Hopp til innholdet

Mer Lyst Villig – Diskret og høyfrekvent

  • av
Mer Lyst Villig - liten og billig sak for g-punkt stimuli

Mer Lyst Villig G-punktsvibrator  ble levert av Kondomeriet AS

Type:
Pris:
Størrelse:

Klitorisvibrator
399,-

15 cm x 2,4 cm
(Hode 3,2 cm bredt)

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Villig er testens minste G-punktsvibrator, med mindre man regner med Royal Gems Jewel (som vi mener hører mest hjemme i kategorien klitorisvibrator).

Villig er en en beskjeden og ydmyk sak, både i størrelse, pris, kraft og utseende. Den er simplistisk men elegant utformet, og er den mest diskrete G-punksvibratoren vi testet. I test så opplevde vi den som akkurat stor nok til å fylle en ledig stilling som G-punkts stimulator. Den beskjedne størrelsen gjør at den anatomisk sett også fungerer bra som klitorisvibrator. Den kommer greit til alle steder den skal, og oppleves myk og komfortabel i bruk. Den er liten nok til å pakkes diskret i en veske eller sminkepung, og kommer i en dempet, mørk lillafarge.

Vi ble egentlig godt fornøyd med denne tassen, og syns i dette tilfellet at enkelt og rimelig faktisk fungerer like så bra som dyrt og avansert. For oss i alle fall.

Konstruksjon:
Villig har et skaft som er stivt og belagt med myk, glatt silikon. Den øvrste delen av halsen virker å ha et tykkere lag med silikon og er fleksibelt. Halsen er fortsatt stiv nok til at det går fint å legge litt trykk opp  mot G-punktet. Inne i hodet sitter vibrasjonsmotoren. Hodet er dekket med et tykt lag silikon og gjør en god jobb med å overføre vibrasjoner på en avrundet og komfortabel måte. Vi opplever at utformingen fungerer bra. Ofte så kan det enkle være det beste. Bak på kortsiden sitter en enslig knapp som skrur leketøyet av og på, og som også brukes til å endre vibrasjonsrytme. Knappen sitter litt dypt i vibratoren, men er stor og responsiv nok til at den er enkel å

bruke. Faktisk er knappen en av de enkleste og mest komfortable av/på/rytme-knappene vi testet.

Vibrasjonsmønster
Utvalget av vibrasjonsrytmer på denne er helt ok. Den har 3 faste, jevne rytmer med forskjellig hastighet, og 4 mer kreative rytmer. Mange vibratorer kan skilte med flere og mer avanserte rytmer og kontrollmuligheter, men enkelheten står godt i stil med vibratorens ellers ydmyke profil. For vår egen del så er det som regel de tre jevne rytmene som blir mest brukt uansett, og vi opplever ofte at «for mange» innstillinger og rytmer blir masete og upraktisk. Sex og kos er ofte best når det er enkelt og rett fram. En fordel med å ikke ha for mange rytmer å bla seg gjennom, er også at det blir færre knappetrykk for å komme tilbake til den innstillingen vi ønsket oss når vi er så uheldig å trykke en gang for mye. Midt i nytelsen kan det være kjempefrustrerende å måtte klikke seg gjennom et utall forskjellige vibrasjonsmønster for å finne tilbake den innstillingen vi ville ha.

Vibrasjonskraft:
Villig er ingen råtass når det kommer til kraft. Hvor kraftig vibrasjon man behøver for å ha nytelse og for å komme i mål varierer mye fra person til person, så dette er ikke nødvendigvis noe problem. Nå er den ikke direkte svak heller. Blant de klassiske G-punktsvibratorene vi testet så var Villig faktisk den raskeste av dem. Vibratoren er liten og lett, og har mesteparten av vekten sin plassert i det vibrerende hodet. Dermed har den likevel litt vekt å kaste frem og tilbake. Det gir en fin intensitet i vibrasjonene, og litt dybde. Mer grove, råe vibrasjoner er den derimot ikke bygget for å gi. Selv så kunne vi ønsket oss litt mer kraft i vibratoren. En vibrator er litt for kraftig kan man som regel enkelt skru

ned hastigheten eller intensiteten på, slik at det passer. På en svakere vibrator så er det å justere lenger opp enn til maks heller vanskelig. Vi synes derfor det er en fordel om leketøyene har litt ekstra å gi.

Batteri:
Villig er oppladbar og kommer med en enkel USB ladeledning med en innstikkbar, smal og spiss ladeplugg. Ladehullet sitter rett ved siden av av/på-knappen. Det er en stabil og effektiv måte å koble leketøyet til laderen. Pluggen sitter trygt og godt når den er ført inn. Ladeløsningen er ikke fullt så elegant som på de leketøyene som har magnetlader, men står godt i stil til vibratorens øvrige egenskaper. Enkelt, rett på sak og velfungerende.

Vanntetthet:
Kondomeriet oppgir at Villig er dusjtett. I badekaret er den dessverre ikke invitert. Vi har testet den under dusjen med godkjent resultat. Det har heller ikke bydd på noen utfordringer å vaske den under rennende vann.

Støy:
Villig er ikke spesielt støyende. Blant G-punktsvibratorene så lander den blant de forholdsmessig stillegående leketøyene. Ikke best i klassen, men oppleves fortsatt noen lunde diskret. Det eneste vi har å pirke på her er at lyden er en liten anelse skranglete. Absolutt ikke ille, men skal vi først være kritiske så kandet nevnes i hvertfall. Siden Villig har ganske raske vibrasjoner så blir også lyden liggende i det litt høyere frekvens-området. Høyfrekvente toner kan oppleves litt mer «masende» enn mer lavfrekvent vibrasjon, selv om lydtrykket objektivt ikke er noe høyere. Uansett:

Ved innvendig bruk merkes ikke støyen nevneverdig. Ved ytre bruk mot klitoris så høres den litt bedre.

Støynivå: Middels.


Thubs up grønn
  • Enkelhet
  • Rimelig men bra
  • Komfort
  • Fungerer fint både til G-punkt og klitorisstumuli
  • Turvennlig

Thubs up gul
  • Støy

Thumbs down rød
  • Litt svak for innvendig bruk

Passer den for meg?

Mer Lyst Villig syns vi først og fremst er et svært godt alternativ for «nybegynnere», og for dem som er litt over snittet sensitiv der inne. Den er også et godt alternativ for deg som vil ha en vibrator som er liten, diskret og likevel fungerer både som klitorisvibrator og G-punktsvibrator. Størrelsen gjør den egnet som reisevenn.

Ønsker du mer kraft og dype eller grove vibrasjoner bør du heller velge en større, kraftigere og dyrere variant.

Følger med:

USB ladeledning

Forfatterprofil

Admin

Legg igjen en kommentar