Hopp til innholdet

Vår test av Vive Tani

  • av
Vive Tani vibrator

Vive Tani ble levert av Shots

Type:

Pris:
Størrelse:

Klitoris og G-punktsvibrator kombi (rabbit)
1399,-
21,5 cm x 4,3 cm

(11 cm innførbar lengde)

Om testen

Vi har lekt oss med 33 forskjellige vibratorer. Grundig…
Det gjør testen til den største og mest omfattende, uavhengige og sammenhengende vibratortesten som er gjort i Skandinavia. – I hvertfall ut ifra det vi selv klarer å finne på Google.

Omtalen av dette sexleketøyet er en del av en større test.
Samletesten finner du HER.

Generelt:
Til tross for en ergonomisk utforming som ikke passet helt for akkurat oss, så var Vive Tani en av de aller mest spennende leketøyene vi testet. Vårt eksemplar kom i en herlig rosafarge, og vi syns den tar seg godt ut. Den fås også i lilla farge, slik som den er avbildet.

Tani er i utgangspunktet utformet som en ganske «vanlig» rabbitvibrator. Tani er en kostbar dings som konkurrerer i de høyere prisklassene, og uten sitt hemmelige våpen ville den kanskje bare blitt en av mengden blant mange dyre og bra leketøy. Men det ble den ikke. Tani har en nemlig en pekefinger-bevegelse som fungerer veldig, veldig godt. Kun ett annet leketøy i testen hadde tilsvarende funksjon, og det leketøyet kom ikke i nærheten av  kraften og effektiviteten til Tani. Her er Tani overlegen. Med denne så blir det garantert mer utforsking og lek. Lenge etter at testprosjektet vårt nå er over…

Også klitorisvibratoren på Tani er annerledes enn andre typer. På utstikkeren sitter en pulsvibrator, som gir dype, støtende pulser eller vibrasjoner. Støtene er omtrent som å «tappe» en fingertupp mot PC-tastaturet, så fort som man klarer. Eller, det vil si, mye raskere enn det du klarer. Det gir en mer målrettet type stimuli, og en helt annen følelse enn det vanlige vibrasjoner gjør.

Konstruksjon:
Tani har en klassisk rabbit-utforming med G-punktshode ut «ører» som stikker opp mot klitoris. Den har et solid indre med et lag høykvalitets silikon utenpå. Den har 5 knapper logisk plassert for tommelbruk på oversiden av håndtaket. Knappene er gode i bruk, men kunne gjerne ha vært enklere å føle seg fram til.

De er er ikke spesielt store, og stikker heller ikke langt ut eller inn i konstruksjonen. Knappene gir tydelig og god respons når vi trykker på dem. Hver knapp lyser inidividuelt når den er aktivert. Den lysende av/på knappen i senter gjør det lett å se visuelt hvilken knapp som er hvor i mørket.

Det at den har så mange knapper gir oss stor frihet til å stille den inn akkurat slik vi ønsker. Samtidig så gjør det store antallet knapper at det hele kan bli litt komplisert i bruk. Kompleksitet er visst prisen vi betaler for mange funksjoner og stor frihet.

På G-punktshodet sitter det riller i silikonen. Disse føles bra og gir friksjon opp mot G-punktet når pekefingerfuksjonen er aktivert. Pekefingerfuksjonen lager en sånn «kom hit» bevegelse, og er vibratorens definitive slagvåpen. Den er kraftig nok til at den faktisk fungerer. Dette er mye mer enn en gimmick. Tuppen «knekker» og beveger seg frem og tilbake med en bevegelse på ca 2 centimeter. Det merkes! Det sitter i tillegg en vanlig vibrasjonsmotor i G-punktshodet.

Klitorisvibratoren stikker ca 2,5 cm ut fra skaftet, og vil treffe der den skal om du har en avstand fra overkanten av skjedeåpningen og opp til klitoris på 2,5 – 3 cm. Dette lar seg dessverre i liten grad justere.

Vibrasjonsmønster
Hver av de tre motorene har 10 forskjellige mønster å velge i. Det gir i alt 1000 mulige kombinasjoner, og alle funksjonene lar seg justere individuelt. En knapp til hver funksjon. Vibratoren har også en egen turboknapp («fx») som setter alt på maks. Da sparker vibratoren heftig fra seg. Skikkelig fin å ha når det nærmer seg klimaks.

Vibrasjonskraft:
Klitorisvibratoren støtbevegelser på ca 3 millimeter med en frekvens på 5000 støt i minuttet. Det gir en grov og dyp vibrasjon, uten at den føles overveldende intens. Denne typen vibrasjon vil som det meste annet være en smakssak, men vi opplever at den gir en dyp, kraftig og samtidig svært målrettet stimuli.

Motoren som lager pekefinger-bevegelser på tuppen av vibratoren er kraftig. Kraftig nok til at den faktisk fungerer i praksis. Denne fuksjonen var en av testens definitive «hjelpe meg!» opplevelser. Vi har til gode å oppleve tilsvarende.

Vibrasjonsmotoren som sitter i G-punktshodet gir på sin side små og raske vibrasjoner som ikke er så dype. I kombinasjon med finger-bevegelsen fungerer det overraskende bra.

Vibrasjonskraft: Høy.

Batteri:
Vibratoren er oppladbar og kommer med en USB ledning med  magnet-plugg. Elegant og enkelt, men det er litt sårbart da magnetkontaktene kan løsne dersom vibratoren ikke får ligge i fred når den lader. Det er felles for alle magnetladerne.

Vanntetthet:
Tani er vanntett og skal kunne brukes både i dusjen og i badekaret. Digg. Vi har testet, og den overlevde.

Støy:
Tani støyer relativt mye. Det gjør egentlig alle kombivibratorene, så det er ikke noe spesielt ved akkurat det. Blant kombi-vibratorene så plasserer Tani seg likevel blant de mest høy-lytte. De tre forskjellige motorene lager hver sine spesielle lyder, og kombinasjonen gjør at den ikke er spesielt diskret i bruk. Vi opplever at det er spesielt lyden fra finger-bevegelsen som kan oppleves litt påtrengende.

Støynivå: Høyt.


Thubs up grønn
  • Fingerbevegelse!
  • Kraft
  • Innstillingsmuligheter

Thubs up gul
  • Ergonomi

Thumbs down rød
  • Vanskelig å føle seg fram til knappene

Passer den for meg?

Her har vi lyst til å rope «ja!» med stor entusiasme. For dette var morsomt. Men om vi skal være realistiske, så vil heller ikke Tani passe for alle. Det er det nemlig ingen av leketøyene som gjør.

Foretrekker du raske, overfladiske vibrasjoner mot klitoris så vil det ikke være klaff. Heller ikke om du trenger noe som er stillegående og diskret, eller noe som bare er enkelt og greit. Det du kanskje skal være mest oppmerksom på er likevel om lengden på kaninørene passer til din anatomi. Det er synd å bruke masse penger på en Ferrari hvis en ikke når ned til pedalene…
Men svært mange av oss vil nok sette stor pris på denne Ferrarien. -Vi mener Vive’en.

Følger med:

USB ladeledning
Oppbevaringspose

Legg igjen en kommentar