Hopp til innholdet

Vive Enora – småeksklusiv vibrator

  • av
Vive Enora vibrator

Vive Enora ble levert av Shots

Type:

Pris:
Størrelse:

G-punktsvibrator,
eller vibrator wand

1299,-
22 cm x 4,2 cm
(13,5 cm innførbar lengde)

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Vive Enora er testens eneste av sitt slag, og er et leketøy som på sett og vis faller i to forskjellige kategorier på samme tid. Vi har flere kombi-vibratorer i testen i form av rabbit’er som stimulerer G-punkt og klitoris samtidig. Enora er annerledes og kan brukes til begge deler, men ikke på samme tid.

Den ene enden benyttes som G-punktsvibrator. Snur man den rundt så kan man i stedet bruke hodet som klitorisvibrator. Ganske kult, og vi setter pris på enkelheten den tilbyr. Den prøver ikke å gjøre for mange ting på en gang, men er i stedet laget for å gjøre en ting av gangen. Det funker.

Som klitorisvibrator er den svært sammenlignbar med typiske «wand» vibratorer. Og det fungerer den bra som.

Som G-punktsvibrator gjør den også en bra jobb, og gir målrettet, støtende stimuli direkte opp mot G-punktet. Fraværet av ørene man finner på rabbitvibratorer gjør det enklere å treffe akkurat det riktige punktet siden vi slipper å prøve å treffe klitoris på samme tid.

Vårt eksemplar kom i en avdempet lillafarge som kler den godt. Kvalitetsfølelsen er god, og leketøyet er effektivt i bruk. Spesielt som wand. Dette er nok ett av leketøyene som etter testperioden faktisk kommer til å bli brukt. Både fordi den er fleksibel i bruk, fordi den er kraftig nok, og fordi den fungerer for akkurat oss.  

Konstruksjon:
Leketøyet er dekket med høykvalitets medisinsk silikon over et hardt indre. G-punkts «tuppen» er av fingertupp-varianten som gir målrettede, pulserende støt på ca 3 millimeter rett opp mot G-punktet. Denne ser ut

til å være av samme type som står i kaninørene til Vive sin Tani rabbitvibrator, og gir en ganske annerledes følelse enn det vanlige vibrasjoner gjør. Det gir mer direkte stimuli av det riktige området, og mindre av den generelle vibreringen til resten av skjeden. G-punkts delen av vibratoren er stivt, imens hodet på «wand» siden av vibratoren er fleksibelt. Hodet lar seg bøye ganske langt i alle retninger og er samtidig stivt nok til å gi tilstrekkelig motstand ved bruk.

Vibrasjonsmønster
Enora har 10 forskjellige hastigheter og rytmer for hver av de to motorene. Den følger standart oppsett med tre faste vibrasjonshastigheter, etterfulgt av 7 forskjellige rytmer. Det hele styres med tre knapper som er logisk plassert for G-punktsbruk, og litt mindre praktisk for wandbruk. En knapp for å skru av og på, en for å velge vibrasjonsmønster på G-punktssiden og en for å velge vibrasjonsmønster på klitorisvibratoren. Enkelt og greit, og svært standard. Standard er også rekkefølgen på de forskjellige rytmene: Lav medium og høy intensitet med jevn vibrasjon, etterfulgt av varierende rytmer og mønster.

Vibrasjonskraft:
G-punktsvibrasjonene er vanskelig å sammenligne direkte opp mot kraften fra tradisjonelle vibrasjonsmotorer, siden de er mer målrettede og i det hele tatt gir en annen type følelse. Vi opplever vibrasjonstypen som effektiv, og tror kanskje vi foretrekker dette foran vanlige vibrasjoner. Ulempen med denne målrettetheten er at den krever mer styring og kontroll for å treffe det beste punktet der inne. Produsenten oppgir en hastighet på 5000 pulser i minuttet. Vi klarte ikke å måle mer enn 4200.

Hodet for klitorisvibrasjoner er oppgitt

til 9000 vibrasjoner pr minutt. Vi målte den til 6500, en svært moderat hastighet, og ikke i nærheten av det de offisielle spesifikasjonene sier. Høy hastighet gir gjerne en høyere opplevd intensitet.

Den Enora mangler av hastighet tar den imidlertid brutalt igjen, med store bevegelser og solid mye vekt bak hvert «kast». I sum gir den en litt grov vibrasjon, som forplanter seg dypt(!) og som stimulerer bredt, både selve klitoris og mye av området rundt.

Vibrasjonskraft: Høy.

Batteri:
Vibratoren er oppladbar og kommer med en USB ladeledning med magnetplugger. Magnetpluggene er enkle og elegante i bruk, men sitter ikke like godt fast som de spisse ladepluggene som stikkes inn i leketøy. Vi liker godt magnetladerne. Det føles eksklusivt og litt fancy.

Vanntetthet:
Enora skal kunne brukes både i dusjen og i badekaret. Det har vi lest, og det har vi testet. Som lovet gikk alt vel.

Støy:
Vive Enora lager forholdsvis lite støy når den brukes som G-punktsvibrator. Spesielt for å være en ganske stor og sterk sak. Wand-hodet bråker merkbart mer, og støyer på linje med de fleste andre store leketøyene. Med det samme vi skrur den på så har den en tendens til å lage en gnisselyd mellom silikonet og vibrasjonsmotoren. Den lyden gir seg etter noen sekunder, og deretter gir den myke, dempede lyder som vi absolutt vurderer som godkjent for en såpass stor og kraftig sak som Enora er.

Støynivå: middels (G-punktsiden) og høyt (klitorissiden).


Thubs up grønn
  • To i en
  • Kraftig
  • Støtvibrasjoner
  • Stillegående G-punktsvibrasjon
  • Badetett
  • Kvalitetsfølelse
  • Oppbevaringspose

Thubs up gul
  • Støy fra hodet

Thumbs down rød
  • Spesifikasjoner stemmer ikke helt med målinger

Passer den for meg?

Vive Enora er noe så spesielt som en kombinert klitoris wand vibrator, og en G-punktsvibrator i andre enden. Den dekker to forskjellige bruksområder, og begge med hell. Den er diskret for sin størrelse og kraft, og funger bra som turkamerat. Dersom du foretrekker tradisjonelle vibrasjoner mot G-punktet, så er det ikke sikkert at den slår an. Det samme gjelder hvis du foretrekker høy hastighet og litt overfladisk, målrettet stimuli mot klitoris, framfor dype, grove og mer generelle vibrasjoner mot klitoris.

Følger med:

USB ladeledning
Oppbevaringspose

Legg igjen en kommentar