Hopp til innholdet

Mer Lyst Stimulerende – En ganske digg vibrator!

  • av
Mer Lyst Stimulerende

Mer Lyst Stimulerende G-punkts-vibrator  ble levert av Kondomeriet AS

Type:
Pris:
Størrelse:

G-punktsvibrator
399,-
21,1 cm x 3,5 cm

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Denne knall rosa, utenomjordiske tentakkelen av en G-punktsvibrator er en ordentlig grovis og er neppe myntet på de fintfølende av oss. Dette er et leketøy som krever oppmerksomhet og den ber ikke om unnskyldning for det heller. Det den måtte mangle av diskresjon og finesse tar den igjen med brutalitet. Mer Lyst Stimulerende viser nemlig lite nåde. Med skarp farge, pulserende lys, et ruglete ytre og grove, høylytte vibrasjoner er dette et leketøy som krever sin kvinne.

Med sitt myke og fleksible silikonbelagte ytre oppleves den likevel ikke ubehagelig. Den åler seg fint inn dit den skal og tilpasser seg vinkel og plassering. Den kan også brukes til ytre stimuli av klitoris men både fysisk utforming og vibrasjonenes karakter gjør den best egnet for innvendig bruk. Mer Lyst Stimulerende er en rimelig G-punktsvibrator, og vi vil si den oppleves overraskende kraftig for prisnivået sitt.

Konstruksjon:
Vibratoren er konstruert med silikon som omkranser batteri og motor. Skaftet hvor batteriet sitter er stivt. Halsen, altså den midtre delen, er mykt og fleksiblelt. Inne i hodet sitter motoren. Hodet er dermed hardere enn det halsen er. Hodet er ikke blant de største, så for oss glir den inn uten ubehag. Hele vibratoren er dekket av tverrliggende riller. Det gir en lett masserende følelse av friksjon når den beveges frem og tilbake.

Nede på skaftet sitter hull for ladeplugg, samt to knapper for å skru den av og på og for å endre vibrasjonsrytme. Knappene er litt små og vanskelige å føle seg fram til i mørket, men føles responsiv og fin

å trykke på. Knappene svarer med et tydelig knepp.  Helt på tuppen av skaftet sitter et lite vindu av hardplast, som lyser grønt når vibratoren er påskrudd i stand-by modus, og som pulserer i under bruk. Når man skifter rytme så skifter også lyset farge. Hver rytme har sin egen farge. Kult.

Vibrasjonsmønster
Stimulerende har et helt greit utvalg med rytmer og hastigheter. Når vi klikker oss gjennom listen med rytmer så finner vi et ganske standard oppsett. De tre første rytmene er fast, jevn vibrering med forskjellig hastighet. Den starter på lav, går videre til middels og høy. Deretter følger 6 forskjellige rytmer med ferdigdefinerte hastigheter. Dette er den mest vanlige måten produsentene lar oss velge rytmer, og det fungerer helt greit.

Vibrasjonskraft:
Stimulerende er en vibrator med forholdsvis store bevegelser i hver svingning. Kombinert med litt vekt i hodet gir det en dyp, sterk vibrasjon. Vi målte vibratoren til å ha en hastighet på ca 6300 svingninger pr minutt. Det plasserer den blant de raskere G-punktsvibratorene.

Kombinasjonen av vekt, hastighet og ganske store bevegelser gir Stimulerende bra med kraft, og det er faktisk ikke mange vibratorer i testen som slår den på kraft. Vibrasjonene oppleves dype og forholdsvis intense. Skånsom, rund og kontrollert er ikke ord som passer i denne sammenheng. Vibrasjonene føles litt brutale, ved at vibratoren nærmest «slår» ved hver vibrasjon. Det kan oppleves rått og effektivt, men gjør også at vi lettere blir nummen ved bruk. Med tanke på prisleiet vibratoren ligger i, må vi si oss imponert over hvor mye den sparker fra seg. Vibrasjonene den gir er ganske nådeløse, så den vil

neppe passe for de av oss som er svært sensitive. 

Vibrasjonskraft: Høy

Batteri:
Alle G-punktsvibratorene i testen er oppladbare. Stimulerende lades med en medfølgende USB ledning. Ledningen har ladeplugg av typen lang og tynn, som man fører inn i vibratoren gjennom et lite hull i silikonbelegget. Det er en stødig og solid løsning. Ikke så elegant som magnetladerne enkelte modeller skilter med, men solid, stabilt og fungerende. Pluggen faller aldri ut under lading. Det å trykke pluggen inn i leketøyet med litt motstand passer egentlig godt til det uttrykket resten av vibratoren har.

Vanntetthet:
Leketøy med ladeplugg av den typen som brukes her, er sjeldent godkjent til bruk i badekar. I stø stil så bryr Stimulerende seg lite om hva andre måtte mene eller tåle, og tar seg frekt til rette i badekaret også. Produsenten oppgir at den er 100% vanntett, så den kan brukes i både dusj og badekar. Så er spørsmålet om den lever opp til påstanden. Vi testet den nedsenket i vann i en halvtime. Vi kastet litt rundt på den underveis og skrudde den av og på imens den lå der. Resultat? Hundre prosent godkjent.

Støy:
Med gjennomført rå stil var det ikke annet å forvente enn at vibratoren også støymessig gjorde litt utav seg. Den er faktisk blant de aller mest støyende vibratorene i testen. Heldigvis er den ikke så veldig masete i tonen, for selve lydvolumet er godt merkbart. Med denne så er det bare å slå seg løs, la orgasmene styre og å stønne i vei. For lydløst blir det uansett ikke.

Støynivå: Høyt.


Thubs up grønn
  • Kraftig
  • Mye for pengene
  • Kan brukes i badekar

Thubs up gul
  • Utforming
  • Fleksibel

Thumbs down rød
  • Støy

Passer den for meg?

Passer den for meg?

Hvis du er svært sensitiv, eller av typen som liker høyfrekvente, litt overfladiske vibrasjoner best, så er ikke dette riktig vibrator for deg.

Liker du derimot grove, småbrutale vibrasjoner så kan denne gjøre en svært bra jobb. Den flår Fifi mer enn den flår lommeboka. Til ytre bruk (klitoris) så funker det, men den passer best på innsiden.

Vibratoren har en svært fleksibel hals, så om du liker det så kan den være et bra valg. Foretrekker du en stivere variant bør du se andre steder.

Den passer godt til badekarbruk og når du kan lage litt lyd. Diskresjon og stillhet er ikke dens sterkeste sider.

Følger med:

USB ladeledning

Forfatterprofil

Admin
Seneste artikler

Legg igjen en kommentar

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial