Hopp til innholdet

Tango Sacada – superkomfort fra Kondomeriet

  • av
Tango Sacada fra kondomeriet

Tango Sacada ble levert av Kondomeriet AS

Type:

Pris:
Størrelse:

Klitoris og G-punktsvibrator, kombi (rabbit)
699,-
20,3 cm x 3,6 cm
(11 cm innførbar lengde)

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Tango Sacada er en «rabbit» type vibrator som på de fleste områder plasserer seg i midtsjiktet for denne typen vibrator. Unik, men likevel med fare for å drukne i mengden. Den leveres i en avdempet lillafarge, utsmykket med et gullfarget stykke hardplast på enden av håndtaket. Som sitt søsken «Tango Eso», som vi også har testet, føles den svært myk og komfortabel både å ta på og i praktisk bruk. Den karakteristiske ytre buen utenpå G-punktshodet bidrar til å gjøre den myk og skånsom under lek. Akkurat det var faktisk veldig deilig. At den ekstra silikonbuen er logisk plassert på undersiden gjør at vibrasjonene fra motoren i G-punktshodet ikke blir unødvendig dempet, men faktisk overfører en bra porsjon av vibrasjonene opp mot G-punktet. Sacada kommer med en litt uvanlig funksjon. Den har nemlig innebygget varmeovn… Vi syns akkurat denne fuksjonen som en fiffig ide som gjør at vibratoren skiller seg ut fra mengden. Likevel kan vi ikke si at det tilfører så mye i praksis, og det er nok mer en gimmick enn en funksjon vi faktisk legger merke til i praksis.

Konstruksjon:
Vibratoren er bygget i silikon av høy kvalitet og føles bra mot hud og slimhinner. Den gullfargede plastkanten har ingen funksjon, men setter et estetisk preg på leketøyet. Knappene sitter logisk plassert på oversiden og er greit tilgjengelig med tommelen slik vi forventer. Knappene er preget inn i silikonet slik at vi kan føle oss frem til dem. Vi syns de gjerne kunne vært enda enklere å føle seg frem til, for de er kanskje i overkant diskrete. Knappene føles bra i bruk. De er myke og gir passe motstand og gir et klart og tydelig klikk som svar.

Vibratoren har to motorer. En plassert i G-punktshodet og en plassert i klitorisvibratoren. Varmeelementet sitter i hodet. Vi lot vibratoren varme seg opp til «full» varme, og målte den da til ca 40 grader celcius på utsiden. Passe febervarm altså. Når vi bruker den på innsiden så er ikke det egentlig ikke varmt nok til at vi legger merke til det. Det er en helt kurrant fuksjon dersom vibratoren har ligget på et kaldt soverom og trenger litt oppvarming, men utover det kan vi ikke påstå at det tilfører så mye til opplevelsen.

Kaninørene, eller utstikkeren, blir for kort for vår del. Den når rett og slett ikke opp til klitoris. Kvinners intimanatomi kan være svært forskjellig, og avstanden mellom skjedeåpning og klitoris kan variere med flere centimeter. Med Sacada bør det ikke være særlig mer enn 3,5 cm fra øverste del av skjedeåpningen og opp til klitoris. Da når den rett og slett ikke opp, og man får heller ikke justert eller tilpasset. Akkurat denne utfordringen fins på mange av rabbit’ene og er ikke unikt for Sacada.

Vibrasjonsmønster
Sacada har 9 forskjellige vibrasjonsmønster. 3 rytmer med kun klitorisvibrasjon, 3 rytmer med kun G-punktsvibrasjon, og 3 rytmer med begge motorer aktivert.

Det er en egen knapp for å skru varmefuksjonen av og på. Alt annet styres med den andre knappen. Denne måten å gjøre innstillinger på opplever vi både litt knotete og begrensende. Vi syns det ville vært en stor fordel å kunne regulere klitorisstimuli og G-punktsstimuli hver for seg. Men det går ikke med Sacada. De fleste andre rabbitvibratorene har løst dette på en mer fleksibel måte. Det funker, dog, så vi legger ikke overdrevent stor vekt på det. 

Vibrasjonskraft:
Sacada plasserer seg midt på skalaen, både på G-punktsvibrasjon og på klitorisvibrasjon. Her er det ingen ting som skiller seg sterkt ut, og det er faktisk helt greit. Det gjør den til en god generalist. Personlig så ville vi kanskje satt pris på litt mer action, men det blir en smakssak.

Mot G-punktet gir den en middels grov, litt treg, men samtidig intens nok vibrasjon til å få jobben gjort. Vibrasjonene overføres relativt effektivt og gir en behagelig opplevelse.

Klitorisvibratoren er raskere enn G-punktsvibratoren og gir en grunnere type stimuli. Hastigheten gir en relativt intens stimuli som i sum gir en bra opplevelse. Heftig er den ikke, men den gjør jobben.

Vi syns ellers at kombinasjonen av vibrasjoner fra de to motorene passer bra sammen, og at de til sammen gir en god opplevelse.  

Vibrasjonskraft: Middels.

Batteri:
Vibratoren er oppladbar og lades med en medfølgende USB lade-ledning av den typen som har en lang spiss plugg som man stikker inn i vibratoren. Det er en enkel og velprøvd lademetode som får jobben gjort.

Vanntetthet:
Sacada er vanntett og godkjent til bruk i dusj. Badekar er den dessverre ikke garantert for. Synd, for oppi der hadde den passet godt.

Støy:
Sacada gir en dempet, moderat støy. Den er støymessig mer skånsom enn de fleste tilsvarende vibratorer. Ingen av G-punktsvibratorene er musestille, men på dette punktet så er Sacada en av de beste.

Støynivå: Middels.


Thubs up grønn
  • Komfort
  • Design
  • Ganske moderat på støy

Thubs up gul
  • Varmefunksjon
  • Kraft
  • Ergonomi

Thumbs down rød
  • Innstillingsmulighetene

Passer den for meg?

Sacada syns vi er en grei generalist, og passer kanskje aller best til deg som fortsatt er litt uerfaren med sexleketøy. Den er ikke best på noe som helst, men er myk, skånsom, fleksibel, og moderat på alle felter.

Har du litt mer enn gjennomsnittlig avstand mellom skjede og klitoris så bør du finne en vibrator med lengre utstikker på enn det Sacada har. Er du på jakt etter noe mer heftig, fleksible innstillinger eller avanserte fuksjoner så bør du også vurdere noe annet. Varmefunksjonen til Sacada er forholdsvis unikt, men vi tror desverre ikke du vil merke så mye til den.

Følger med:

USB ladeledning

Legg igjen en kommentar