Hopp til innholdet

Lelo Sila – vi testet luksus sexleketøy

  • av
Vår test av Lelo Sila. Produktbilde. Vibrator med trykkluftteknologi.

Lelo Sila ble levert av Lelo

Type:
Pris:
Størrelse:

Klitorisvibrator, sonisk type
1895,-
8 cm x 7,5 cm x 3,5 cm

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Sila er ett av to produkter i testen som kommer fra Lelo. Lelo er velkjent i sexleketøymarkedet, og produktene deres er generelt kjennetegnet av eksklusivitet, høy kvalitet, og høy pris. Sila er intet unntak.

Den er elegant utformet, myk og glatt, og med et design som mest av alt minner om et sneglehus, eller kanskje dypvannsblekkspruten Nautilus belauensis. Sila kommer i tre forskjellige farger: Den avbildede turkise fargen, lys lilla, og i babyrosa.

I alle ledd, fra fra vi ser emballasjen til faktisk lek så er eksklusivitet og luksus den følelsen vi får. Himmel så bortskjemte vi er! Sila er en klitoris-vibrator med soniske vibrasjoner. Det vil si at den bruker samme type teknologi som benyttes i blant annet Womanizer, som har tatt den kvinnelige del av verden med storm de siste årene. Sila gir altså ikke vibrasjoner ved at selve apparatet rister, men ved å flytte på en memran som skaper endringer i lufttrykket rundt klitoris.

Vi har selvsagt ikke testet alle soniske vibratorer som finnes. Men blant det vi opp gjennom årene har testet av rendyrkede soniske klitorisvibratorer må vi nok si at Sila så langt er nummer en.

Konstruksjon:
Med sitt sneglehusdesign ligger Sila godt i hånden, og fungerte ergonomisk sett helt fint for oss. Den har tre knapper plassert oppe på kanten, nært munnen. Knappene er greie å føle seg fram til, gir passe motstand, og gir et tydelig klikk som respons. Vi måtte lære oss hvilken knapp som var plassert hvor, for hva som er hva klarer vi ikke så lett å føle med fingrene. Sila er bygget med en stor munn. Det liker vi svært godt.

Ikke bare fordi det gjør det enklere å plassere den, men også fordi størrelsen gir en mer skånsom opplevelse. Selv om Sila gir kraftige og dype pulser, oppleves den ikke så sint som enkelte andre modeller gjør. Åpningen er også ganske myk og sitter behagelig rundt klitoris. Utformingen gjør at Sila ikke er egnet for parbruk i misjonærstilling. Heldigvis fins det andre og mer spennende stillinger å leke i også. Men er egentlig behovet så stort for å ha selskap av flere enn Sila..?

Vibrasjonsmønster
Vibratoren har 8 forskjellige vibrasjonsrytmer. Den starter med jevn, fast vibrering. Deretter følger 7 forskjellige rytmer. På alle rytmene så kan intensiteten (hastigheten) reguleres med pluss og minusknappene. Dette fungerer bra. Det eneste vi eventuelt savner, er muligheten til å gå tilbake til forrige rytme. Er vi uheldig å klikke oss forbi ønsket rytme, så må vi gjennom øvrige 7 rytmer for å komme tilbake til den vi egentlig ønsket oss.

Vibrasjonskraft:
Sila oppleves kraftig. Det gjør egentlig de fleste vibratorene av denne typen, rett og slett fordi trykkbølgeteknologien er så effektiv. Lufttrykkpulsene gir en dyp stimulig og føles annerledes enn «klassisk» vibrering. Enkelte soniske vibratorer vi har testet har vært for hissige og målrettet til at det fungerte for oss. Sila klarer derimot å fordele luft-trykket på et litt større område, slik at vibrasjonene fordeler seg annerledes. Det gir for oss en mer skånsom stimuli, samtidig som den er kraftig. Lelo oppgir selv at den skal ha en hastighet på 60 pulser i sekundet. Når vi har målt den selv så får vi konsekvent 50 pulser pr sekund, uansett hvordan vi trykker og vrir og vender på den. Målt hastighet er altså 20% lavere enn det produsenten oppgir. Vi fant akkurat

samme avvik hos Lelo Enigma. Det betyr dog ikke så mye, for Sila er mer enn kraftig nok. Samtidig syns vi rett skal være rett. Høyere hastighet oversettes vanligvis til en mer intens stimuli. Om man faktisk liker høyere intensitet er imidlertid en smakssak. Vibrasjonene fra Sila føles uansett dyype. 

Vibrasjonskraft: Høy.

Batteri:
Vibratoren er oppladbar, og kommer med en solid og tykk plugg som føres inn i leketøyet. Ladehullet er relativt stort og vidåpent. Det ser veldig skummelt ut når vi skal vaske leketøyet. Vi ble oppriktig bekymret da vi skulle vaske leketøyet. Men det hadde vi ikke behøvd å være.

Vanntetthet:
Sila er nemlig helt vanntett, og skal også kunne brukes i badekaret. Vi vet ikke hva Lelo har gjort med ladeløsningen sin, men den tilsyne-latende åpne kontakten er åpenbart sikret på innsiden. Vi har testet Sila både i dusjen og nedsenket i vann i typisk badekardybde, og til vår store lettelse så gikk det helt fint.

Støy:
Joda. Sila støyer. Den også. Det gjorde egentlig alle leketøyene med tilsvarende teknologi. Den er ikke verst i klassen, men den høres. Med tanke på den generelt svært høye kvaliteten og eksklusivitetsfølelsen til Sila, så lurer vi likevel på om ikke støy er et element som Lelo kan jobbe litt videre med? Det er alltid rom for forbedring.

Når alt annet med vibratoren føles skikkelig top notch så blir vi litt storforlangende og ønsker oss plutselig et litt lavere støynivå. Vi er allerede superfornøyde. Men det er lov til å drømme litt, er det ikke?

Støynivå: Høyt.


Thubs up grønn
  • Kraftig
  • Skånsom
  • Komfort
  • Design
  • Kvalitetsfølelse
  • Vanntett

Thubs up gul
  • Støy

Thumbs down rød
  • Lavere hastighet enn oppgitt

Passer den for meg?

Kort sagt: Er du i markedet for en vibrator med trykkbølge-teknologi så er det rett og slett veldig, veldig sannsynlig at du blir fornøyd med Lelo sin Sila. Har du ikke erfaring med denne type vibrator fra før? Da bør du være oppmerksom på at slike vibrasjoner føles annerledes enn på en klassisk vibrator. Selv om svært mange kvinner elsker denne typen vibrasjoner så er det ikke garantert at akkurat du synes det er like fantastisk. Det Sila kanskje ikke er superegnet til, er veldig diskret (stille) lek, og bruk i enkelte stillinger sammen med partner. Den er også svært kostbar, så du må være villig til å punge ut.

Følger med:

USB ladeledning
Oppbevaringspose
Bittelitt glidemiddel

Forfatterprofil

Admin
Seneste artikler

Legg igjen en kommentar

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial