Hopp til innholdet

Tango Eso – høykomfort vibrator

  • av
Tango Eso G-punktsvibrator

Tango Eso G-punktsvibrator ble levert av Kondomeriet AS

Type:
Pris:
Størrelse:

G-punktsvibrator
599,-

17,4 cm x 4,3 cm
(På tykkeste punkt)

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Testens mykeste vibrator!
Eso er en G-punktsvibrator av middels størrelse. Vi opplever den som svært myk og komfortabel i bruk. Enkelte vibratorer opplevde vi som svært stiv og hard. Noen av dem kunne faktisk være litt smertefull å sette inn. Eso er det rake motstykket. Den oppleves myk og deilig. Den flekser, og er snill og skånsom mot skjedeveggene. Den leveres i en dyp, matt lillafarge som gir økt fokus til den blanke, gullfargede enden. Stilig. På kortenden sitter også et diskret lite lys som gjør vibratoren enkel å finne igjen blant dynene i mørket. Eso er en komfortabel G-punktsvibrator som primært egner seg for innvendig bruk.

Konstruksjon:
Eso er laget med et mykt silikon-belegg som omslutter hele leketøyet bortsett fra den blanke kanten helt på enden. Oversiden er dekket av langsgående riller som gir litt friksjon mot skjedevegg og G-punkt om man roterer litt på vibratoren. Rillene er avrundet, glatt og myk, så de oppleves aldri skarp eller irriterende. Håndtaket (omtrent halve vibratoren) er stivt, imens resten av vibratoren er svært myk og bøyelig. Bøyeligheten begrenser hvor mye trykk vi klarer å legge opp mot G-punktet. For noen så kan den kanskje være i overkant bøyelig. Den har et hode som er vesentlig bredere enn halsen. Vibrasjonsmotoren befinner seg inne i hodet, slik at vibrasjonene er konsentrert i dette området. Hodet er forbløffente mykt, og så vidt vi kan kjenne ligger det en slags geleaktig dempende pute mellom motoren og det ytre silikonlaget. Det gjør den til den mykeste vibratoren i testen.

Av/på-knappen sitter på siden nede på skaftet. Også den er myk og lett i

bruk. Ved siden av knappen sitter et felt som er utsmykket som en gren med blader på. Av/på-knappen sitter lett tilgjengelig plassert nede på oversiden av skaftet. Også den er myk og lett i bruk.

Ved siden av knappen sitter et felt som er utsmykket som en gren med blader på. Denne grenen er ikke bare til pynt. Drar man fingeren fra side til side på den så regulerer vibratoren hastighet. Dette designelementet er unikt i testen vår, og ganske kult skal vi være ærlig. Ideen er knall, men ikke alltid like praktisk som man ved første øyekast tenker seg. Under lek er det nemlig mye fingrer som bytter plass etter hvert som vi beveger og justerer på leketøyet. Da er det fort gjort å komme borti feltet for hastighetsregulering uten å egentlig mene det. Vi opplevde ikke dette som et stort problemselv, men det er nok et funksjonalitet og designvalg som kan frustrere enkelte brukere. Justeringsfeltet krever at man lar fingeren stryke over det med en viss distanse. Det oppleves heller ikke som overdrevent sensitivt, så stort sett vil nok dette gå helt fint. Vi syns uansett det er en stilig funksjon, og det gjør at Eso skiller seg litt fra de fleste andre modellene.  

Vibrasjonsmønster
Eso har 5 forskjellige vibrasjons-rytmer. Kun en av rytmene er fast, jevn vibrering. Resten av rymene er av det kreative slaget. Intensitet eller hastighet reguleres som sagt ved å dra fingeren over det grenformede feltet. Det betyr at alle de forskjellige vibrasjonsrytmene kan reguleres med forskjellig intensitet, ikke bare den jevne rytmen. Kun et fåtall av vibratorene i testen har denne muligheten. Det gir merkbart større fleksibililtet i valg av rytmer og intensitet enn på det mer typiske oppsettet med tre jevne hastigheter pluss diverse rytmer man ikke kan regulere intensiteten på. Dette liker vi.

Vibrasjonskraft:
Tango Eso er ikke blant de kraftigste G-punktsvibratorene. Det er den neppe ment å være heller. Konstruk-sjon og materialvalg gjør dette til en svært skånsom og komfortabel vibrator. Svært kraftige og råe vibrasjoner ville faktisk matchet litt dårlig? Vibrasjonene oppleves mid-dels dype. Intensiteten ligger litt over snittet for G-punktsvibratorene.
Men det store momentet bak hver vibrasjon føler vi ikke at den har. Alt i alt, en avrundet, myk, småintens og behagelig type vibrasjon.

Vibrasjonskraft: Middels

Batteri:
Som alle G-punktsvibratorene i testen så er også Eso oppladbar. Den har et lite hull for innføring av ladepluggen, som for øvrig er av den lange, tynne, spisse varianten. Ved førstegangs lading må ladepluggen presses gjennom silikonen. Det føles litt skummelt, men man ødelegger ingen ting. Kjør på, det går helt fint! I motsatt ende av ladeledningen sitter en standard USB plugg. Ladeplugger av den, kremt, penetrerende typen, er stabile og greie i bruk. Samtidig oppleves de ikke fullt så elegante som det magnetladerne gjør. Det å ha et nesten tett hull i silikonen gjør også at leketøy med denne typen ladeplugg generelt er mindre vanntette.

Vanntetthet:
Eso er godkjent for bruk i dusj, og kan fint vaskes under rennende vann. Bruk i badekar vil medføre en liten risiko for å ødelegge leketøyet, så vi anbefaler ikke å gjøre det. Litt synd, for dette er et leketøy som hadde passet godt til et langt, avslappet og pirrende bad.

Støy:
Støymessig plasserer Eso seg midt i smørøyet bråker litt under snittet. Støyen oppleves ikke sjenerende. Støynivå: Middels.


Thubs up grønn
  • Komfort – testens mykeste
  • Estetisk
  • Reguleringsmuligheter

Thubs up gul
  • Støy

Thumbs down rød
  • Kunne gjerne vært ett hakk kraftigere

Passer den for meg?

Tango Eso skiller seg litt ut fra mengden, og virker å ha et klart fokus inn mot å gi brukeren komfort og en myk, skånsom opplevelse. Den egner seg nok spesielt godt for litt langvarig kos i avslappede omgivelser, med god tid til utforsking av indre erogene soner. Eso kan være noe mindre aktuell for en effektiv quickie, og for de som ønsker råere og mer kraftfull vibrasjon. Til ytre stimuli (klitoris) er vibratorens svært fleksible hals litt til hinder for effektiv plassering.

Følger med:

USB ladeledning

Legg igjen en kommentar