Hopp til innholdet

Vive Niva 360 Rabbit vibrator – deilige rotasjoner

  • av
Vive Niva 360 Rabbit

Vive Niva 360 Rabbit ble levert av Shots

Type:
Pris:
Størrelse:

Klitoris og G-punktsvibrator kombi (rabbit)
1295,-
21,5 cm x 3,4 cm

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Vive Niva 360 Rabbit er en eksklusiv, påkostet og avansert vibrator. Til tross for at vi selv ikke klarte å nyte alle egenskapene og funksjonene til denne, så er det uten tvil en heftig sak. Dette er en av de aller mest avanserte vibratorene i testen. Spesielt på den mekaniske siden.  Den oppleves også myk og behagelig. Generelt så gir Niva et solid kvalitetsinntrykk og føles eksklusiv. Denne krever at man setter seg litt inn i hvordan man skal bruke den, for her kan man nesten gå seg vill. Den har tre forskjellige grunnfunksjoner, alle med sine egne mønstre og intensiteter. Den har «alt» av muligheter, om man bare orker å sette seg inn i hvordan alt dette fungerer.

Konstruksjon:
Niva er en kombinert G-punkts og klitorisvibrator i ganske typisk «Rabbit» stil. Den har en hard, indre kjerne, som er dekket av et tykt lag med myk, glatt silikon i høy kvalitet. Den har magnetiske ladepunkter nede på skaftet, myke, reponsive og belyste betjeningsknapper og separate motorer for vibrasjon. Utstikkeren med kaninører er myk og fleksibel, noe som gjør det greit å treffe der den skal. Den tilpasser seg i stor grad til anatomien. Den klassiske G-punkts bøyen på tuppen er nesten fraværende, noe vi synes er litt rart. Anatomisk utforming vil uansett være en smakssak. Knappene kunne med fordel ha vært enklere å føle seg fram til, spesielt med tanke på at det her er mange knapper og mange funksjoner. På skaftet sitter nemlig hele 5 forskjellige knapper. Det sitter også hele tre forskjellige motorer i denne vibratoren: En som gir vibrasjoner til ørene. En som gir vibrasjoner til hodet. Og en som gir store, mer

saktegående rotasjonsbevegelser på skaft og hode. Heftig.

Vibrasjonsmønster
Alle de tre motorene får vi styre uavhengig av hverandre. Hver av dem har 10 forskjellige rytmer, og alle har hver sin knapp.

Øverste knapp: Styrer rotasjonen.
Venstreknappen: Vibrasjon hode.
Høyreknappen: Vibrasjon ører.
Knappen i senter: Av og på.
Nederste knapp: Klimaksmodus!

Vive Niva 360 Rabbit knapper


Ett klikk på klimaksknappen setter vibratoren på full styrke på alle tre motorer. Alt av lamper blinker og vibratoren går bananas. Til sammen gir det heftig mye stimuli, og for vår del ble det faktisk litt for mye og ikke minst komplisert og sammensatt stimuli. Men det er en smakssak. Selve konseptet med å ha en turboknapp elsker vi, og skulle ønske flere leketøy hadde dette. Rytmene på alle de tre funksjonene er for øvrig delt inn på ganske standard måte. De 3 første modusene er fast, jevn vibrering med økende intensitet, imens de siste 7 er varierende og kreative rytmer.

Vibrasjonskraft:
Vive har med Niva satset på å gi raske, intense vibrasjoner. Den er faktisk blant de aller raskeste vibratorene. Spesielt ørene vibrerer svært raskt, og merkelig nok virker ørevibrasjonene å være kraftigere enn vibrasjonene i hodet på vibratoren. Vibrasjonene i hodet er ganske korte for hver svingning. Det gjør at vibrasjonene ikke oppleves så dype som de ville gjort derom det var større bevegelser i hver vibrasjon.

Vibratoren er tung for størrelsen sin, slik at den legger ganske mye vekt bak hver vibrasjon. Alt i alt opplever vi vibrasjonen fra ørene som kraftig og intens, imens vibrasjonene fra hodet er mer moderate. Rotasjonen i skaft og hode er absolutt merkbar. Når den gis motstand fra skjedemusklene så kjemper den hardt imot. Med tanke på vibratorens moderate størrelse, så er rotasjons-kraften direkte imponerende.

Vibrasjonskraft: Høy.

Batteri:
Vibratoren er oppladbar, og lades ved hjelp av den medfølgende USB ledningen. Ledningen festes elegant med magnetkontakten. Magnet-kontaktene er enkle i bruk, men sitter ikke så godt fast i leketøyet som det en fysisk, penetrerende plugg gjør. Magnetkontakter gjør det enklere for produsenten å gjøre leketøyet skikkelig vanntett, og vanntett skal den være.  

Vanntetthet:
Når man først har gått til innkjøp av et forholdsvis kostbart og avansert leketøy så ville det være ordentlig kjedelig dersom leketøyet druknet. Heldigvis så er Niva godt vannsikret, og skal kunne brukes både i dusjen og i badekaret. Det setter vi pris på. Vi har selvsagt badetestet Niva også, og kan signere på at den tålte både dusj og bruk i normal badekardybde på rundt 35 cm vann.

Støy:
Vive Niva er en kraftig sak, med hele tre motorer. Da sier det egentlig seg selv at den ikke er lydløs. Kraftig leketøy er lik mer lyd. Det er spesielt vibratoren på ørene som lager lyd. De svakere hodevibrasjonene er ganske moderate. Rotasjonsmotoren lager en helt annen type støy, som ikke gir høye støymålinger, men som likevel oppleves ganske gnålete.

Støynivå: Høyt.


Thubs up grønn
  • Mange funksjoner
  • Kraftig
  • God ergonomi
  • Gode innstillingsmuligheter
  • Turboknapp

Thubs up gul
  • Avansert = komplisert
  • Støy

Thumbs down rød
  • Vanskelig å føle seg fram til knappene

Passer den for meg?

Vive Niva er en vibrator som teknisk sett gir «alt». I vår test så er den unik, og det på en positiv måte.

Om man foretrekker et leketøy som er enkelt og bare gjør jobben sin så bør man se andre steder. For her er det litt å sette seg inn i.

Ønsker man derimot en Rabbitvibrator som kan alt, og som lar en justere alle funksjoner hver for seg, så er Niva helt genial.

Vær samtidig obs på at den har mindre bøy på tuppen enn de fleste G-punktsvibratorer. Det kan bety at den ikke nødvendigvis vil treffe punktet like godt hos alle, og kanskje sikter mer mot livmortappen.

Følger med:

USB ladeledning
Oppbevaringspose

Forfatterprofil

Admin
Seneste artikler

Legg igjen en kommentar

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial