Hopp til innholdet

Vi fikk laget en BDSM sex-rockelåt!

  • av
Best Days of a Sane Man album cover

Vi har brukt såkalte “ghost writers”, eller i dette tilfellet, “ghost artists” til å lage en rockesang om BDSM. Teksten skrev vi selv. Sangen er gitt ut under band navnet “Ghosts of Five”. Nå er denne BDSM sex rockelåta å høre både på Spotify og YouTube.

“Best Days of a Sane Man” (BDSM) handler om noen som opplever underkastelse og fysisk smerte ikke bare som seksuelt stimulerende, men også som frihet fra ansvar, og frihet fra stress, belastninger og bekymringer. Utløp.

YouTube player

Om masochisme

Masochisme, eller ønsket om å oppleve smerte eller ubehag for seksuell nytelse, er et relativt vanlig og komplekst fenomen som ikke er fullt ut forstått. Det er en rekke teorier om hvorfor noen mennesker kan like masochistiske aktiviteter.

En teori er at masochisme lar folk utforske sine grenser og grenser på en trygg og kontrollert måte. For noen kan det å oppleve smerte eller ubehag være en måte å teste sine egne grenser og finne ut hva de er i stand til å tåle.

En annen teori er at masochistiske aktiviteter kan hjelpe folk til å føle mer kontroll over kroppen sin og følelsene sine. For noen kan det å gi opp kontrollen til en annen person og tillate dem å påføre smerte være en måte å gjenvinne kontrollen over sin egen kropp og sensasjoner.

Noen mennesker kan også oppleve at masochistiske aktiviteter lar dem uttrykke sin seksualitet på en måte som føles autentisk og tilfredsstillende for dem. Disse aktivitetene kan gi en følelse av frigjøring eller “katarsis” som ikke er mulig på andre måter.

Det er viktig å merke seg at masochistiske aktiviteter alltid skal være samtykkende og ønsket, og at alle involverte bør ha en klar forståelse av sine grenser og grenser. Det er aldri greit å påføre noen smerte uten deres uttrykkelige samtykke, og det er viktig å respektere en persons grenser og grenser til enhver tid.

Sangteksten

Hvis det i noen partier er vanskelig å høre hva som blir sunget, så er dette en kompakt versjon av teksten:

These are the best days of a sane man

When the red turns to blue and the blue turns to black
I feel the need and the urge to go back
Sometimes I feel that the sting and the pain
is the only thing that keeps me sane

I’ve got all this stuff locked up inside
Things I can no longer hide

Help me, see me, set me free
’cause freedom lies upon your knee

(Sangen er litt lenger, men resten er bare repetisjoner av de samme strofene).

Hva syns du om sangen? Vi lar kommentarfeltet stå åpent 🙂

Forfatterprofil

Admin
Seneste artikler

Legg igjen en kommentar

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial