketøyets størrelse. Desirable har et ganske streit design som er elegant og vakkert, uten å gjøre for mye utav seg. Vårt ekseplar kom i sort, men den fins også i fargene lilla og rosa.

Konstruksjon:
Dette er testens minste G-pukt+sonisk-vibrator. Det passer oss godt, for mange av de andre leketøyene kan fort føles litt stor og klumpete. Det gjør den også helt grei å ha med på tur. Derfor kunne det mer enn gjerne ha fulgt med en oppbevaringspose. Det mangler.

Vibratoren har en ganske krapp krumning, noe som gjør at den lett treffer der den skal. Leddet i midten er svært fleksibelt, så den lar seg fint tilpasse til forskjellig anatomi. Selvsagt vil heller ikke denne passe for absolutt alle, men den har gode forutsetninger for å passe de fleste. Det meste av vibratoren er belagt med silikon i høy kvalitet, og vibratoren føles solid og gir et bra kvalitetsinntrykk. Et felt på utsiden er pyntet med et bronsefarget felt i hardplast. Her er vibratorens to knapper plassert. Knappene er lette å føle seg fram til, og siden det kun er to av dem så treffer vi vanligvis den riktige knappen. Knappene gir passe motstand, og svarer med et bestemt tikk når vi trykker på dem. På klitorissiden av vibratoren finner vi en «munn» som er av den litt bredere sorten. Munnen er konstruert i myk silikon og føles bra når den plasseres rundt klitoris.

Vibrasjonsmønster
Desirable har to knapper. Den ene styrer klitorisvibratoren, og den andre styrer G-punktsvibratoren. Klitorisvibratoren har 11 forskjellige hastigheter/intensiteter, og for hvert trykk på knappen går den videre til neste innstilling. Det er dessverre ingen måte å gå baklengs på, så hvis vi er uheldige å trykke en gang for mye, så må vi gjennom hele rekken med innstillinger for å komme tilbake. G-punktsvibratoren har på sin side 3 jevne rytmer med lav, middels og høy hastighet, og så 7 kreative rytmer.

Vi setter pris på å kunne regulere intensiteten på de to motorene hver for seg. Det kan man for eksempel ikke gjøre på den eksklusive Enigma fra Lelo.

Vibrasjonskraft:
Vibrasjonene fra Desirable fungerte bra for oss. Den soniske vibrasjonen mot klitoris er forholdsvis høy. Produsenten oppgir ca 4500 pulser per minutt. Våre målinger viste at de soniske vibrasjonene var et knepp raskere enn det som var oppgitt. Den soniske motoren er den raskeste motoren av denne typen som vi testet. For oss så har nok den «soniske» hastigheten vært utslagsgivende for at denne gikk rett hjem. Den litt høyere frekvensen skaper en annen intensitet enn de tregere vibratorene. «Munnen» som legger seg rundt klitoris er samtidig blant de større, slik at vibrasjonene ikke blir alt for målrettet og intense mot klitoris.

Vibrasjonene fra G-punktshodet på vibratoren er også bra. Her måler vi vibrasjonene til litt lavere enn oppgitt fra leverandør, men noe stort avvik er det ikke snakk om (ca 7%). Hodet har både litt vekt å kaste rundt på, og har relativt store bevegelser i hvert kast. Til sammen gir det en rimelig bra G-punktsvibrasjon som oppleves både passe intens og samtidig dyp nok.

Vibrasjonskraft: Høy

Batteri:
Vibratoren er oppladbar, og lades med en medfølgende USB ladeledning med magnetkontakter på. Som alle magnetladere så sitter den litt løst, slik at den kan falle av om vi romsterer for mye med den. Den har likevel en av de beste magnetkontaktene i hele testen. Magnetene er relativt sterke og holder kontakten bedre på plass enn de fleste tilsvarende magnetkontakter.  

Ladeløsningen er enkel og praktisk, og ikke minst elegant. Ingen hull å treffe og, umm, penetrere. Bare et lite klikk, og vips så er den på plass.

Vanntetthet:
Desirable er oppgitt å være vanntett nok til å tåle lek både i dusjen og i badekaret. Vi testet det i praksis, og heldigvis for oss, så overlevde den testen vår. For denne plukker vi gjerne frem igjen. Med et utall leketøy i hus sp mangler vi ikke akkurat alternative leketøy, men denne falt altså i smak.

Støy:
Vibratoren er ikke blant de verste når det kommer til støy. Men kraft er alltid lik støy. I testen vår var det kun et fåtall av leketøyene som vi opplevde som virkelig stillegående. Alle de som var stillegående var av typen små, enkle og ganske svake klitorisvibratorer. Kraftigere leketøy, slik som denne, lager konsekvent mer lyd.

Lyden fra Desirable er likevel ikke spesielt sjenerende, og den er faktisk mer diskret i bruk enn flere av de dyrere, supereksklusive konkurrentene.

Støynivå: Høyt.


Thubs up grønn
 • Kraft og intensitet er godt balansert
 • God ergonomi
 • Bra magnetlader
 • Badetett
 • Reisevennlig

Thubs up gul
 • Design
 • Regulerings-muligheter
 • Støy

Thumbs down rød
 • Design
 • Reguleringsmuligheter
 • Støy

Passer den for meg?

Dersom du ønsker deg en kombinert G-punkts og (sonisk) klitorisvibrator så kan det meget godt hende at denne faller i smak også hos deg.

Den er ikke blant de aller største, så ønsker du noe som fyller godt opp på innsiden så fins det større saker. Til tross for sin moderate størrelse så er kraften likevel svært bra. Den klarer samtidig å være skånsom og komfortabel i bruk. Som med alle slike leketøy er det ikke sikkert at utformingen passer akkurat din anatomi, men den er fleksibel nok til at den burde fungere bra for veldig mange.


Følger med:

USB ladeledning

Legg igjen en kommentar